Χαμός στην εκπομπή του Νίκου Μουτσινά! «Θα σου κάνω μήνυση»! (Βίντεο)

Αυτό που συνέβη πρώτη φορά το είδαμε!

Χαμός στην εκπομπή του Νίκου Μουτσινά! «Θα σου κάνω μήνυση»! (Βίντεο)

Χαμός επικράτησε στην εκπομπή του Νίκου Μουτσινάς μετά από αυτό που συνέβη, με τον παρουσιαστή να απειλεί πως θα κάνει μηνύσεις.

«Πάγωσε» στον αέρα του Open tv με αυτό που τον έβαλε να κάνει, χωρίς ο ίδιος να γνωρίζει τίποτα και στην συνέχεια τον έπιασε πανικός.

Ο Νίκος Μουτσινπάς είχε καλεσμένο τον Βασίλη Καλλίδη και ο σεφ τον έβαλε σε μία δοκιμασία. Έπρεπε να φάει με κλειστά μάτια τις δυο "νοστιμιές" που του είχε ετοιμάσει.

Το χάμπουργκερ ήταν από κρέας κροκόδειλου και συγκεκριμένα από την ουρά του και αφού έπαθε σοκ στη συνέχεια γύρισε το κεφάλι του και έπαθε σοκ όταν είδε τις καραμελωμένες ακρίδες πάνω στην τούρτα που έφαγε.

«Θα κάνω εμετό! Θα σου κάνω μήνυση» φώναζε στο πλατό.

Δείτε το σχετικό βίντεο:

Συνεργάτης του Νίκου Μουτσινά μπαίνει στο Power of Love!

Συνεργάτης του παρουσιαστή Νίκου Μουτσινά μπαίνει στο Power of Love!

Συνεργάζονται στην εκπομπή «Για την παρέα» στο OpenTv, είναι μουσικός και δεν είναι η πρώτη τηλεοπτική σεζόν που τον βλέπουμε. Ποιος είναι;

Αν δεν το έχεις καταλάβει ακόμη ο λόγος είναι για τον Ανδρέα Βούλγαρη από την μπάντα που παίζει στην εκπομπή του Μουτσινά.

Συνεργάτης του Νίκου Μουτσινά μπαίνει στο Power of Love!

Ο ίδιος με το χιούμορ που διαθέτει και τους ξεκαρδιστικούς του διαλόγους με τον Νίκο Μουτσινά έχει κερδίσει ήδη την αγάπη του κοινού.

Ο επίσημος λογαριασμός της εκπομπής «Για την Παρέα» στο Instagram, δημοσίευσε σήμερα το μεσημέρι μία φωτογραφία που απεικονίζει τον Ανδρέα Βούλγαρη ανακοινώνοντας πως είναι ο νέος παίκτης που θα μπει στο Power of Love του ΣΚΑΙ.

Φυσικά επρόκειτο για ένα τρολ. Ωστόσο στην φωτογραφία τον παρουσίασαν ως αισιόδοξο, δυναμικό και δημιουργικό, χωρίς μειονεκτήματα και ψάχνει έναν κεραυνοβόλο έρωτα.

Δείτε την σχετική φωτογραφία:

Συνεργάτης του Νίκου Μουτσινά μπαίνει στο Power of Love!

Νίκος Μουτσινάς: Τραγουδίστρια πήγε στην εκπομπή του και του την... είπε! «Βγάλτε αυτές τις φωτογραφίες...»!

Καλεσμένη του Νίκου Μουτσινά βρέθηκε πασίγνωστη Ελληνίδα τραγουδίστρια και του την... είπε για τις φωτογραφίες της.

Ο Νίκος Μουτσινάς δεν γινόταν να το αφήσει αυτό ασχολίαστο.

Στην εκπομπή «Για την παρέα» βρέθηκε η Νατάσα Θεοδωρίδου σε μια από τις σπάνιες εμφανίσεις της στην τηλεόραση. Η ίδια αναφέρθηκε στις δύσκολες στιγμές που έχει περάσει στη ζωή της και πως τις ξεπερνάει με θετική σκέψη.

Κοιτώντας η τραγουδίστρια τις φωτογραφίες πίσω της στο wall είπε στον παρουσιαστή: «Βγάλτε αυτές τις φωτογραφίες που είμαι πιο καστανή. Αφήστε αυτή εδώ που μου αρέσει». Η παρατήρηση της έγινε ακουστή και άλλαξε αμέσως.

Νίκος Μουτσινάς: Φωτογραφία αγκαλιά με τη... σχέση του! Αυτός είναι ο άντρας της ζωής του!

Ο Νίκος Μουτσινάς σε φωτογραφία αγκαλιά με τη... σχέση του! Αυτός είναι ο άντρας της ζωής του, για τον οποίο μίλησε χτες στην Γερμανού!

Ο ηθοποιός παρουσιαστής βρέθηκε καλεσμένος στο «Καλύτερα δεν γίνεται» και του ανέφερα πως τον ψάχνουν στην Google.

O ίδιος απάντησε στις κάρτες – «βόμβα» χωρίς κανένα δικαίωμα να πει «πάσο». Σε μία από αυτές του ζητήθηκε να αποκαλύψει τη σχέση του ή κάτι που να αφορά την προσωπική του ζωή ή το ύψος του.

Ο Νίκος Μουτσινάς είπε ότι για τα δύο πρώτα δεν μιλάει ενώ παραξενεύτηκε που αναζητούν το ύψος του. Για την σχέση του μπορεί να μην ήθελε να μιλήσει, ωστόσο απάντησε χιουμοριστικά «Τα έχω εδώ και 5 χρόνια, είμαι με τον Τρίκι», όπως σας γράψαμε και χτες!