Κρατερός Κατσούλης: Το σοβαρό πρόβλημα υγείας που τον «τσάκισε»! Τι συνέβη;

Πολύ δύσκολες ώρες!

Κρατερός Κατσούλης: Το σοβαρό πρόβλημα υγείας που τον «τσάκισε»! Τι συνέβη;

Ο Κρατερός Κατσούλης μίλησε ανοιχτά για το σοβαρό πρόβλημα υγείας που τον τσάκισε! Τι συνέβη; Όλα όσα είπε ο ίδιος στον Γρηγόρη Αρναούτογλου!

Ο ηθοποιός και παρουσιαστής, καλεσμένος στην εκπομπή του Γρηγόρη στον ΑΝΤ1 μίλησε για την Κατερίνα Καραβάτου, για τη συνεργασία τους στην εκπομπή «Στη Φωλιά των Κου Κου», αλλά αναφέρθηκε και με λεπτομέρειες στο πρόβλημα υγείας που αντιμετώπισε πρόσφατα.

ίδιος είπε μεταξύ άλλων:

«Είχα ένα σοβαρό πρόβλημα που έχριζε μιας μακροχρόνιας αντιμετώπισης. Αναγκάστηκα να μείνω εκτός και από το θέατρο και από την εκπομπή.

Από την εκπομπή ένα μήνα, από το θέατρο αντικαταστάθηκα.

Ήταν κάτι "πιο ξαφνικό... πεθαίνεις". Είναι αυτό που σου λένε πρέπει να προσέχεις από δω και πέρα. Ό,τι έγινε συνέβη λόγω στρες. Αυτή ήταν η επίσημη διάγνωση.

Για ένα μήνα πήρα πολύ κορτιζόνη και μετά έπρεπε να ξαναχτίσω κάποια πράγματα από την αρχή.

Αυτό ήταν πολύ γερό μάθημα και μου έδωσε την ευκαιρία να αλλάξω κάποια πράγματα και να αντιμετωπίζω τη ζωή αλλιώς». Δείτε το σχετικό βίντεο:

Κρατερός Κατσούλης: Όλη η αλήθεια για την υγεία του! Η αποκάλυψη μέσα από το νοσοκομείο!

Όλη η αλήθεια για την κατάσταση υγείας του Κρατερού Κατσούλη μόνο στο Youweekly.gr! Η αποκάλυψη μέσα από το νοσοκομείο!

Στο Vanda's blog, θα σας γράψω ακόμα μια φορά αλήθειες που δεν γράφει κανείς! Τι συμβαίνει με τον παρουσιαστή του STAR;

Στα μισά της χθεσινής εκπομπής των ΚουΚου ο Κρατερός αποχώρησε από το πλατό αφήνοντας πίσω την Κατερίνα Καραβάτου να ανακοινώσει πως μπήκε στο νοσοκομείο!

« Έχετε δει σε όλη τη διάρκεια της εκπομπής ότι ο Κρατερός δεν είναι εδώ μαζί μου σήμερα. Αυτό γίνεται γιατί του συνέβη κάτι απρόοπτο. Αυτή τη στιγμή είναι στο νοσοκομείο, ελπίζουμε ότι όλα θα πάνε καλά. Έπρεπε όμως να σας ενημερώσω γι’ αυτή την εξέλιξη. Νομίζω ότι όλα θα είναι εντάξει, απλώς τώρα έχουμε όλοι και την αγωνία μας».

Σύμφωνα με αποκλειστικές μου πληροφορίες, εδώ και λίγο καιρό ο Κρατερός είχε αφόρητους πόνους στο νεφρό αλλά το πρωί της Δευτέρας η κατάσταση επιδεινώθηκε αρκετά! Δεν μπορούσε να κρατηθεί όρθιος από τους πόνους και όπως μου μετέφερε η πηγή μου μέσα από το κανάλι έφυγε άρον άρον για νοσοκομείο προκειμένου να κάνει τις απαραίτητες εξετάσεις για να διαπιστωθεί όλη η αλήθεια!

Όπως αναφέρουν, επίσης, πληροφορίες μου η Κατερίνα Καραβάτου μετά το τέλος της εκπομπής έτρεξε στο νοσοκομείο πανικοβλημένη.

Οι τελευταίες μου, μάλιστα, πληροφορίες αναφέρουν πως το βράδυ έφυγε από το νοσοκομείο και γύρισε σπίτι του! Για οποιαδήποτε άλλη εξέλιξη θα σας ενημερώσω, όπως πάντα, μέσα από το Youweekly.gr και το Vanda's blog!

Να υπενθυμίσω πως ο Κρατερός πριν από ένα χρόνο, περίπου, είχε υποβληθεί σε ένα μεγάλο χειρουργείο