Ελισάβετ Μουτάφη: Θα γίνει μαμά; Οι πρώτες της δηλώσεις για την εγκυμοσύνη!

Όλα όσα αποκάλυψε...

Ελισάβετ Μουτάφη: Θα γίνει μαμά; Οι πρώτες της δηλώσεις για την εγκυμοσύνη!

Οι φήμες για την Ελισάβετ Μουτάφη έχουν πάρει φωτιά! Τελικά θα γίνει μαμά; Οι πρώτες της δηλώσεις για την εγκυμοσύνη!

Η γνωστή ηθοποιός σε συνέντευξή που παραχώρησε σε περιοδικό μίλησε για όλα! Μεταξύ άλλων αποκάλυψε για τον γάμο της αλλά και για το ενδεχόμενο μια εγκυμοσύνης.

Διαβάστε όλα όσα είπε:

Πώς είναι ο ρόλος της συζύγου που πρέπει να είναι και νοικοκυρά; Τα καταφέρνεις;

Τα καταφέρνω. Δεν είμαι ο άνθρωπος που έχω συνηθίσει να είμαι από το πρωί μέχρι το βράδυ στο σπίτι, ούτε το κάνω ούτε το θέλω. Δουλεύω, είμαι και στο σπίτι. Ο Μάνος δουλεύει πάρα πολλές ώρες, είναι πολύ φορτωμένη η μέρα του, δεν είναι απαιτητικός ως σύζυγος, είναι κουλ, συνεννοούμαστε πάρα πολύ καλά. Επίσης, μαγειρεύει, έχει κι αυτό το ταλέντο, μάλιστα είναι 100% πιο ταλαντούχος στη μαγειρική απ’ ό,τι εγώ. Έτσι, δεν αντιμετωπίζω κανένα πρόβλημα. Σεβόμαστε ο ένας τις ανάγκες του άλλου, το πώς έχουμε μάθει να είμαστε και να δουλεύουμε. Όταν τόσα χρόνια έχουμε μάθει να δουλεύουμε, ξαφνικά δεν τα παρατάμε όλα για να γίνουμε κάτι άλλο. Πρέπει να βάλουμε μέσα την οικογένεια και τη δουλειά μας.

Μετά το γάμο άλλαξε κάτι;

Έχει αλλάξει, είναι ψυχολογικό, γιατί δεν έχω παντρευτεί ξανά, δεν έχω κάποια τέτοια εμπειρία. Για μένα έχει αλλάξει το ότι είναι πιο όμορφο να νιώθεις ότι πέρασες από την εκκλησία, την τελετή, το πάρτι, που οι αγαπημένοι σου άνθρωποι ήταν εκεί, ο «τίτλος» του ότι λέω «ο σύζυγός μου», «ο άντρας μου» είναι διαφορετικός από το να λέω «η σχέση μου». Ούσα ηθοποιός, η φαντασία, η ιδέα, η αίσθηση, με επηρεάζει και μου δημιουργεί μια άλλη πραγματικότητα. Είναι όμορφο να είναι κάτι επισφραγισμένο, με κάνει να αισθάνομαι διαφορετικά. Μια συμβίωση δε αλλάζει, επειδή έχεις παντρευτεί. Είναι και το ότι έχει μια σιγουριά. Πολλά ζευγάρια παντρεύονται και χωρίζουν, υπάρχει η ασφάλεια, που για μένα υπάρχει και πρακτικά. Για μένα ισχύει ότι έχω επιλέξει το άνθρωπο της ζωής μου, αυτόν θέλω να παντρευτώ, το έχω υπογράψει στην εκκλησία ή στο δημαρχείο, έχει βάρος αυτό, αλλιώς δεν θα το έκανα.

Ρωτούν πολλοί συνεχώς για το αν είσαι έγκυος. Σε ενοχλεί αυτό;

Είναι μέσα στη δουλειά σας αυτό. Όταν θέλεις να κρύψεις κάτι, μπορείς, όπως και να το προβάλλεις. Είμαστε δύο άνθρωποι που είναι χαρά μας να ασχοληθούν τόσο – όσο με μας, τόσο – όσο κι εμείς, για να βγουν προς τα έξω πράγματα. Δεν είχαμε ποτέ το κόμπλεξ να κρύψουμε κάτι. Δεν θα απαντούσα στο αν είμαι έγκυος, δεν υπάρχει περίπτωση. Οι ερωτήσεις που γίνονται για ένα παιδί θεωρώ ότι δεν πρέπει να γίνονται σε καμιά γυναίκα, αν η ίδια δεν το πει. Μπορεί να έχει πρόβλημα, να μην θέλει να το πει για κάποιο λόγο. Αν δεν επιλέξει η ίδια να το πει, θεωρώ ότι είναι μια ερώτηση που δεν πρέπει να γίνεται.

Ελισάβετ Μουτάφη: "Ησυχία! Τώρα μιλάω εγώ!" (Βίντεο)

Ένα μπάχαλο επικράτησε την ώρα της συνέντευξης!

Η Ελισάβετ Μουτάφη στήθηκε περιχαρής να μιλήσει στους δημοσιογράφους, όμως την διέκοπτε συνεχώς…

Πίσω της βρισκόταν η Σοφία Μουτίδου η οποία ακούγονταν και η Ελισάβετ δεν μπορούσε να μιλήσει! Έτσι της είπε: «Ησυχία! Διακόπτεις! Τώρα μιλάω…Δεν μπορώ να μιλήσω…» και ξέσπασε σε γέλια αφού είναι χρόνια φίλες.

Η Ελισάβετ πήγε να παρακολουθήσει την παράσταση «Τα ήθη και τα έθιμα εντός Σένγκεν» στην οποία πρωταγωνιστεί η Σοφία και αποκάλυψε πως με την ηθοποιό γνωρίζονται πολλά χρόνια και ανέφερε μεταξύ άλλων μία προσωπική τους στιγμή: «Ήμουν μαζί με τη Σοφία όταν μάθαμε τα αποτελέσματα των εξετάσεων ότι ήταν έγκυος στην Δημητρούλα και τώρα είναι ολόκληρη γυναίκα… Ήταν η πιο σημαντική στιγμή της Σοφίας αλλά και για μένα…»!

Δείτε όσα έγιναν στο παρακάτω βίντεο: