Βίκυ Καγιά - Ηλίας Κρασσάς: Έλαμψαν αγκαλιασμένοι! Πάνω τους όλοι οι φωτογράφοι για να τους "τραβήξουν"

Ταίριαζαν υπέροχα με αυτά που φόρεσαν! Απίστευτοι...

Βίκυ Καγιά - Ηλίας Κρασσάς: Έλαμψαν αγκαλιασμένοι! Πάνω τους όλοι οι φωτογράφοι για να τους

Έλαμψαν αγκαλιασμένοι ο Ηλίας Κρασσάς και η Βίκυ Καγιά! Για να τους "τραβήξουν" μια φωτογραφία έτρεξαν όλοι οι δημοσιογράφοι πάνω τους!

Το ζευγάρι έκανε μετά από αρκετό καιρό μια επίσημη κοινή εμφάνιση και η αλήθεια είναι πως δεν μπορούσε κανείς να πάρει τα μάτια του από πάνω τους!

Ο ένας συμπλήρωνε τον άλλον στην εικόνα αφού είχαν κάνει το ανατρεπτικό και είχαν ντυθεί σε άκρως αντίθετες αποχρώσεις...

Η παρουσιάστρια του STAR μέσα σε ένα λευκό μάξι φόρεμα που ήταν κολλητό και αγκάλιαζε υπέροχα τη μέση της ενώ στο τελείωμα άνοιγε πίσω, ενώ ο σύζυγός της φόρεσε ένα απλό αλλά σικάτο κοστούμι σε σκούρες αποχρώσεις...

Τα φλας έπεσαν πάνω τους εννοείται κι εκείνοι χαμογέλασαν για να "χαρίσουν" υλικό.

Δείτε την φωτογραφία που εξασφάλισε το Youweekly.gr:

Βίκυ Καγιά - Ηλίας Κρασσάς: Έλαμψαν αγκαλιασμένοι! Πάνω τους όλοι οι φωτογράφοι για να τους 'τραβήξουν'

Βίκυ Καγιά - Ηλίας Κρασσάς: Βγήκαν τα πάντα στη φόρα! Βίντεο ντοκουμέντο από άσχημο καυγά του ζευγαριού!

Βγήκαν τα πάντα στη φόρα μέσα από ένα βίντεο ντοκουμέντο από έναν άσχημο καβγά που είχε η Βίκυ Καγιά με τον Ηλία Κρασσά στη Μύκονο!

Τι συνέβη;

Ο φακός του Mykonos Live κατέγραψε το ζευγάρι πριν από περίπου ένα μήνα σε μια απομονωμένη σχετικά παραλία του νησιού των Ανέμων να έχει μια διαφωνία, έντονη θα έλεγε κανείς αν κρίνουμε από τις κινήσεις στο σώμα τους την ώρα που μιλάνε αλλά και από τις εκφράσεις στο πρόσωπό τους.

Η Βίκυ Καγιά μπορεί να είναι ένα πρόσωπο που απασχολεί καθώς βρίσκεται στην επικαιρότητα όμως έχει φροντίσει και κρατά μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας το τι συμβαίνει με τον γάμο και την προσωπική της ζωή!

Είναι σπάνιες οι φορές που οι δυο τους κάνουν δημόσιες κοινές εμφανίσεις και από όσο γνωρίζουμε είναι ένα από τα πιο αγαπημένα ζευγάρια της ελληνικής showbiz! Ωστόσο, πάντα σε μια σχέση υπάρχουν καυγάδες και παρεξηγήσεις, κι όπως αποδεικνύει και το παρακάτω βίντεο αυτό το ζευγάρι δεν διαφέρει σε τίποτα από τα υπόλοιπα!

Δείτε καρέ καρέ την επίμαχη στιγμή του καυγά τους:

Βίκυ Καγιά - Ηλίας Κρασσας: Ένα βήμα πριν τον χωρισμό; Όλη η αλήθεια για την σχέση τους!

Όλη η αλήθεια για την σχέση του Ηλία Κρασσά και της Βίκυς Καγιά! Βρίσκεται ένα βήμα πριν τον χωρισμό το ζευγάρι;

Πιπεράτο αποκλειστικό ρεπορτάζ έφτασε στα γραφεία του Youweekly.gr και στο Vanda's blog θα σας αποκαλύψω όσα προσπαθεί να κρύψει η παρουσιάστρια του STAR πίσω από το χαμόγελό της.

Η αλήθεια είναι πως το ζευγάρι πέρασε, σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες μου, μια αρκετά μεγάλη κρίση στον γάμο του. Πριν από λίγους μήνες οι τσακωμοί τους είχαν γίνει πολύ έντονοι!

