Γιάννης Βαρδής - Νατάσα Σκαφιδά: Δρακόντεια μέτρα ασφαλείας για το νεογέννητο γιο τους!

Κάνουν τα πάντα για την προστασία του μικρού τους!

Γιάννης Βαρδής - Νατάσα Σκαφιδά: Δρακόντεια μέτρα ασφαλείας για το νεογέννητο γιο τους!

Ο Γιάννης Βαρδής και η Νατάσα Σκαφιδά λαμβάνουν δρακόντεια μέτρα ασφαλείας για το νεογέννητο γιο τους!

Ο γνωστός τραγουδιστής με την όμορφη σύντροφό του πριν λίγο καιρό υποδέχτηκαν στην αγκαλιά τους το δεύτερο παιδάκι τους.

Η γλυκιά Νατάσα ασχολείται πολύ με τα social media και δημοσιεύει συχνά στον προσωπικό λογαριασμό της στο Instagram φωτογραφίες από τις προσωπικές της στιγμές.

Έτσι λοιπόν πρόσφατα σε μια δημοσίευση της παρουσίασε τα μέτρα ασφαλείας που έχουν λάβει με τον σύζυγό της Γιάννη για την ανά πάσα στιγμή προστασία του μικρού τους γιου.

Δείτε την σχετική φωτογραφία:

Γιάννης Βαρδής - Νατάσα Σκαφιδά: Δρακόντεια μέτρα ασφαλείας για το νεογέννητο γιο τους!

Γιάννης Βαρδής - Νατάσα Σκαφιδά: Δείτε πως υποδέχτηκε η κόρη τους το νέο μέλος της οικογένειας!

Ο Γιάννης Βαρδής και η Νατάσα Σκαφίδα υποδέχθηκαν το δεύτερο παιδάκι τους! Σήμερα δείτε πως υποδέχτηκε η κόρη τους το νέο μέλος της οικογένειας!

Με τον ερχομό του μικρού Αντώνη ολοκληρώθηκε η οικογενειακή ευτυχία του ζευγαριού.

Τα ευχάριστα νέα μοιράστηκαν μαζί μας τόσο ο Γιάννης Βαρδής, όσο και η Νατάσα Σκαφίδαμέσω των προσωπικών τους λογαριασμών στο Instagram με τις πρώτες φωτογραφίες του νεογέννητου γιου τους.

Την Τετάρτη μαμά και γιος βγήκαν από το μαιευτήριο και επέστρεψαν στο σπίτι όπου τους περίμενε η κόρη του ζευγαριού. Η μικρή Κατερίνα περίμενε πως και πώς τη γέννηση του αδελφού της και την άφιξή του σπίτι και αυτό φαίνεται από τη φωτογραφία που μοιράστηκε μαζί μας ο Γιάννης Βαρδής.

Γιάννης Βαρδής - Νατάσα Σκαφιδά: Οι πρώτες δηλώσεις μετά το εξιτήριο από το μαιευτήριο! (Βίντεο)

Ο Γιάννης Βαρδής και η Νατάσα Σκαφιδά πριν από λίγες ώρες υποδέχτηκαν στον κόσμο το δεύτερο παιδάκι τους. Μάλιστα έκαναν τις πρώτες δηλώσεις μετά το εξιτήριο.

Το ζευγάρι χθες έφυγε από το μαιευτήριο και σας είχαμε πλούσιο φωτογραφικό υλικό με το νεογέννητο μωράκι τους.

Η κάμερα της εκπομπής της Σταματίνας Τσιμτσιλή, Happy Day στον Alpha συνάντησαν το ζευγάρι έξω από την κλινική και συζήτησε μαζί τους.

Ο Γιάννης Βαρδής και η Νατάσα Σκαφιδά αναφέρθηκαν στην στιγμή της γέννας, αλλά και για τα συναισθήματα που τους έχουν κατακλείσει.

Δείτε το σχετικό βίντεο: