Σταματίνα Τσιμτσιλή: Αποκαλύπτει όλο το παρασκήνιο της αποχώρησης της Ελένης Τσολάκη από τον Alpha!

Όλη η αλήθεια!

Σταματίνα Τσιμτσιλή: Αποκαλύπτει όλο το παρασκήνιο της αποχώρησης της Ελένης Τσολάκη από τον Alpha!

Η Σταματίνα Τσιμτσιλή αποκαλύπτει στην εκπομπή της όλο το παρασκήνιο της αποχώρησης της Ελένης Τσολάκη από τον Alpha!

Για πρώτη φορά η παρουσιάστρια μέσα από την εκπομπή της «Happy Day» μίλησε για όλα! Αποκάλυψε με ποιον τρόπο αποχώρησε η πρώην συνεργάτιδα της Ελένη Τσολάκη από τον τηλεοπτικό σταθμό και της έστειλε ένα προσωπικό μήνυμα.

Μετά από 6 χρόνια συνεργασίας της Ελένης Τσολάκη με τον Alpha ήρθε η ώρα να πέσουν οι τίτλοι τέλους! Η παρουσιάστρια αποχαιρέτησε το κανάλι με μια συγκινητική ανάρτηση στον προσωπικό λογαριασμό της στο Instagram.

Η Σταματίνα Τσιμτσιλή θέλησε να την αποχαιρετήσει δημόσια την όμορφη παρουσιάστρια!

Συγκεκριμένα είπε:

«Είναι κομμάτι δικό μας η Ελένη Τσολάκη. Ήταν ένα διαζύγιο κοινή συναινέση σε πολύ καλό κλίμα. Δεν είναι τυχαίο ότι και οι διαρροές από τον σταθμό μιλούν για μια άψογη συνεργασία και πόρτα που παραμένει ανοιχτή για την Ελένη Τσολάκη στο μέλλον. Εγώ αυτό που της είπα στα μηνύματα που ανταλλάξαμε είναι πως κάθε τέλος είναι και μια αρχή. Και της αξίζει να βρει αυτό που ονειρεύεται. Είμαι σε θέση να γνωρίζω πως έχει δεχτεί ήδη κρούσεις. Της ευχόμαστε μέσα από την καρδιά μας να διαλέξει ό,τι καλύτερο που θα της χαρίσει την επιτυχία που ονειρεύεται και της αξίζει. Μέσα από την καρδιά μας. Την αγαπάμε»

Σταματίνα Τσιμτσιλή: "Δίκασε" την Κόνι Μεταξά! «Γιατί το κάνει αυτό;» (Βίντεο)

Η Σταματίνα Τσιμτσιλή "δίκασε" την Κόνι Μεταξά για την εμφάνισή της στα Mad Video Music Awards! Δεν της άρεσε καθόλου!

Η γνωστή τραγουδίστρια εμφανίστηκε με εκκεντρικό στιλ στα χθεσινά (27/6) μουσικά βραβεία!

Στην εκπομπή Happy Day στον AlphaTV έπαιξαν πλάνα από τα βραβεία του Mad και η Σταματίνα Τσιμτσιλή Στάθηκε ιδιαίτερα στην Κόνι Μεταξά.

Το εκκεντρικό στιλ της τραγουδίστριας δεν άρεσε στην παρουσιάστρια της εκπομπής, η οποία μεταξύ άλλων σχολίασε: «Η Κόνι Μεταξά γιατί καταστρέφει τον εαυτό της; Τι είναι αυτό το πράγμα; Ούτε το μαλλί μου αρέσει. Στην αρχή νόμιζα πως είναι αυτό το make up που το κάνεις επίτηδες πολύ… Μετά κατάλαβα πως είναι φορετή βλεφαρίδα. Στη μούρη καλύτερη στην άλλη της εμφάνιση. Αυτό που έβαλε κάτω από το μάτι της δε μου άρεσε καθόλου».

Δείτε το βίντεο

Σταματίνα Τσιμτσιλή: Η φωτογραφία-αποκάλυψη για τη νέα σεζόν!

Η Σταματίνα Τσιμτσιλή ανέβασε μία φωτογραφία-αποκάλυψη στο instagram που αφορά τη νέα τηλεοπτικό σεζόν!

Η παρουσιάστρια πόζαρε μπροστά στον φακό για τα όσα πρόκειται να δούμε από Σεπτέμβρη!

Φινάλε μπαίνει στην εκπομπή της Σταματίνας Τσιμτσιλή στον AlphaTV για το καλοκαίρι, ωστόσο και τη νέα τηλεοπτική σεζόν θα μας κρατάει συντροφιά!

Χθες, η παρουσιάστρια ανέβασε μία φωτογραφία στο instagram από το backstage από το photoshooting της νέας σεζόν, η οποία θα ξεκινήσει από τον Σεπτέμβρη για το Happy Day!

Δείτε την ανάρτηση

Σταματίνα Τσιμτσιλή: Η φωτογραφία-αποκάλυψη για τη νέα σεζόν!