Όπως είναι φυσικό και επόμενο, οι σχέσεις δεν είναι πάντα μέσα στα μέλια και όπως φαίνεται η φθορά του χρόνου επηρέασε και τον γάμο της Βίκυς με τον Ηλία!

Πρόσωπο που βρίσκεται πολύ κοντά στο φιλικό περιβάλλον του ζευγαριού μου εκμυστηρεύτηκε ότι "Πριν από λίγους μήνες, τον Οκτώβρη συγκεκριμένα, μάλωναν σχεδόν καθημερινά και ήταν πολλές οι φορές που ο Ηλίας με είχε πάρει τηλέφωνο να πάμε για έναν καφέ γιατί είχαν μαλώσει στο σπίτι και ήθελε να φύγει για να πάρουν λίγη απόσταση να ηρεμήσουν. Αυτό έκανε πάντα, όταν άναβαν τα αίματα επειδή δεν ήθελε ούτε να φωνάξει ούτε να πει κουβέντες πάνω στα νεύρα του που δεν έπρεπε έφευγε λίγες ώρες από το σπίτι και γυρνούσε είτε με λουλούδια είτε με γλυκά και μετά ήταν όλα μέλι γάλα. Είναι και οι δυο πολύ ερωτευμένοι αλλά είναι λογικό να υπάρχουν και μικρά καυγαδάκια. Πιστεύω πως οι δυο τους δεν θα χωρίσουν ποτέ! Αγαπάνε πολύ ο ένας τον άλλον αλλά και τα παιδιά τους."

Αυτά μου μετέφερε η πηγή μου αυτά σας μεταφέρω κι εγώ...

Καυγάδες υπήρξαν και οι υπάρχουν αλλά ο χωρισμός δεν υπάρχει ούτε σαν ελάχιστη πιθανότητα! Μαζί δεν κάνουνε και χώρια δεν μπορούνε...

Βίκυ Καγιά: «Έσπαγαν τα τζάμια από τις φωνές της»! Το άγριο σκηνικό για πρώτη φορά στη δημοσιότητα!

«Έσπαγαν τα τζάμια από τις φωνές της» είχε αποκαλύψει η Βίκυ Καγια! Η παρουσιάστρια - μοντέλο είχε φέρει για πρώτη φορά στη δημοσιότητα το άγριο σκηνικό που είχε συμβεί.

Συγκεκριμένα, η Βίκυ Καγιά μιλούσε για την μητέρα της, η οποία δεν την παρότρυνε να ασχοληθεί με το μόντελινγκ σε μικρή ηλικία, αφού πήγαινε ακόμη σχολείο.

«Στο ξεκίνημά μου με το μόντελιγκ με δυσκόλεψε το σχολείο. Γαλλικά, αγγλικά, γερμανικά, σχολείο, μόντελιγκ, όλα μαζί. Η μαμά μου δεν με παρότρυνε, έσπαγαν τα τζάμια από τις φωνές της. Ο μπαμπάς μου ήταν με το μέρος μου» αποκάλυψε η Βίκυ Καγιά για την άποψη της μητέρα της και του πατέρα της να ασχοληθεί με το χώρο του μόντελινγκ.

Η ίδια συνέχισε: «Μόλις τελείωσα το σχολείο αποφάσισα να τα αφήσω όλα πίσω και να φύγω για το εξωτερικό για να δω τι αξίζω, αν αξίζω. Στα 19 μου έφυγα για το Παρίσι και… προσγειώθηκα απότομα» Νόμιζα ότι επειδή είχα κάνει κάτι στην Ελλάδα, θα τα έβρισκα όλα πιο εύκολα. Όμως βρέθηκα πίσω στην ουρά ενός κάστινγκ με 200 πανέμορφες κοπέλες μπροστά μου. Έζησα 10 χρόνια στο εξωτερικό. Στη Νέα Υόρκη είπα «αυτό είναι. Δεν ξαναγυρίζω πίσω». Εκεί ωρίμασα. Τότε μπήκε στη ζωή μου ο Νίκος (Κριθαριώτης)» είχε αποκαλύψει η παρουσιάστρια και μοντέλο στην πρωινή εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη το 2009.

Και συνέχισε για τον πρώην - σήμερα - σύντροφό της «Με τον Νίκο ήμασταν χρόνια φίλοι. Στην Νέα Υόρκη βρεθήκαμε όταν είχαμε χωρίσει και οι δυο από σχέσεις. Έπεσε και η αναγκαία χρυσόσκονη, έδεσε το πράγμα και ξαναγύρισα».

Τα τελευταία χρόνια η Βίκυ Καγιά ζει τις πιο όμορφες στιγμές της ζωής της έχοντας δημιουργήσει μια όμορφη οικογένεια με τον σύζυγό της.