Στο νοσοκομείο εσπευσμένα πασίγνωστη ηθοποιός! Θα μπει στο χειρουργείο!

Τι συνέβη;

Στο νοσοκομείο εσπευσμένα πασίγνωστη ηθοποιός! Θα μπει στο χειρουργείο!

Στο νοσοκομείο εσπευσμένα οδηγήθηκε πασίγνωστη ηθοποιός ύστερα από έναν σοβαρό τραυματισμό που είχε στο χέρι της. Μάλιστα θα χρειαστεί να περάσει και την πόρτα του χειρουργείου.

Η πρωταγωνίστρια του Hollywood έπεσε στο πάτωμα και τραυμάτισε τον ώμο της με αποτέλεσμα να είναι σοβαρό και να χρειάζεται επέμβαση.

Ο λόγος για την Emma Stone, η οποία όπως την ενημέρωσαν οι γιατροί θα χρειαστεί δυο μήνες μέχρι να αναρρώσει πλήρως. Τότε θα είναι έτοιμη να ξεκινήσει γυρίσματα για τη νέα κινηματογραφική ταινία στα 101 σκυλάκια της Δαλματίας.

Στο νοσοκομείο εσπευσμένα πασίγνωστη ηθοποιός! Θα μπει στο χειρουργείο!

Γνωστός ηθοποιός σημάδεψε στο πρόσωπο τον Λεονάρντο Ντι Κάπριο! Καρέ καρέ ο τραυματισμός του!

Γνωστός ηθοποιός σημάδεψε στο πρόσωπο τον Λεονάρντο Ντι Κάπριο! Καρέ καρέ ο τραυματισμός του πασίγνωστου ηθοποιού!

Οι φωτογραφίες από τον τραυματισμό του έχουν διαρρεύσει και κάνουν τον γύρο του διαδικτύου!

Φωτιά πήραν οι φωτογραφικές μηχανές των παπαράτσι όταν ο Λεονάρντο Ντι Κάπριο και η παρέα του έφτασαν σε γνωστή παραλία του Μαλιμπού. Ο βραβευμένος με Όσκαρ ηθοποιός αποφάσισε να παίξει μπιτς βόλεϊ. Η παρέα χωρίστηκε σε δύο ομάδες και οι αντίπαλοι του Ντι Κάπριο μάλλον τον… ζόρισαν λιγάκι.

Κάποια στιγμή ένας από τους αντιπάλους του έκανε ένα καρφί και βρήκε στο πρόσωπο τον 44χρονο ηθοποιό. Αν και ο Ντι Κάπριο όπως φαίνεται και στις φωτογραφίες προσπάθησε με μανσέτα, να αποφύγει τη δυνατή μπαλιά δεν τα κατάφερε...

Πηγή: protothema.gr

Λεονάρντο Ντι Κάπριο: Δεν υπολογίζει τίποτα! Τα "ρουφηχτά" φιλιά με τη σύντροφο του σε... κοινή θέα!

O διάσημος ηθοποιός δεν μπορεί να κρύψει τον έρωτα του!

Ο Λεονάρντο Ντι Κάπριο έχει αποπλανήσει για τα καλά το 21χρονο μοντέλο και οι δυο τους δεν μπορούν να συγκρατήσουν τις ορμές τους!

Η κόρη του Αλ Πατσίνο, Καμίλα Μονρόε την έχει φάει τη... λαμαρίνα με τον γοητευτικό ηθοποιό και δεν μπορεί να τον αποχωριστεί στιγμή!

Οι δυό τους εθεάθησαν στην παραλία να ανταλλάσσουν καυτά φιλιά και όπως είναι λογικό ο φακός των παπαράτσι ήταν εκεί για να απαθανατίσει τις τρυφερές στιγμές.