The 2night Show: Αυτοί είναι οι αποψινοί καλεσμένοι του Γρηγόρη Αρναούτογλου!

Τι θα δούμε σήμερα το βράδυ;

The 2night Show: Αυτοί είναι οι αποψινοί καλεσμένοι του Γρηγόρη Αρναούτογλου!

Τι θα δούμε σήμερα το βράδυ στο The 2night Show; Αυτοί είναι οι αποψινοί καλεσμένοι του Γρηγόρη Αρναούτογλου! Διαβάστε και πάρτε μία γεύση από το τι θα ειπωθεί!

O Γρηγόρης Αρναούτογλου υποδέχεται στο «The 2Night Show» τον Κρατερό Κατσούλη. Ο ηθοποιός και παρουσιαστής μιλάει για την περιπέτεια υγείας που είχε αλλά και για τη γυναίκα της ζωής του, Κατερίνα Καραβάτου. Επιπλέον αναφέρεται και στο νέο του επαγγελματικό βήμα, το Modus Vivendi.

Καλεσμένος του Γρηγόρη είναι και ο Ηλίας Λογοθέτης. Ο αγαπημένος ηθοποιός μιλάει για σύζυγό του Μαρία Ζαχαρή, καθώς και για τον γιο του, Αλέξανδρο. Επιπλέον, κάνει τον δικό του απολογισμό και φιλοσοφεί για τον έρωτα και τη ζωή με τον δικό του μοναδικό τρόπο.

Ο 6χρονος Στέλιος Κερασίδης, το παιδί – θαύμα που παίζει πιάνο από 3 ετών μιλάει στον Γρηγόρη Αρναούτογλου για τη λατρεία του στη μουσική και εξηγεί πώς καταφέρνει να γράφει δικά του μουσικά κομμάτια σε τόσο μικρή ηλικία. Τέλος, παίζει ζωντανά πιάνο στο πλατό, ενώ ο Γρηγόρης του επιφυλάσσει μια πολύ μεγάλη έκπληξη!

The 2Night Show: Το επικό τρολάρισμα στον Μητσοτάκη! Έμεινε άφωνος! (Βίντεο)

Επικό τρολάρισμα έγινε στον Κυριάκο Μητσοτάκη από τις «Μύγες» στο The 2Night Show, με τον πρόεδρο της Νέας Δημοκρατίας να μένει άφωνος.

Αυτό που αντίκρισε ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης μόλις μπήκε στο στούντιο δεν το περίμενε, με μπηχτές και «καυτές» ερωτήσεις.

Στην εκπομπή του Γρηγόρη Αρναούτογλου βρέθηκε το βράδυ της Τρίτης (25/6) ο Κυριάκος Μητσοτάκης!

Ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας ωστόσο έπρεπε να περάσει και από τις «Μύγες», οι οποίες τον υποδέχθηκαν με σημαίες του ΠΑΣΟΚ και του έκαναν καυτές ερωτήσεις!

Μάλιστα, του ζήτησαν να τραγουδήσει και ένα τραγούδι του Κωνσταντίνου Αργυρού!

Δείτε το βίντεο

[/youtube]

The 2night Show: Καλεσμένος ο Κυριάκος Μητσοτάκης! Συγκινητικά λόγια για την μητέρα του!

Στο αποψινό επεισόδιο του The 2night Show θα είναι καλεσμένος ο Κυριάκος Μητσοτάκης! Θα ειπωθούν από τον ίδιο πολλά συγκινητικά λόγια για την μητέρα του!

Στον ΑΝΤ1 και στην εκπομπή του Γρηγόρη Αρναούτογλου θα βρεθεί καλεσμένος ο πρόεδρος της ΝΔ!

Ο Γρηγόρης Αρναούτογλου υποδέχεται στο «The 2Night Show» τον Πρόεδρο της Νέας Δημοκρατίας, κ.Κυριάκο Μητσοτάκη σε μία διαφορετική συνέντευξη για την πολιτική, την κοινωνία, την οικονομία, τον αθλητισμό αλλά και την προσωπική του ζωή.

Ο κ. Μητσοτάκης, κατά τη διάρκεια της συζήτησης, αναφέρεται επίσης στον πατέρα του, Κωνσταντίνο Μητσοτάκη και τη μητέρα του Μαρίκα.

Στη συζήτησή του με τον Γρηγόρη, ο κ. Μητσοτάκης μιλάει επίσης για την καθημερινότητά του, για το τι του αρέσει να κάνει στον ελεύθερο του χρόνο και τι τον κάνει χαρούμενο.