Mad Video Music Awards 2019: Ο Κώστας Μπακογιάννης στον ρόλο του παρουσιαστή!

Η Σία Κοσιώνη που ήταν;

Mad Video Music Awards 2019: Ο Κώστας Μπακογιάννης στον ρόλο του παρουσιαστή!

Τον Κώστα Μπακογιάννη στον ρόλο του παρουσιαστή είδαμε στα Mad Video Music Awards 2019. Ωστόσο στο πλευρό του δεν βρέθηκε η Σία Κοσιώνη.

Αυτή η κίνηση μας εξέπληξε, αφού κανένας άλλος από την πολιτική σκηνή δεν έχει κάνει κάτι τέτοιο.

Ο Δήμαρχος Αθηναίων, ανέβηκε στην σκηνή των Mad όπου και επέμεινε βραβείο!

Η Σία Κοσιώνη, ωστόσο, δεν βρέθηκε στο πλευρό του, αφού έχει αυξημένες επαγγελματικές υποχρεώσεις, αλλά και τον γιο τους.

Mad Video Music Awards 2019

Mad Video Music Awards 2019

Mad Video Music Awards 2019

Mad Video Music Awards 2019: Φωτιά στα κόκκινα η Φουρέιρα! Κέρδισε το πρώτο της βραβείο!

Φωτιά στα κόκκινα ήταν απόψε η Φουρέιρα στα Mad Video Music Awards 2019. Μάλιστα, η τραγουδίστρια κέρδισε και το πρώτο της βραβείο.

Η Ελένη, όπως κάθε άλλη φορά ήταν απαστράπτουσα και το κοινό την αποθέωσε όταν ανέβηκε στην σκηνή για να πάρει το αγαλματίδιο της.

Η Ελένη Φουρέιρα κέρδισε το βραβείο για το Fuego το οποίο στον περσινό διαγωνισμό της Eurovision κατάφερε να γίνει από τα νούμερο ένα hit και να γίνει γνωστό σε όλη την Ευρώπη.

Η τραγουδίστρια έδειχνε εντυπωσιακό, επιλέγοντας ένα κατακόκκινο σύνολο!

Mad Video Music Awards 2019

Mad Video Music Awards 2019

Mad Video Music Awards 2019

Mad Video Music Awards 2019: Με συνοδό πίσω από τις κάμερες η Ειρήνη Κολιδά!

Με συνοδό έκανε την είσοδο της στα Mad Video Music Awards 2019 η Ειρήνη Κολιδά. Η τραγουδίστρια μπορεί να πόζαρε στους φωτογράφους μόνη, πίσω από τις κάμερες όμως είχε... συνοδό.

Ήταν κούκλος μελαχρινός και φορούσε ριγέ κοστούμι, ενώ δεν σταμάτησαν να μιλάνε σε χαμηλούς τόνους για να μην τους ακούσουν τα... αδιάκριτα αυτιά.

Μπορεί οι φήμες να την θέλουν σε σχέση με τον Όθωνα Μεταξά, ωστόσο δεν ήταν αυτός που στεκόταν στο πλευρό της. Το όνομα του ακόμη δεν το γνωρίζουμε. ωστόσο θα μείνουμε στο ότι ήταν κούκλος.

Η Ειρήνη Κολιδά, επέλεξε να φορέσει ένα διάφανο γκρι φόρεμα με μπεζ διαφάνειες, ενώ από μέσα πήγαινε σετ ένα κορμάκι.

undefined

undefined

undefined

Mad Video Music Awards 2019: Η εμφάνιση που τράβηξε τα βλέμματα στο κόκκινο χαλί! Σχεδόν φάνηκαν τα πάντα!

Μια εμφάνιση που τράβηξε όλα τα βλέμματα στα Mad Video Music Awards 2019 τράβηξε όλα τα βλέμματα στο κόκκινο χαλί, αφού φάνηκαν σχεδόν τα πάντα.

Το Youweekly.gr βρίσκεται σε έναν από τους πιο διαχρονικούς μουσικούς θεσμούς ο οποίος και φέτος συγκέντρωσε τις λαμπερές παρουσίες της ελληνικής showbiz.

Απόψε πολλά λαμπερά ονόματα τραγουδιστών πρόκειται να βραβευτούν! Ανάμεσα τους και μια εκρηκτική παρουσία... η Ζόζεφιν, η οποία επέλεξε να φορέσει ένα ιδιαίτερα σέξι κορμάκι το οποία δεν άφηνε και πολλά στην φαντασία μας. Ήταν ροζ πουπουλένιο και το συνδύασε με ψηλά πέδιλα.

undefined

undefined