Survivor trailer 28/6: Μια ανάσα πριν τον τελικό τα δίνουν όλα οι παίκτες! (Βίντεο)

Ποιος θα πάει απευθείας στον τελικό;

Survivor trailer 28/6: Μια ανάσα πριν τον τελικό τα δίνουν όλα οι παίκτες! (Βίντεο)

Στο αυριανό επεισόδιο του Survivor οι παίκτες τα δίνουν όλα μια ανάσα πριν τον τελικό. Κατερίνα Δαλάκα, Δήμητρα, Αφροδίτη και Νίκος δίνουν σκληρή μάχη.

Το ριάλιτι επιβίωσης του ΣΚΑΙ φτάνει στο τέλος του και όλοι ανυπομονούν για τον μεγάλο τελικό που θα πραγματοποιηθεί στην Τουρκία μαζί και με τον αντίστοιχο τελικός των Τούρκων.

Στο αυριανό επεισόδιο οι Έλληνες παίκτες είναι έτοιμη να τα δώσουν όλα για να πάρουν μια θέση στους δυο που θα βρίσκονται στον τελικό και θα προσπαθήσουν να κατακτήσουν το χρηματικό έπαθλο.

Ποιος θα τα καταφέρει; Εμείς όμως ξέρουμε ήδη.

Δείτε το trailer:

Survivor: Αυτός ο παίκτης αποχώρησε λίγο πριν τον τελικό! (Βίντεο)

Την τελευταία αποχώρηση από το Survivor παρακολουθήσαμε σήμερα. Ένας παίκτης αποχώρησε από το παιχνίδι λίγο πριν τον τελικό.

Αυτός ο παίκτης ήταν από την άσπρη ομάδα, αφού η μαύρη κατάφερε να κερδίσει την τελευταία και πιο κρίσιμη ασυλία του ριάλιτι.

Αυτομάτως ο Μπορά και ο Οκάι τέθηκαν προς αποχώρηση, αφού η Σεντά κέρδισε το παιχνίδι συμβόλων και πάει κατευθείαν στον τελικό.

Σύμφωνα με την κατάταξη, ο Οκάι ήταν πιο ψηλά στην ψηφοφορία του κοινού και έτσι ο Μπόρααποχώρησε.

Δείτε το σχετικό βίντεο:

Survivor: Αυτή η ομάδα κέρδισε την τελευταία ασυλία και έγινε το... έλα να δεις! (Βίντεο)

Το τελευταίο παιχνίδι ασυλίας είδαμε σήμερα στο Survivor. Ποια ομάδα κέρδισε και έγινε το έλα να δεις στον στίβο μάχης από τα νεύρα;

Οι παίκτες δεν πέρασαν και πολύ "ωραία" καθώς το αγώνισμα ήταν απαιτητικό και η νίκη δεν ήρθε καθόλου εύκολα. Βέβαια από νωρίς εμείς σας είχαμε πει ποιος θα κερδίσει!

Για άλλη μια φορά οι προβλέψεις μας ήταν σωστές και την νίκη πήρε η Μαύρη ομάδα. Μπορεί η άσπρη να πήρε το δεύτερο παιχνίδι, ωστόσο το τρίτο και οριστικό η μαύρη με 3-2.

Ο Μπορά ωστόσο δεν χάρηκε καθόλου και άρχισε να χτυπάει τον στόχο, στην συνέχεια τον αναποδογύρισε, ενώ ο Νίκος προσπαθούσε να τον ηρεμήσει.

Δείτε το σχετικό βίντεο:

Survivor: Αυτός είναι ο λόγος που ο Σπύρος φοράει μπαντάνα! Αποκάλυψη τώρα...

Αυτός είναι ο λόγος που ο Σπύρος από το Survivor φοράει μπαντάνα και.... δεν πάει το μυαλό σας! Αποκάλυψη τώρα...

