Έλλη Κοκκίνου: Η αποκάλυψη που έκανε για τον γιο της! «Ήταν αρνητικός σε μια σχέση μου»! (Βίντεο)

Με ποιον τρόπο την επηρεάζει ο γιος της...

Έλλη Κοκκίνου: Η αποκάλυψη που έκανε για τον γιο της! «Ήταν αρνητικός σε μια σχέση μου»! (Βίντεο)

Η αποκάλυψη που έκανε η Έλλη Κοκκίνου για τον γιο της! Είπε χαρακτηριστικά: «Ήταν αρνητικός σε μια σχέση μου»!

Η γνωστή τραγουδίστρια βρέθηκε σήμερα καλεσμένη στην εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη στον AlphaTv και αποκάλυψε όλα όσα δεν ξέραμε μέχρι σήμερα για εκείνη!

Μεταξύ άλλων είπε: «Δεν σκέφτομαι ακόμα ότι ο γιος μου θα πάει μόνος του διακοπές. Μετά τα 18 του! Αν δεν μου αρέσει μια κοπέλα του γιου μου, δεν πρέπει να του το πω.»!

Συνέχισε λέγοντα: «Η μαμά μου, ποτέ δεν μου έλεγε την άποψή της για τους συντρόφους μου, το έκανε μετά, αφού τελείωνε η σχέση. Η μαμά μου ήταν πολύ νέα όταν χώρισε. Δεν ήθελε να παντρευτεί ξανά και να κάνει άλλο παιδί… Όταν ήμουν μικρή και ήξερα ότι η μαμά μου έχει σχέση, δεν ήταν το καλύτερό μου. Της έκανα τη ζωή δύσκολη, ήμουν ξινή και με τους συντρόφους της. Θα καταλάβαινα τον γιο μου αν ήταν αρνητικός σε μια σχέση μου.»!

Και υπογράμμισε: «Προτεραιότητα κι εκεί έχει το παιδί μου. Καλό είναι να συμβουλευόμαστε ψυχολόγο για τόσο σοβαρά θέματα του παιδιού μας. Ο σύντροφος παίζει πάρα πολύ σημαντικό ρόλο για να πάρουν θετικά τα παιδιά μια νέα σχέση.»!

Και κατέληξε λέγοντας: «Είναι δύσκολο για μια γυναίκα χωρισμένη με παιδί να βρει σύντροφο για να έχει κοινή πορεία. Ποτέ δεν είχα ανασφάλεια για την προσωπική μου ζωή. Αν κάποιος με θέλει υπάρχει ένα πακέτο. Εμφανίζομαι άνετα με μαγιό, αλλά δεν έχω τόση αυτοπεποίθηση. Άλλες φορές κοιτιέμαι στον καθρέφτη και νιώθω όμορφη κι άλλες φορές όχι».

Δείτε το σχετικό βίντεο:

Έλλη Κοκκίνου: Η επική ατάκα της για τους άνδρες! Αιχμή για Μπόγρη;

Η Έλλη Κοκκίνου είπε μια επική ατάκα για τους άνδρες, η οποία ήταν αιχμή και για τον Γιώργο Μπόγρη;

Όλα όσα είπε η τραγουδίστρια στην εκπομπή «Όλα λάθος» του Πέτρου Κωστόπουλου!

«Κουράστηκα να είμαι σε συνεχή δίαιτα, αλλά συνεχίζω ακάθεκτη», είπε αρχικά η τραγουδίστρια.

Όσο για τους άνδρες, είπε μία αιχμηρή ατάκα. Το αν αφορούσε και τον Γιώργο Μπόγρη δεν το ξέρουμε, αλλά όλα είναι πιθανά.

Συγκεκριμένα είπε: «Το μεγαλύτερο μάθημα που έχω πάρει από τους άνδρες είναι ότι δεν μεγαλώνουν αλλά ψηλώνουν».