Τραυματικές στιγμές για γνωστή ηθοποιό! Πάσχει από εκφυλισμό της ωχράς κηλίδας!

Η συγκινητική εξομολόγηση!

Τραυματικές στιγμές για γνωστή ηθοποιό! Πάσχει από εκφυλισμό της ωχράς κηλίδας!

Τραυματικές στιγμές έζησε γνωστή ηθοποιός, στα πρώτα σημάδια της πάθησης της. Πάσχει εδώ και αρκετό καιρό από εκφυλισμό της ωχράς κηλίδας.

Την αποκάλυψη έκαμε η ίδια σε συνέντευξη που παραχώρησε στο περιοδικό Radio Times. Παραδέχτηκε ότι πάσχει από μία εκφυλιστική πάθηση των ματιών.

Ακόμη για την συγκεκριμένη πάθηση δε έχει βρεθεί ακόμα θεραπεία, με αποτέλεσμα να αντιμετωπίζει αρκετά προβλήματα στην καθημερινότητά της, αφού δεν μπορεί να οδηγήσει, να διαβάσει ή να αναγνωρίσει ανθρώπους.

«Πριν από δύο χρόνια σταμάτησα να οδηγώ κι αυτή ήταν μια από τις πιο τραυματικές στιγμές της ζωής μου. Δεν μπορώ πια να διαβάσω μια εφημερίδα, να λύσω ένα σταυρόλεξο, να διαβάσω ένα βιβλίο. Όμως ξέρεις κάτι; Τα καταφέρνω. Έχω ανθρώπους που μου διαβάζουν τα λόγια μου για τους ρόλους μου και με προετοιμάζουν. Σε ένα κινηματογραφικό πλατό μαθαίνεις πού είναι το κάθε τι. Όλα πάνε καλά, αν εσύ μπορείς να αισθάνεσαι άνετα. Εξάλλου πρόκειται για υποκριτική. Ξεγελάς τους ανθρώπους. Αυτό κάνω. Αυτό που με ανησυχεί ότι μερικοί άνθρωποι που δεν γνωρίζουν για την κατάσταση μου, θα σκέφτονται: ‘κοίτα την, έκανε ότι δεν υπάρχω.’ Ενώ στην πραγματικότητα δεν τους είδα καν.», εξομολογήθηκε η 84χρονη Judi Dench.

Τραυματικές στιγμές για γνωστή ηθοποιό! Πάσχει από εκφυλισμό της ωχράς κηλίδας!

Δέχτηκε επίθεση γνωστή Ελληνίδα ηθοποιός! Το δημόσιο μήνυμα «Κρύβεται πίσω από...»!

Επίθεση δέχτηκε γνωστή Ελληνίδα ηθοποιός και θέλησε να μοιραστεί το περιστατικό με ένα δημόσιο μήνυμα στα social media.

Έγινε έξαλλη και ήθελε με αυτό τον τρόπο να απαντήσει.

Συγκεκριμένα μια follower της ηθοποιού, της σχολίασε σε ανάρτηση για να εκφράζοντας με άσχημο τρόπο το παράπονό της πως δεν στέλνει ποτέ μηνύματα στα fan pages που έχουν δημιουργηθεί για εκείνη.

Η Πέγκυ Τρικαλιώτη τότε έγινε έξαλλη και της απάντησε καταλλήλως.

undefined

undefined

Συγκλονίζει πασίγνωστη ηθοποιός! «Μου έκαναν bullying - Έφυγα από τη σειρά»!

Συγκλονίζει πασίγνωστη ηθοποιός για τις δύσκολες στιγμές που πέρασε! «Μου έκαναν bullying - Έφυγα από τη σειρά» αναφέρει μεταξύ άλλων...

Ήταν τόσο χυδαία η γλώσσα και τόσο επιθετική η συμπεριφορά των θεατών, όπως εξήγησε, πρακτικά δεν επέτρεψαν την παραμονή της στο τηλεοπτικό show για περισσότερα επεισόδια.

«Δεν ήμουν προετοιμασμένη για την ποσότητα του δηλητηρίου που επρόκειτο να καταπιώ. Αυτό που συνέβη τότε με το ζωντανό κοινό στα γυρίσματα, πρακτικά στραγγάλισε τον ρόλο μου. Και φυσικά προσπαθούσα πολύ σκληρά να μην παίρνω στα σοβαρά όλα αυτό που συνέβαινε και φυσικά καταλάβαινα ότι ο κόσμος είχε κολλήσει με τη σχέση της Rachel με τον Ross – κι εγώ ως οπαδός της σειράς με αυτό το στόρι είχα κολλήσει, αλλά εδώ μιλάμε για κανονικές επιθέσεις», εξηγεί η ηθοποιός Lauren Tom, η οποία μπήκε στην καρδιά μας ως «Julie» από «Τα Φιλαράκια».

Συγκλονίζει πασίγνωστη ηθοποιός! «Μου έκαναν bullying - Έφυγα από τη σειρά»!