Νίκος Κοκλώνης: Η φωτογραφία μετά το χειρουργείο!

Πώς είναι η υγεία του;

Νίκος Κοκλώνης: Η φωτογραφία μετά το χειρουργείο!

Ο Νίκος Κοκλώνης πέρασε την πόρτα του χειρουργείου χθες και ανέβασε την πρώτη φωτογραφία μετά την επέμβαση!

Ο παρουσιαστής του OpenTV είχε υποστεί έμφραγμα την Τρίτη στα γυρίσματα της εκπομπής του.

Ο Νίκος Κοκλώνης τρόμαξε τους πάντες στα γυρίσματα τους It's Show Time, με τον παρουσιαστή να μη νιώθει καλά και να μεταφέρεται στο νοσοκομείο με έμφραγμα.

Κατά την κατάρρευσή του ο Νίκος Κοκλώνης χτύπησε στη μύτη του, με αποτέλεσμα να χρειαστεί χειρουργική επέμβαση για την αποκατάστασή της.

Χθες, πέρασε την πόρτα του χειρουργείου και πόσταρε την φωτογραφία στο instagram με τη Βίκυ Κάβουρα να βρίσκεται στο πλευρό του.

Νίκος Κοκλώνης: Η φωτογραφία μετά το χειρουργείο!

Νίκος Κοκλώνης: Η πρώτη φωτογραφία από το νοσοκομείο!

Ο Νίκος Κοκλώνης προκάλεσε την ανησυχία σε όλους μετά το έμφραγμα που υπέστη και η πρώτη φωτογραφία από το νοσοκομείο ήρθε στη δημοσιότητα!

Ο παρουσιαστής του Opentv ευτυχώς δεν βρίσκεται σε κίνδυνο, ωστόσο παραμένει κλινήρης.

Κατά τη διάρκεια των γυρισμάτων της εκπομπής του «Its Show Time» ο Νίκος Κοκλώνης υπέστη έμφραγμα και μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο.
Ευτυχώς η κατάσταση της υγείας του έχει βελτιωθεί και «ανέβηκε» η πρώτη φωτογραφία στο instagram μέσα από το νοσοκομείο, την οποία τράβηξε ένας πολύ κοντινός του άνθρωπος.

Ο γιατροί παρακολουθούν το πώς αντιδράει ο οργανισμός του, με τα νέα να είναι θετικά.

Δείτε τη φωτογραφία

Νίκος Κοκλώνης: Η πρώτη φωτογραφία από το νοσοκομείο!

Έκτακτο: Έπαθε έμφραγμα ο Νίκος Κοκλώνης! (Βίντεο)

Σοκ με τον Νίκο Κοκλώνη, καθώς ο παρουσιαστής του Open μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο μετά από έμφραγμα!

Έντρομοι οι συνεργάτες του όταν τον είδαν να μην νιώθει καθόλου καλά στα γυρίσματα της εκπομπής του «Ιt’s Show Time»!

Κατά τη διάρκεια του τελευταίου γυρίσματος για την εκπομπή του, ο Νίκος Κοκλώνης δεν ένιωθε καθόλου καλά και έπεσε χτυπώντας τη μύτη του.
Παρόλα αυτά συνέχεια τη δουλειά του, όμως στη συνέχεια άνοιξε η μύτη του και τότε ξεκίνησε η ανησυχία των συνεργατών του. Εκείνος και τότε δεν σταμάτησε τα γυρίσματα, αλλά μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο όπου διαπιστώθηκε πως είχε υποστεί έμφραγμα.
Ευτυχώς ο παρουσιαστής είναι καλά και δεν διατρέχει κίνδυνο, ενώ ο ίδιος στην εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου «Ευτυχείτε» είπε: «Ευτυχώς είμαι καλά τώρα, η τηλεοπτική σεζόν ήταν δύσκολη! Τώρα είμαι στο νοσοκομείο δεν πίστευα ότι ήταν κάτι τόσο σοβαρό… Με μετέφεραν στο νοσοκομείο και μου λένε θα έχει πέσει το ζάχαρο πήγαινε φάε κάτι μετά από λίγο μου λένε γρήγορα πρέπει να μπεις μέσα βρήκαμε ότι έχεις δυο δείκτες πολύ ανεβασμένους και αρχίσανε καρδιογραφήματα και όλα τα άλλα… Θα μείνω σίγουρα κάποιες ημέρες στο νοσοκομείο να πάρω λίγο τα πάνω μου και θα είμαι καλά…».