Ράγισε καρδιές η Μπέλλα Κυδωνάκη στην Μελέτη: «Ένιωθα ότι ο γιος μου θα φύγει...»

Πάγωσε η Ελεονώρα.....

Ράγισε καρδιές η Μπέλλα Κυδωνάκη στην Μελέτη: «Ένιωθα ότι ο γιος μου θα φύγει...»

Ράγισε καρδιές η Μπέλλα Κυδωνάκη, η οποία βρέθηκε στην Ελεονώρα Μελέτη: «Ένιωθα ότι ο γιος μου θα φύγει...» ανέφερε για το περιστατικό που της άλλαξε την ζωή!

«Το 2012 έχασα τον γιο μου. Γλίτωσε από ατύχημα αλλά τον πρόδωσε η καρδιά του. Πάντα είχα μία ανησυχία για τον Γιάννη αλλά το κουκούλωνα. Δεν μπορούσα να μπω στο ωροσκόπιό του, ήμουν μάνα.Είχα μια διαίσθηση ότι κάτι θα συμβεί, αλλά από την άλλη είχα και μια σιγουριά ότι δεν θα πάθει τίποτα. Ήμουν σίγουρη ότι θα γίνει καλά.

Αυτό ήταν το πιο τραγικό για εμένα. Ήταν πολύ σοβαρό το τροχαίο. Το άλλο παιδί που οδηγούσε τη μηχανή άντεξε 20 μέρες και πέθανε. Ο Γιάννης ήταν για μήνες στα νοσοκομεία και έφυγε ξαφνικά», είπε μεταξύ άλλων.

Ο γιος της, όπως ανέφερε η αστρολόγος, είχε διαισθανθεί ότι θα πεθάνει και είχε εκφράσει μια επιθυμία. Δείτε το σχετικό βίντεο:

Συγκλονίζει η Μπέλλα Κυδωνάκη! Η πρόβλεψη λίγο πριν τον θάνατο του γιου της που προκαλεί ανατριχίλα: "Είχα δει πως..."

Στο "Φτιάξε καφέ να στα πω" και στην κάμερα του Ε η Μπέλλα Κυδωνάκη μίλησε για την απώλεια του γιου της.

Συγκεκριμένα είπε πως είναι πλέον υπερπροστατευτική με την κόρη της, κι ότι πιστεύει στην μεταθάνατον ζωή.

Ο χαμός ενός κοντινού ανθρώπου είναι μεγάλο τραύμα αλλά δεν μπορεί να κάνει τίποτα άλλο από το να προχωρήσει μπροστά. Ανέφερε, ότι γενικά είναι αρκετά δυνατός άνθρωπος αλλά ώρες ώρες πέφτει ψυχολογικά.

Δήλωσε πως ήξερε ότι ο γιος της...

Τραυματικές στιγμές για γνωστή ηθοποιό! Πάσχει από εκφυλισμό της ωχράς κηλίδας!

Τραυματικές στιγμές έζησε γνωστή ηθοποιός, στα πρώτα σημάδια της πάθησης της. Πάσχει εδώ και αρκετό καιρό από εκφυλισμό της ωχράς κηλίδας.

Την αποκάλυψη έκαμε η ίδια σε συνέντευξη που παραχώρησε στο περιοδικό Radio Times. Παραδέχτηκε ότι πάσχει από μία εκφυλιστική πάθηση των ματιών.

Ακόμη για την συγκεκριμένη πάθηση δε έχει βρεθεί ακόμα θεραπεία, με αποτέλεσμα να αντιμετωπίζει αρκετά προβλήματα στην καθημερινότητά της, αφού δεν μπορεί να οδηγήσει, να διαβάσει ή να αναγνωρίσει ανθρώπους.

«Πριν από δύο χρόνια σταμάτησα να οδηγώ κι αυτή ήταν μια από τις πιο τραυματικές στιγμές της ζωής μου. Δεν μπορώ πια να διαβάσω μια εφημερίδα, να λύσω ένα σταυρόλεξο, να διαβάσω ένα βιβλίο. Όμως ξέρεις κάτι; Τα καταφέρνω. Έχω ανθρώπους που μου διαβάζουν τα λόγια μου για τους ρόλους μου και με προετοιμάζουν. Σε ένα κινηματογραφικό πλατό μαθαίνεις πού είναι το κάθε τι. Όλα πάνε καλά, αν εσύ μπορείς να αισθάνεσαι άνετα. Εξάλλου πρόκειται για υποκριτική. Ξεγελάς τους ανθρώπους. Αυτό κάνω. Αυτό που με ανησυχεί ότι μερικοί άνθρωποι που δεν γνωρίζουν για την κατάσταση μου, θα σκέφτονται: ‘κοίτα την, έκανε ότι δεν υπάρχω.’ Ενώ στην πραγματικότητα δεν τους είδα καν.», εξομολογήθηκε η 84χρονη Judi Dench.