Ο Σπύρος Γουρδούπης έδωσε την δική του εξήγηση για την μπαντάνα που δεν αποχωρίστηκε ποτέ. Μάλιστα, δεν την φορούσε μόνο στο Survivor, αλλά είναι κάτι που έχει και στην κανονική του ζωή, την καθημερινότητά του.

Γιατί επιλέγετε να φοράτε μπαντάνα;

«Ο βασικότερος λόγος είναι γιατί μου αρέσει καθώς επίσης και γιατί είναι ένα είδος που φορώντας το σου προσδίδει κάτι το διαφορετικό, που σε ξεχωρίζει από τους άλλους κατευθείαν. Επίσης, έχω παρατηρήσει ότι η μπαντάνα αρέσει πολύ στις κοπέλες»

Τι σημαίνει για σας η μπαντάνα;

«Είναι ένα ιδίωμα της προσωπικότητάς μου και της καλλιτεχνικής μου φύσης. Είναι μια δήλωση ότι ο κόσμος μας είναι ανάποδος, γι’ αυτό τη φοράω ανάποδα»

Πότε την πρωτοφορέσατε;

«Άρχισα να τη φοράω πριν από τέσσερα χρόνια. Από τότε δηλαδή που πήγα στη Φλωρεντία για να ξεκινήσω το διδακτορικό μου»

Κι από τότε δεν την αποχωρίζεστε ποτέ;

«Ναι, από τότε δεν την αποχωρίζομαι ποτέ την μπαντάνα. Φοράω κάθε μέρα και ένα άλλο σχέδιο με διαφορετικό χρώμα. Έχω μπαντάνες για καθημερινή χρήση και άλλες για πιο επίσημε εμφανίσεις. Αρκεί να σας πω ότι φορώντας μπαντάνα έκανα την υποστήριξη της διδακτορικής μπροστά σε τρεις καθηγητές» αποκάλυψε στο tvέθνος.

Survivor: Ο Σπύρος αποκαλύπτει για πρώτη φορά την σχέση Δαλάκα - Ατακάν!

Ο Σπύρος αποκαλύπτει για πρώτη φορά την σχέση που είχε η Κατερίνα Δαλάκα και το Τούρκος παίκτης, Ατακάν μέσα στο Survivor. Παραχώρησε συνέντευξη “TV έθνος” και τον Άκη Φωτόπουλο και μίλησε για όλα.

Να σημειώσουμε μάλιστα, πως η Κατερίνα είναι μια από τους τέσσερις Έλληνες παίκτες που πάνε στο τελικό που θα διεξαχθεί στην Τουρκία και όχι στην Ελλάδα.

Ο Σπύρος αποκαλύπτει για πρώτη φορά την σχέση Δαλάκα - Ατακάν στο Survivor

Προέκυψαν ερωτικά ειδύλλια στο παιχνίδι;

Ερωτικά ειδύλλια δεν προέκυψαν γιατί το τελευταίο πράγμα που σκέφτεσαι στο Survivor είναι το ερωτικό. Είσαι σε μια φάση που δεν έχεις να φας, πρέπει να δουλεύεις από το πρωί μέχρι το βράδυ, να τρέξεις για ψάρεμα, να ανάψεις φωτιά, να λερωθείς, σαπούνι δεν υπάρχει, βρωμάς. Δεν είναι εύκολο ερωτικά να δεις κάποιον κάτω από αυτές τις συνθήκες.

Υπήρξε φλερτ ανάμεσα στη Δαλάκα και τον Ατακάν;

Η Κατερίνα και ο Ατακάν ήρθαν αρκετά κοντά. Ναι, υπήρχε φλερτ, αλλά μόνο φλερτ.

Από τη στιγμή που βγήκατε από το παιχνίδι, ο κόσμος στον δρόμο σας αναγνωρίζει; Τι σας λένε;

Το πιο συγκινητικό για μένα είναι όταν με προσεγγίζουν μικρά παιδιά και μου λένε χαρακτηριστικά «μας έδωσες δύναμη να διαβάζουμε, να μην τα παρατήσουμε και να θεωρήσουμε το διάβασμα ως κάτι σημαντικό».