Κέλλυ Κελεκίδου: Μιλά για πρώτη φορά για την κρίση στον γάμο της, στην Μελέτη!

Όλα όσα είπε!

Κέλλυ Κελεκίδου: Μιλά για πρώτη φορά για την κρίση στον γάμο της, στην Μελέτη!

Εμείς έχουμε εδώ όλα όσα είπε η Κέλλυ Κελεκίδου. Η ίδια μιλάει για πρώτη φορά για την κρίση στον γάμο της και τα παιδιά της στην Ελεονώρα Μελέτη!

Απόψε λίγο «Μετά τα μεσάνυχτα», η Ελεονώρα Μελέτη υποδέχεται την αστρολόγο Μπέλλα Κυδωνάκη, η οποία μιλά για τις μεγάλες αγάπες της ζωής της. Ήταν ακόμα παιδί, όταν συνειδητοποίησε τη μαγεία των άστρων και πίστεψε πως αυτά μπορούν να της δώσουν απαντήσεις σε υπαρξιακά ζητήματα. Κατάφεραν, όμως, να την βοηθήσουν να ξεπεράσει τον ξαφνικό χαμό του μονάκριβου γιου της; Ο Γιάννης έπεσε θύμα τροχαίου. Αν και βαριά τραυματισμένος, επέζησε. Δυστυχώς έξι μήνες μετά, πέθανε την ώρα που κοιμόταν. Ποια λόγια του την έκαναν να πιστέψει ότι εκείνος ήξερε πως το τέλος έρχεται; Πώς κατάφερε να σταθεί και πάλι στα πόδια της και από που άντλησε τη δύναμη να μετουσιώσει τον πόνο σε έμπνευση;

Η Κέλλυ Κελεκίδου, μέσα από τις διηγήσεις της, μας ταξιδεύει στην Αυστραλία και στα χρόνια που έζησε εκεί με τον Νίκο Κουρκούλη και τα δύο τους παιδιά. Ποιος ήταν ο λόγος που αποφάσισαν να εγκαταλείψουν την Ελλάδα και να αναζητήσουν μία νέα αρχή σε μια τόσο μακρινή χώρα; Πέρασε κρίση ο γάμος τους; Πώς αντέδρασε όταν σε διεθνές αεροδρόμιο την μπέρδεψαν με την Κίμ Καρντάσιαν και ζήτησαν να βγάλουν μαζί της φωτογραφία;

Τέλος η Ιωάννα Ασημακοπούλου δίνει την τελευταία της συνέντευξη ως «Ζουζουνέλ» μία μόλις ημέρα μετά το τέλος της πολυαγαπημένης σειράς «Το σόι σου».

«Μετά τα μεσάνυχτα», με την Ελεονώρα Μελέτη, απόψε στις 00:15

Ελεονώρα Μελέτη: Η κορούλα της κάνει τα πρώτα της βήματα και είναι μια σκέτη γλύκα!

Η κορούλα της Ελεονώρας Μελέτη έκανε τα πρώτα της βήματα και πραγματικά είναι μια σκέτη γλύκα με το φουστανάκι της. Η μητέρα της δεν σταματά να την καμαρώνει.

Η παρουσιάστρια μπορεί να έχει ένα δύσκολο επαγγελματικό πρόγραμμα λόγω της εκπομπής της, ωστόσο πάντα βρίσκει χρόνο για το αγγελούδι της, το οποίο λατρεύει.


Μάλιστα, θέλησε να μοιραστεί με τους διαδικτυακούς της φίλους μια πολύ τρυφερή στιγμή, από τα πρώτα της βήματα. Στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram δημοσίευσε ένα βίντεο με την μικρή Αλεξάνδρα, από γνωστό κατάστημα, να περπατά.

Μάλιστα, μαμά και κόρη έχουν κάνει τις πρώτες βουτιές του καλοκαιριού.

Ελεονώρα Μελέτη: Οι βουτιές με την μικρή της πριγκίπισσα!


Η Ελεονώρα Μελέτη φαίνεται να απολαμβάνει το καλοκαίρι και να κάνει βουτιές με την μικρή της πριγκίπισσα!

Είναι γνωστό πως η γνωστή παρουσιάστρια λατρεύει την μικρή της κορούλας και της έχει πολύ αδυναμία!

Παρά το φόρτο εργασίας της η γλυκιά μανούλα πάντα ξεκλέβει λίγο χρόνο και αφιερώνεται ολοκληρωτικά στην αγαπημένη της Αλεξάνδρα.

Η παρουσιάστρια ασχολείται ενεργά με τα social media και συχνά δημοσιεύει στον προσωπικό λογαριασμό της στο Instagram φωτογραφία μαζί της, φυσικά χωρίς να αποκαλύπτει το πρόσωπό της.

Αυτήν την φορά δημοσίευσε μια φωτογραφία με την κορούλα τους όπου φαίνεται να απολαμβάνουν το καλοκαίρι τους και τις βουτιές τους!

Δείτε την σχετική φωτογραφία: