Αιμίλιος Χειλάκης: Η αποκάλυψη για το πρόβλημα με την υγεία του! «Εκεί που άρχιζε η...»!

Το αποκάλυψε για πρώτη φορά!

Αιμίλιος Χειλάκης: Η αποκάλυψη για το πρόβλημα με την υγεία του! «Εκεί που άρχιζε η...»!

Καλεσμένος στην εκπομπή του Νίκου Μουτσινά βρέθηκε ο Αιμίλιος Χειλάκης και αναφέρθηκε στο πρόβλημα που είχε με την υγεία του. Το αποκάλυψε για πρώτη φορά.

Ο Νίκος Μουτσινάς αναφέρθηκε στην χαρακτηριστική φωνή που έχει και είπε ότι ο Θεό έκανε καλή δουλειά. Αυτό στάθηκε αφορμή για να μιλήσει για το περιστατικό για την υγεία του.

Ο ηθοποιός εξήγησε ότι η φωνή του δεν οφείλεται στο Θεό αλλά στη φαρυγγίτιδα. «Μια φαρυγγίτιδα έβαλε τη μαεστρία της, αυτό συνέβη στα 14 πάνω εκεί που άρχιζε η μεταφώνηση. Ξέρεις, από παιδί σε αντρική φωνή, παθαίνω μια φαρυγγίτιδα γιατί κάπνιζα από τότε, στη δική μου γενιά καπνίζαμε από τα 12-13. Και παθαίνω μια φαρυγγίτιδα και σφίγγουν οι φωνητικές χορδές...».

Δείτε το σχετικό βίντεο:

Ραγίζει καρδιές η Αθηνά Μαξίμου για το πρόβλημα υγείας του Αιμίλιου Χειλάκη! «Πριν το χειρουργείο...»!

Ραγίζει καρδιές η Αθηνά Μαξίμου για το σοβαρό πρόβλημα υγείας του ηθοποιού, Μάξιμου Χειλάκη. Αποκάλυψε τι έγινε πριν το χειρουργείο.

Μετά τις δύσκολες στιγμές που πέρασαν έκανε τις πρώτες δηλώσεις και συγκίνησε.

Μιλώντας στο Πρωινό, αναφέρθηκε στα όσα έζησε όταν ανακοινώθηκε πως διαγνώστηκε με όγκο στη βάση του κρανίου.

«Δεν το έχω διαγράψει και δεν διαγράφονται αυτά τα πράγματα. Όταν συμβαίνει κάτι σοβαρό στην υγεία μας, πρέπει να παίρνουμε πολλές γνώμες, γιατί στη δική μας περίπτωση αυτό μας έσωσε. Αν είχαμε ακούσει τις γνώμες των πρώτων γιατρών που πήγαμε, ίσως η ζωή μας αυτή τη στιγμή να ήταν εντελώς διαφορετική από αυτό που είναι σήμερα. Φοβήθηκα πάρα πολύ και ο Αιμίλιος. Το βράδυ πριν την εγχείρηση είχαμε πέσει στο κρεβάτι, είχαμε το σκυλάκι μας, το οποίο όλο το βράδυ ήταν όρθιο πάνω στο κρεβάτι μας σαν φάντασμα. Όταν είσαι έξω από το χειρουργείο και περιμένεις, είναι σαν να μην περνάει ο χρόνος. Ήταν αρκετές οι ώρες, η αναμονή ήταν άγρια.»!Και πρόσθεσε: «Σε δύο μέρες βγήκε ο Αιμίλιος από το νοσοκομείο και επιστρέψαμε στην κανονικότητά μας. Δεν φαινόταν τίποτα απ’ έξω γιατί όλο ήταν εσωτερικό».

"Νιώθω τεράστια ντροπή" - Το ξέσπασμα του Αιμίλιου Χειλάκη κατά του Ηλία Ψινάκη!

Έξω φρενών είναι ο Αιμίλιος Χειλάκης με τον Ηλία Ψινάκη.

Ο λόγος δεν είναι άλλος από την απόφαση του δημάρχου Μαραθώνα να ακυρώσει την παράσταση «Αντιγόνη του Σοφοκλή» στον Μαραθώνα, ως ένδειξη πένθους για τις πυρκαγιές στην Ανατολική Αττική.

Η ηθοποιός εξοργίστηκε με αυτό το γεγονός μιας και τα έσοδα από την παράσταση θα δίνονταν για την ενίσχυση των πυρόπληκτων.

Μάλιστα, κατηγόρησε τον Ηλία Ψινάκη μέσω μιας ανάρτησης που έκανε στον προσωπικό του λογαριασμό στο facebook γράφοντας χαρακτηριστικά: «ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΤΟ ΠΙΣΤΕΨΩ!!!!!
Η παράσταση της ΑΝΤΙΓΟΝΗΣ στις 2/8 στη Νέα Μάκρη, που όλα της τα έσοδα θα δίνονταν για την ενίσχυση των πυροπληγέντων, ΑΠΑΓΟΡΕΥΤΗΚΕ απο τον δήμαρχο Μαραθώνα λόγω.... πένθους!
Μα για να γαληνευτεί έστω και ελάχιστα αυτό το πένθος ήταν ο σκοπός της κύριε Ψινάκη!!!
Για να ενισχυθεί χρηματικά η προσπάθειά σας ως δήμαρχος να ανακουφιστούν όσο αμεσότερα οι κάτοικοι της περιοχής σας!
ΤΙ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΤΕ;;;;;;;;
ΕΛΕΟΣ!
ΝΙΩΘΩ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΝΤΡΟΠΗ
ΕΛΠΙΖΩ ΚΙ ΕΣΕΙΣ...”