Ο Πρίγκιπας Ουίλιαμ ρωτήθηκε τι θα έκανε αν ο γιος του ήταν γκέι και... δεν φαντάζεστε τι απάντησε!

Δεν πάει ο νου σου!

Ο Πρίγκιπας Ουίλιαμ ρωτήθηκε τι θα έκανε αν ο γιος του ήταν γκέι και... δεν φαντάζεστε τι απάντησε!

Να πως αντέδρασε η Βασιλική οικογένεια! Δεν φαντάζεστε τι απάντησε ο Πρίγκιπας Ουίλιαμ, αν του έλεγε ο γιος του ότι είναι γκέι!

Ο πρίγκιπας Γουίλιαμ εξέφρασε τις απόψεις του για τα τρία του παιδιά όσον αφορά στην σεξουαλικότητά τους, μιλώντας σε μια βασιλική επίσκεψη στο Albert Kennedy Trust, σήμερα. Την ώρα που συζητούσε με μια ομάδα ατόμων που στηρίζονται από την φιλανθρωπική οργάνωση της ΛΟΑΤ κοινότητας, ο πρίγκιπας Γουίλιαμ ρωτήθηκε: «Αν το παιδί σας μια μέρα στο μέλλον σας πει ‘είμαι γκέι ή είμαι λεσβία, πώς θα αντιδρούσατε;».

Τότε ο δούκας του Κέμπριτζ χωρίς να διστάσει καθόλου απάντησε: «Ξέρετε, το έχω σκεφτεί πολύ αυτό τον τελευταίο καιρό επειδή κι άλλοι γονείς μου έκαναν την ίδια ερώτηση. Πιστεύω πως δεν αρχίζεις να το σκέφτεσαι αυτό παρά μόνο όταν γίνεις γονιός και πιστεύω πως δεν θα έχω κανένα πρόβλημα. Γι’ αυτό με την Κάθριν έχουμε κάνει πολλές συζητήσεις για να βεβαιωθούμε πως θα είμαστε προετοιμασμένοι. Νομίζω πως η επικοινωνία είναι πολύ σημαντική σε όλα τα θέματα, προκειμένου να καταλάβουμε αν πρέπει να τους μιλήσουμε για ένα συγκεκριμένο θέμα και να βεβαιωθούμε πως στηρίζουμε το καθένα από αυτά. Δεν θα με ανησυχούσε καθόλου αν κάποιο από αυτά ήταν γκέι, αυτό που με ανησυχεί είναι το πώς θα αντιδράσουν όλοι οι υπόλοιποι και πως θα το πάρουν αλλά και την πίεση που θα πέσει επάνω τους».

Ο Τιμ Σιγκσγουόρθ, διευθύνων σύμβουλος του Albert Kennedy Trust, δήλωσε αμέσως μετά πως τα σχόλια του πρίγκιπα Γουίλιαμ θα κάνουν «πολύ μεγάλη διαφορά». Συγκεκριμένα ανέφερε: «Αρχικά εντυπωσιάστηκα από τις γνώσεις του, αλλά η συμπάθειά του και η εκτίμησή του για τους αγώνες και τις προκλήσεις που αντιμετωπίζουν οι ομοφυλόφυλοι άνθρωποι, ήταν απίστευτη για μένα. Και μόνο η προθυμία του να μάθει από τους νέους, η προθυμία του να αμφισβητήσει τα δικά του πιστεύω και να βγει και να υποστηρίξει τους ΛΟΑΤ με τόσο προσωπικό τρόπο, αναφερόμενος στα παιδιά του, θα κάνει τεράστια διαφορά. Εμένα προσωπικά, με απέρριψε η μητέρα μου όταν της είπα ότι είμαι γκέι και η ιδέα πως ο μελλοντικός μονάρχης λέει πως θα στήριζε τα παιδιά του αν του έλεγαν ότι είναι γκέι, είναι ένα μήνυμα προς ολόκληρη την κοινωνία, ένα μήνυμα που πρέπει να στηρίξουμε για να ενδυναμώσουμε τους ομοφυλόφιλους».

Δεν φαντάζεστε τι απάντησε ο Πρίγκιπας Ουίλιαμ, αν του έλεγε ο γιος του ότι είναι γκέι!

