Mad Video Music Awards 2019: "Έλιωσαν" όλες στο πέρασμα του Βαγγέλη Κακουριώτη στο το κόκκινο χαλί!

Ήταν κούκλος!

Mad Video Music Awards 2019:

Έλιωσαν όλες στο πέρασμα του Βαγγέλη Κακουριώτη στο κόκκινο χαλί των Mad Video Music Awards 2019. Ο τραγουδιστής που γνωρίσαμε από τους Boys and Noize έχει γίνει πολύ αγαπητός στον γυναικείο πληθυσμό.

Πλέον που το συγκρότημα έχει διαλυθεί, ο Βαγγέλης Κακουριώτης κάνει solo καριέρα στο τραγούδι.

Μεταξύ άλλων διάσημων ονομάτων από τον χώρο της μουσικής σκηνής και ο ίδιος έδωσε το παρών στον πιο διαχρονικό μουσικό θεσμό της Ελλάδας, ο οποίος διοργανώνεται για 16η σειρά.

Μάλιστα, ο Βαγγέλη Κακουριώτη κατά την είσοδο του στο κλειστό του Παλαιού Φαλήρου αποθεώθηκε από τις θαυμάστριες του. Μάλιστα, μίλησε με τις δημοσιογράφους των Mad που κάλυπταν τα backstage.

Mad Video Music Awards 2019: Η εμφάνιση που τράβηξε τα βλέμματα στο κόκκινο χαλί! Σχεδόν φάνηκαν τα πάντα!

Μια εμφάνιση που τράβηξε όλα τα βλέμματα στα Mad Video Music Awards 2019 τράβηξε όλα τα βλέμματα στο κόκκινο χαλί, αφού φάνηκαν σχεδόν τα πάντα.

Το Youweekly.gr βρίσκεται σε έναν από τους πιο διαχρονικούς μουσικούς θεσμούς ο οποίος και φέτος συγκέντρωσε τις λαμπερές παρουσίες της ελληνικής showbiz.

Απόψε πολλά λαμπερά ονόματα τραγουδιστών πρόκειται να βραβευτούν! Ανάμεσα τους και μια εκρηκτική παρουσία... η Ζόζεφιν, η οποία επέλεξε να φορέσει ένα ιδιαίτερα σέξι κορμάκι το οποία δεν άφηνε και πολλά στην φαντασία μας. Ήταν ροζ πουπουλένιο και το συνδύασε με ψηλά πέδιλα.

undefined

undefined

undefined