Κέλλυ Κελεκίδου: Έσπασε την σιωπή της για τον χωρισμό από τον Κουρκούλη! Η ατάκα φωτιά!

Tα είπε όλα στην Μελέτη!

Κέλλυ Κελεκίδου: Έσπασε την σιωπή της για τον χωρισμό από τον Κουρκούλη! Η ατάκα φωτιά!

Η Κέλλυ Κελεκίδου έσπασε την σιωπή της για τον χωρισμό από τον Κουρκούλη και μια ατάκα φωτιά έφερε ταραχές στην Μελέτη!

Η γνωστή τραγουδίστρια, αναφέρθηκε στην Αυστραλία και στα χρόνια που έζησε εκεί με τον σύζυγό της, Νίκο Κουρκούλη και τα δύο τους παιδιά. Τότε η Ελεονώρα, της έκανε την ερώτηση κόλαφο για το αν χώρισε ποτέ με τον γνωστό τραγουδιστή!

Η Κέλλυ με αφοπλιστική ειλικρίνεια τόνισε:

«Είναι λίγο αδικία. Μόνο για το παιδί μου θα έβγαινα μπροστά και θα έλεγα αυτό που κάνετε δεν είναι σωστό. Από εκεί και πέρα όμως νομίζω πως το τι γράφει ο καθένας δεν με αφορά. Αν ασχολιόμουν με αυτά, νομίζω ότι θα έχανα την ουσία της ζωής». Δείτε το σχετικό βίντεο:

Νίκος Κουρκούλης: Η αποκάλυψη για το μεγάλο πρόβλημα της Κέλλυς Κελεκίδου!

Ο Νίκος Κουρκούλης αποκάλυψε το μεγάλο πρόβλημα της Κέλλυς Κελεκίδου, μιλώντας ανοιχτά για όλα!

Όσα δεν ξέραμε!

Ο Νίκος Κουρκούλης θα βρεθεί… After Dark με τον Θέμη Γεωργαντά και το Πρωινό του ΑΝΤ1έπαιξε αποσπάσματα από τη συνέντευξη: «Πολλές από τις επιτυχίες που ακούς τώρα, ήρθαν στα χέρια μου στο παρελθόν και τις απέρριψα. Το «Θέλω να σε ξαναδώ» του Πάνου Κιάμου, το είχα στα χέρια μου πρώτος. Την περίοδο που είχα επιστρέψει από την Αυστραλία δεν ήθελα να κάνω μια επιτυχία δανεική. Ήθελα να κάνω κάτι πρώτο

Η Κέλλυ Κελεκίδου είχε ένα μειονέκτημα, δεν μιλάει πολύ καλά τη γλώσσα και την εμπόδισε αυτό να δημιουργήσει νέες σχέσεις γιατί δεν μπορούσε να εκφραστεί. Η γυναίκα μου παθαίνει αυτό το πράγμα, όταν δεν μπορεί να μιλήσει εγκλωβίζεται. Είπαμε ότι και τα παιδιά πρέπει να μεγαλώσουν στην Ελλάδα, πρέπει να δουν την Ελλάδα.

Περάσαμε και δύσκολα. Η Αυστραλία ήταν μεγάλη δοκιμασία για μας, το να αντέξεις μία περίοδο. Όταν ζεις αυτό το κομμάτι το δύσκολο, όποιο και αν είναι, δεν το αντιλαμβάνεσαι. Όταν αποστασιοποιηθείς λίγο και το δεις με ένα τρίτο βλέμμα πιο καθαρά, αρχίζεις και αλλάζεις και αν σε ενδιαφέρει ο άνθρωπος προσπαθείς επί τούτου να κάνεις το καλύτερο. Αυτό σημαίνει αληθινή αγάπη. Είναι γνωστό ότι μας χωρίζουν και μας κρεμάνε συνέχεια και είναι λίγο κουραστικό κι ανόητο.

Το αγαπημένο μου σημείο πάνω στην Κέλλυ Κελεκίδου είναι τα οπίσθιά της»!