Γάμος έκπληξη στην Ελληνική showbiz! Παντρεύτηκαν και δεν το πήρε κανείς χαμπάρι!

Ο λόγος για...

Γάμος έκπληξη στην Ελληνική showbiz! Παντρεύτηκαν και δεν το πήρε κανείς χαμπάρι!

Γάμο έκπληξη είχαμε στην Ελληνική showbiz. Αγαπημένο ζευγάρι ανέβηκε τα σκαλιά της εκκλησίας και δεν το πήρε κανείς χαμπάρι.

Την αποκάλυψη έκανε μετά το μυστήριο ο γαμπρός με μια φωτογραφία με το γιο του από τα σκαλιά της εκκλησίας την ώρα που περίμεναν την νύφη.

Μετά από τέσσερα χρόνια κοινής πορείας ο μουσικός Νέστορας Φωτιάδης και η αγαπημένη του Φαίη παντρεύτηκαν σε στενό κύκλο στο Μαρκόπουλο Ωρωπού το Σάββατο 22 Ιουνίου.

Να σημειώσουμε πως ο Νέστορας Φωτιάδης έχει αποκτήσει τον γιο του Νικόλα, από τη σχέση του με την Μαριάντα Πιερίδη.

Γάμος έκπληξη στην Ελληνική showbiz

Γάμος-βόμβα στην ελληνική showbiz! Το ανακοίνωσε στον «αέρα» και κάγκελο η Σκορδά! (Bίντεο)

Γάμος-βόμβα έσκασε στην ελληνική showbiz, με την επίσημη ανακοίνωση να γίνεται ζωντανά στον «αέρα» αφήνοντας κάγκελο την Φαίη Σκορδά!

Η μέλλουσα νύφη έκανε την αποκάλυψη στην εκπομπή του ΑΝΤ1 «Το Πρωινό» και είναι όλα έτοιμα!

Ο λόγος για την Νεσχάν Μουλαζίμ, η οποία θα ανέβει τα σκαλιά της εκκλησίας με τον Στέλιο Πολογεώργη!

«Ο γάμος μας θα γίνει στα Χανιά, επειδή ο σύντροφός μου κατάγεται από τα Σφακιά, αλλά θα κάνουμε και δεύτερο γάμο στη Σμύρνη. Έχουμε λογοδοθεί, πρόταση γάμου δεν έχει γίνει ακόμη, σκέφτεται ο γαμπρός πώς θα την κάνει. Με τον Στέλιο είμαστε μαζί εννέα μήνες. Έχει να πει για όλους κάτι καλό, με κέρδισε που χαμογελάει συνέχεια, μου φτιάχνει τη διάθεση», ανέφερε το μοντέλο στο Πρωινό.

Δείτε το βίντεο

Γάμος στο παλάτι! Οι πρώτες φωτογραφίες αποκάλυψη από το μυστήριο!

Έναν γάμο είχαμε στο παλάτι και η αποκάλυψη έγινε με τις πρώτες φωτογραφίες από το μυστήριο.

Ο πρίγκιπας Ντούσαν της Σερβίας και η Βάλερι ντε Μούτζιο, παντρεύτηκαν στην εκκλησία του Αγίου Γεωργίου στο Όπλενατς, όπου βρίσκεται η βασιλική εκκλησία της Σερβίας και οι τάφοι της βασιλικής οικογένειας.

Ο γάμος τελέστηκε από τον επίσκοπο Ιωάννη της Σουμαδίας και τον επίσκοπο Ειρηναίο της Ανατολικής Επισκοπής της Σερβικής Ορθόδοξης Εκκλησίας στην Αμερική.

Ο πρίγκιπας Ντουσάν της Δυναστείας των Καρατζόρτζεβιτς, είναι εγγονός του πρίγκιπα Παύλου της Σερβίας και της πριγκίπισσας Όλγας της Ελλάδας και της Δανίας, και γιος του πρίγκιπα Αλέξανδρου της Σερβίας και της πριγκίπισσας Μπάρμπαρα του Λιχτενστάιν.

Γάμος στο παλάτι

Γάμος στο παλάτι

Γάμος στο παλάτι