Αθηνά Οικονομάκου-Μαίρη Συνατσάκη: «Η συνεργασία μας είναι...»

Όλα όσα αποκάλυψαν...

Αθηνά Οικονομάκου-Μαίρη Συνατσάκη: «Η συνεργασία μας είναι...»

Η Αθηνά Οικονομάκου και η Μαίρη Συνατσάκη μίλησαν πρώτη φορά για το κοινό επαγγελματικό τους βήμα και αποκάλυχαν ότι: «Η συνεργασία μας είναι...»

Η ταλαντούχα ηθοποιός και η όμορφη παρουσιάστρια ήταν καλεσμένες στον AlphaTv στην εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη.

Οι δυο τους μεταξύ άλλων αποκάλυψαν για το κοινό τους επαγγελματικό βήμα και είπαν συγκεκριμένα:

«Η συνεργασία μας είναι ένας περίεργος συνδυασμός αυθορμητισμού. Πετάχτηκε σαν ιδέα το “Γιατί να μην κάναμε κάτι μαζί;”. Συγκεκριμένα ένας κοινός μας φίλος, πέταξε αυτή την ιδέα… Κοινωνικά γνωριζόμασταν αλλά δεν είχαμε πει παραπάνω από δυο κουβέντες… Δεν την προσπεράσαμε τη συγκεκριμένη ιδέα, είπαμε να κάνουμε ραντεβού να το δούμε… Δεν θέλαμε να έχουμε από πίσω μία εταιρεία, θέλαμε να το κάνουμε από την αρχή ολομόναχες».

Αθηνά Οικονομάκου: «Δε μπορούσα να πάω πουθενά με το μωρό» Η αποκάλυψη που δεν περιμέναμε! (Βίντεο)

Μια αποκάλυψη που δεν περιμέναμε έκανε η Αθηνά Οικονομάκου στον αέρα της Ελένης Μενεγάκη, λέγοντας πως δεν μπορούσε να πάει πουθενά με το μωρό της.

Η ηθοποιός βρέθηκε καλεσμένη στην μεσημεριανή εκπομπή του Alpha tv και αναφέρθηκε σε όλα, έχοντας δίπλα της την πλέον συνεργάτιδα της Μαίρη Συνατσάκη, όπου να σημειώσουμε η παρουσιάστρια την έκανε να νιώσει άσχημα.

Η Ελένη Μενεγακη τη ρώτησε ποιο νησί αγαπά περισσότερο, τη Μύκονο ή τη Σαντορίνη! Η ηθοποιός είπε στον αέρα της εκπομπής: «Η Σαντορίνη είναι πιο όμορφη. Η Σαντορίνη είναι μοναδική στον κόσμο. Είναι άλλου τύπου νησιά εντελώς. Δεν έχει τις παραλίες της Μυκόνου, ωστόσο σαν τοπίο είναι μαγευτικό, είναι μοναδικό, ονειρεμένο. Και είναι και για μένα ιδανικό για φέτος, γιατί είχα κουραστεί πάρα πολύ με όλο αυτό. Την ενέργεια της Μυκόνου που ήμουν σπίτι με ένα μωρό και δε μπορούσα να πάω πουθενά με το μωρό. Ενώ τώρα κάθομαι σπίτι και το απολαμβάνω και δεν νιώθω ότι κάτι χάνω από τη ζωή μου. Και το χρειαζόμουν πάρα πολύ στη φάση που είμαι».

Δείτε το σχετικό βίντεο: