Γνωστός τραγουδιστής αποκαλύπτει: «Πέρασα τέσσερις μέρες στο κρατητήριο» (Βίντεο)

«Λένε ότι πουλούσα στα παιδάκια...»

Γνωστός τραγουδιστής αποκαλύπτει: «Πέρασα τέσσερις μέρες στο κρατητήριο» (Βίντεο)

Γνωστός τραγουδιστής αποκαλύπτει για πρώτη φορά! Είπε χαρακτηριστικά: «Πέρασα τέσσερις μέρες στο κρατητήριο»!

Ο τραγουδιστής συνελήφθη για διακίνηση και κατοχή ναρκωτικών!

Ο λόγος για τον ράπερ Bafman ο οποίος αφέθηκε ελεύθερος με περιοριστικούς όρους και αφού κατέβαλε την απαιτούμενη εγγύηση που του ζητήθηκε, δηλαδή το ποσό των 2.000 ευρώ!

Ο 35χρονος θα πρέπει να παρουσιάζεται στο τμήμα της περιοχής του κάθε 15 ημέρες για να μπορέσει να διατηρήσει την ελευθερία του.

Στην απολογία του, ο youtuber, γνωστός και ως Χρήστος Κανελλόπουλος υποστήριξε ότι η ποσότητα ναρκωτικών που βρέθηκαν στο στούντιό του στην Καλλιθέα ήταν για δική του χρήση και για ακτιβιστική δράση. Πρόσθεσε, μάλιστα, ότι όλο αυτό είναι μια πλεκτάνη των ανταγωνιστών του και τα όπλα που βρέθηκαν ήταν αεροβόλα και ρεπλίκες, ενώ δεν δίστασε να στείλει μήνυμα στα νέα παιδιά να μη δοκιμάζουν ναρκωτικά.

Σήμερα ο ίδιος βρέθηκε στο πλατό της εκπομπής της Τατιάνας Στεφανίδου και αποκάλυψε το τι πραγματικά συνέβη! Μεταξύ άλλων είπε: «Σοκαρίστηκα όταν μπήκαν δύο άντρες στο σπίτι μου. Δεν κατάλαβα ότι ήταν αστυνομικοί. Νόμιζα ότι είναι ανταγωνιστές, γιατί είχαν έρθει και παλαιότερα. Μου ζήτησαν να δουν τους υπολογιστές, έψαξαν και δεν βρήκαν τίποτα. Με ρώτησαν και για ανήλικες. Τους έδειξα τα όπλα, που ήταν ψεύτικα, αεροβόλα με πλαστικές μπίλιες… Ξεκίνησαν να μαζεύουν τα νόμιμα προϊόντα κάνναβης και βρέθηκε και κοκαΐνη… Εγώ ήμουν όσο συνεργάσιμος μπορούσα. Το σπίτι μου υπέστη γύρω στα 700 ευρώ ζημιές…»

Συνέχισε λέγοντας ότι: «Με συνέλαβαν και πέρασα τέσσερις μέρες στο κρατητήριο. Μου ζήτησαν να τους πω από που τα προμηθεύομαι… Μέχρι τις 2 Ιουλίου πρέπει να δώσω κάποια εγγύηση, τα οποία χρήματα δεν τα έχω γιατί έχασα και τη δουλειά μου με όλη αυτή την ιστορία. Με πήρε ο πατέρας του και μου είπε να κόψουμε την συνεργασία γιατί ανησυχεί για το παιδί του. Τον καταλαβαίνω αφού στην τηλεόραση λένε ότι πουλούσα ναρκωτικά σε παιδάκια. Δεν μπορώ να πω κάτι σ’ αυτόν τον πατέρα…»

Δείτε τα σχετικά βίντεο:

Αυτός είναι ο ράπερ που έπιασαν για ναρκωτικά! Για πρώτη φορά το πρόσωπό του στη δημοσιότητα!

Για πρώτη φορά έρχεται στη δημοσιότητα το πρόσωπο του ράπερ, ο οποίος συνελήφθη για ναρκωτικά!

Ο γνωστός ράπερ μίλησε για την υπόθεση της σύλληψής τους από τις Αρχές, η οποία απασχόλησε τις τελευταίες ημέρες.

Συγκεκριμένα ο ράπερ Bafman είναι εκείνος που συνελήφθη το μεσημέρι του Σαββάτου στην Καλλιθέα, κατηγορώντας τον πως διακινούσε ναρκωτικά.

Το μεσημέρι της Τετάρτης (26/6) ο ράπερ μίλησε στην εκπομπή της Ζήνας Κουτσελίνη στο Star.

undefined

Μεταξύ άλλων παρότρυνε να μην δοκιμάσει κανείς ναρκωτικά και ιδιαίτερα τα ανήλικα παιδιά, ενώ υποστήριξε πως ο κόσμος θα πρέπει να ενημερωθεί για τις ευεργετικές ιδιότητες της κάνναβης ως θεραπεία.

undefined