Νίκος Κοκλώνης: Σώθηκε από θαύμα και πήρε εξιτήριο! «Δεν θα ξυπνούσα την επόμενη μέρα...» (Βίντεο)

Ο λόγος για τον οποίο προκλήθηκε το έμφραγμα!

Νίκος Κοκλώνης: Σώθηκε από θαύμα και πήρε εξιτήριο! «Δεν θα ξυπνούσα την επόμενη μέρα...» (Βίντεο)

Ο Νίκος Κοκλώνη πήρε εξιτήριο από το νοσοκομείο, αλλά όπως δήλωσε ο ίδιος σώθηκε από θαύμα, καθώς αν πήγαινε σπίτι του δεν θα ξυπνούσε την επόμενη ημέρα!

Ο παρουσιαστής του OpenTV είναι πλέον καλά στην υγεία του και να του ευχηθούμε όλοι περαστικά!

Τους πάντες σόκαρε ο Νίκος Κοκλώνης με το πρόβλημα υγείας που πέρασε και το έμφραγμα που υπέστει στα γυρίσματα της εκπομπής του.

Ο παρουσιαστής πήρε εξιτήριο σήμερα από το νοσοκομείο και μιλώντας στην εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου «Ευτυχείτε», λέγοντας πως σώθηκε από θαύμα.

«Κατερίνα, δες πως έγινα… Είμαι καλά τώρα ζητώ συγγνώμη που με βλέπετε σε αυτή την κατάσταση… Σώθηκα από θαύμα και θα πάω τώρα κατευθείαν να ανάψω ένα κερί! Θα είμαι λίγο πιο προσεκτικός τώρα, οι ρυθμοί μου θα πέσουν τώρα μέχρι τη νέα σεζόν», ανέφερε μεταξύ άλλων.

Δείτε το βίντεο

Νίκος Κοκλώνης: Η φωτογραφία μετά το χειρουργείο!

Ο Νίκος Κοκλώνης πέρασε την πόρτα του χειρουργείου χθες και ανέβασε την πρώτη φωτογραφία μετά την επέμβαση!

Ο παρουσιαστής του OpenTV είχε υποστεί έμφραγμα την Τρίτη στα γυρίσματα της εκπομπής του.

Ο Νίκος Κοκλώνης τρόμαξε τους πάντες στα γυρίσματα τους It's Show Time, με τον παρουσιαστή να μη νιώθει καλά και να μεταφέρεται στο νοσοκομείο με έμφραγμα.

Κατά την κατάρρευσή του ο Νίκος Κοκλώνης χτύπησε στη μύτη του, με αποτέλεσμα να χρειαστεί χειρουργική επέμβαση για την αποκατάστασή της.

Χθες, πέρασε την πόρτα του χειρουργείου και πόσταρε την φωτογραφία στο instagram με τη Βίκυ Κάβουρα να βρίσκεται στο πλευρό του.

Νίκος Κοκλώνης: Η φωτογραφία μετά το χειρουργείο!