Ο πρίγκιπας Γουίλιαμ στο εξώφυλλο του γκέι περιοδικού «Attitude»
Κατά την διάρκεια της επίσκεψης, ο πρίγκιπας Γουίλιαμ δήλωσε επίσης έκπληκτος από την πρόσφατη επίθεση σε ζευγάρι λεσβιών σε λεωφορείο και αστειευόμενος μίλησε για το εξώφυλλο του γκέι περιοδικού Attitude στο οποίο εμφανίστηκε τον Ιούλιο του 2016. Ο πρίγκιπας Γουίλιαμ, μάλιστα, είπε: «Πόζαρα και για το εξώφυλλο του περιοδικού Attitude και ήταν μια καλή μέρα. Αλλά είχα δει μερικά από τα προηγούμενα εξώφυλλά του και ήμουν λίγο νευρικός σχετικά με το τι θα μου ζητούσαν να κάνω. Ευτυχώς δεν υπήρχαν ‘μικρές’ ενημερώσεις για μένα (εννοώντας φυσικά πως δεν χρειάστηκε να ποζάρει με μικροσκοπικά εσώρουχα)».

Πηγή: iefimerida.gr

Χαμός στο Μπάκιγχαμ! Έντρομη η Βασίλισσα Ελισάβετ! Τι συνέβη;

Ο κακός χαμός στο Μπάκιγχαμ! Έντρομη είναι η Βασίλισσα Ελισάβετ! Τι συνέβη;

Η βασιλική οικογένεια φαίνεται πως έχει έρθει αντιμέτωπη με νέα προβλήματα και πρέπει άμεσα να τα λύσει!

Ένα από τα πιο διάσημα ιστορικά κτίρια παγκοσμίως, φαίνεται ότι αντιμετωπίζει σοβαρό θέμα με τα ποντίκια που λέγεται ότι έχουν κάνει την εμφάνισή τους και οι υπεύθυνοι δυσκολεύονται να τα διώξουν.

Ο λόγος για τα Ανάκτορα του Μπάκιγχαμ, τα οποία δεν αποτελούν εξαίρεση και ταλαιπωρούνται από την παρουσία των ποντικιών, όπως πολλά κτίρια στο Λονδίνο άλλωστε. Η «μάχη» με τα τρωκτικά αποτελεί ιδιαίτερη πρόκληση, καθώς όπως αποκάλυψε η Βρετανική Ένωση Ελέγχου παρασίτων, τα ποντίκια έχουν αναπτύξει ανοσία στα συνηθισμένα δηλητήρια.

Τρομοκρατημένη η βασίλισσα με τα ποντίκια
Οι αρμόδιοι στα Ανάκτορα του Μπάκιγχαμ, κάλεσαν τους ειδικούς για να αντιμετωπίσουν τους ανεπιθύμητους εισβολείς, καθώς ένας αρουραίος εθεάθη να κυκλοφορεί στις κουζίνες του βασιλικού κτίσματος, σύμφωνα με δημοσίευμα της Sun. Μάλιστα, όπως αναφέρει, η όλη κατάσταση με τα ποντίκια, έχει τρομοκρατήσει την 93χρονη βασίλισσα.

Πηγή που μίλησε στη βρετανική εφημερίδα, δήλωσε πως «το προσωπικό που εργάζεται στα στα κάτω διαμερίσματα, έχουν συνηθίσει να βλέπουν καφέ ποντίκια να τρέχουν στους διαδρόμου», προσθέτοντας ότι δεν μπορούν να γίνουν και πολλά. Υπενθυμίζεται πως το κτίριο είναι πολύ παλιό, καθώς έχει χτιστεί το 1703.

«Ήρθαν ειδικοί να βάλουν δηλητήριο και να εξετάσουν το πρόβλημα. Το προσωπικό, και ιδιαίτερα όσο εργάζονται στις κουζίνες, εκπαιδεύτηκαν στο πώς να σταματήσουν την εξάπλωσή τους. Προφανώς, η υγιεινή είναι η βασική προτεραιότητα και γι’ αυτό πρέπει να κάνουν απλά πράγματα, όπως να κλείνουν τα ντουλάπια και να σκουπίζουν καλά όπου υπάρχουν ψίχουλα και υπολείμματα φαγητού», πρόσθεσε.