Νίκος Πολυδερόπουλος: Αποκάλυψη τώρα! Η σχέση του με γνωστή ξανθιά παρουσιάστρια!

Δεν πάει ο νου σας!

Νίκος Πολυδερόπουλος: Αποκάλυψη τώρα! Η σχέση του με γνωστή ξανθιά παρουσιάστρια!

Αποκάλυψη τώρα! Η σχέση του Νίκου Πολυδερόπουλου με γνωστή ξανθιά παρουσιάστρια!

Ο ηθοποιός που βλέπαμε καθημερινά στην σειρά «Τατουάζ» και γνωρίσαμε ως τηλεοπτικό Ορφέα μάθαμε με ποια γνωστή κυρία της showbiz έχει σχέση!

Ήταν ένας έρωτας που δεν έμεινε κρυφός. Το ζευγάρι έζησε τον έρωτά του χωρίς να κρύβεται από τους φωτογραφικούς φακούς και τις τηλεοπτικές κάμερες. Η γνωριμία του ηθοποιού με την παρουσιάστρια και μοντέλο έγινε τον Απρίλιο του 2013.

Μάλιστα εκείνη την περίοδο ο Νίκος Πολυδερόπουλος εκτός από τα πρώτα του βήματα στην υποκριτική είχε ανοίξει και ένα μπαρ στο κέντρο της Αθήνας. Η όμορφη ξανθιά παρουσιάστρια βρισκόταν καθημερινά σχεδόν στο μπαράκι του και η είδηση έγινε γνωστή, τέσσερις μήνες μετά την γνωριμία τους.

Το ζευγάρι εκείνο το καλοκαίρι έζησε ρομαντικές στιγμές κατά τη διάρκεια των διακοπών του στην Μύκονο, στα Κουφονήσια και στη Νάξο. Μάλιστα φρόντιζαν ακόμη και σε δημόσιες κοινωνικές εμφανίσεις τους να εμφανίζονται χεράκι-χεράκι απολαμβάνοντας κάθε στιγμή του έρωτά τους και δείχνοντας σε όλους πόσο ερωτευμένοι ήταν.

Ο έρωτάς τους κράτησε δύο χρόνια περίπου και ακόμη και τώρα, ο ηθοποιός μιλάει με τα καλύτερα λόγια για εκείνη και για τα χρόνια που πέρασαν μαζί. Η παρουσιάστρια και μοντέλο είναι χαμηλών τόνων και προτιμάει να μη διατυμπανίζει τη σχέση που είχε με τον Νίκο Πολυδερόπουλο, τώρα που το όνομά του παίζει πολύ λόγω της τεράστιας επιτυχίας που έχει από τη σειρά «Το Τατουάζ» του Ανδρέα Γεωργίου.

Τατουάζ: Το ανατριχιαστικό δημόσιο αντίο του «Ορφέα»! (Βίντεο)

Η επιτυχημένη σειρά «Τατουάζ» του AlphaTv έριξε αυλαία και οι ηθοποιοί θέλησαν να πουν δημόσια ένα αντίο στην σειρά που αγάπησαν. Δείτε το ανατριχιαστικό δημόσιο αντίο του τηλεοπτικού «Ορφέα»!

Ο Νίκος Πολυδερόπουλος αποχαιρέτησε κι εκείνος με την σειρά του την σειρά, όπως και οι υπόλοιποι πρωταγωνιστές!

Δημοσίευσε στον προσωπικό λογαριασμό του στο Instagram ένα βίντεο από τα γυρίσματα και έγραψε στην λεζάντα: «The End»!

Δείτε το σχετικό βίντεο: