Ατζούν Ιλιτζαλί: Βρήκε τη λύση για τον "πονοκέφαλο" του Survivor!

Όχι, θα κάτσει να σκάσει!

Ατζούν Ιλιτζαλί: Βρήκε τη λύση για τον

Το Survivor δεν έκανε τα αναμενόμενα νούμερα τηλεθέασης στην Ελλάδα, όμως ο Ατζούν Ιλιτζαλί βρήκε τη λύση για να αποφύγει τον "πονοκέφαλο".

Ο Τούρκος παραγωγός έχει τον τρόπο να ξεπερνάει τις αναποδιές και γι΄ αυτό είναι πετυχημένος!

Οι σχέσεις του Ατζούν με τον ΣΚΑΪ έχουν έρθει σε αδιέξοδο και η ρήξη είναι οριστική.

Ωστόσο ο Τούρκος παραγωγός δεν έχει κανένα λόγο να ανησυχεί ούτε για τα χαμηλά νούμερα του Survivor στην Ελλάδα, ούτε όμως και για τις κόντρες του!

Ο Ατζούν είναι πολύ καλά στα προσωπικά του και αυτό είναι το καλύτερο παυσίπονο για τον όποιο επαγγελματικό "πονοκέφαλο" υπάρξει, όπως τώρα με το Survivor!

O Tούρκος έχει στο πλευρό του την πανέμορφη 20χρονη Ατσάλα, η οποία έχει σπουδάσει νοσηλευτική και είναι το ζευγάρι είναι φουλ ερωτευμένο!

 Ατζούν Ιλιτζαλί: Κυκλοφορεί με 20χρονη καυτή νοσηλεύτρια! Σάλος στην Τουρκία! Ατζούν Ιλιτζαλί: Κυκλοφορεί με 20χρονη καυτή νοσηλεύτρια! Σάλος στην Τουρκία! Ατζούν Ιλιτζαλί: Κυκλοφορεί με 20χρονη καυτή νοσηλεύτρια! Σάλος στην Τουρκία!

Κωνσταντίνα Σπυροπούλου: Είχε σχέση με τον Ατζούν; Όλη η αλήθεια! (Βίντεο)

Η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου απάντησε για το αν είχε σχέση με τον Ατζούν Ιλιτζάλι και αποκάλυψε τα πάντα!

Η παρουσιάστρια έδωσε την απάντησή της στην εκπομπή του Γρηγόρη Αρναούτογλου στον ΑΝΤ1 «The 2Night Show»!

H Κωνσταντίνα Σπυροπούλου μίλησε ανοιχτά για όλα στον Γρηγόρη Αρναούτογλου και αρχικά για το Survivor: «Τo Survivor με δίδαξε πάρα πολλά. Όταν λες την αλήθεια σου δεν χάνεις. Έβγαλα αυτό που είμαι».

Για τις φήμες που έχουν ακουστεί για την ίδια: «Δεν ήμουν σκληρή, ήμουν φοβισμένη» και στη συνέχεια ξεκαθάρισε: «Όταν συμφώνησα να πάω στο Survivor δεν είχα κάνει καμία συμφωνία να κάνω το My Style Rocks».

Όσο για το αν είχε σχέση με τον Ατζούν, είπε: «Αντιμετώπισα σαν αστείο το ότι ειπώθηκε πως έχω σχέση με τον Ατζούν Ιλίτζαλι, το πήρα εντελώς στην πλάκα». Γνωρίζατε πόσα κιλά είναι η Σπυροπούλου;

Τέλος η παρουσιάστρια δεν αποκάλυψε αν βρίσκεται σε σχέση, καθώς δεν ήθελε να μιλήσει για τα προσωπικά της!