"Κάγκελο" ο Μουτσινάς on air! Είδε την Στεφανίδου να χορεύει...

Και όμως το έκανε!

Κάγκελο έμεινε ο Νίκος Μουτσινάς στον αέρα της εκπομπής, όταν είδε την Τατιάνα Στεφανίδου να χορεύει στην εκπομπή της, ένα πολύ αγαπημένο του τραγούδι.

Ο παρουσιαστής την είχε προκαλέσει, αλλά και παρακαλούσε καθημερινά μα βάλει να χορέψει on air το «Καραμέλα» της Ελένης Φουρέιρα.

Σήμερα, στην τελευταία της εκπομπή του έκανε το χατήρι και με το ξεκίνημα, ξεκίνησε και η ίδια να το χορεύει!

Βλέποντάς την, ο Νίκος Μουτσινάς έπιασε το κεφάλι του και είπε: «Αποκλείεται όχι! Πως της πάει θα τρελαθώ!»!

Δείτε το σχετικό βίντεο:

Νίκος Μουτσινάς: Ποιό είναι το "πραγματικό" επάγγελμα του παρουσιαστή;

Ο γνωστός και αγαπημένος παρουσιαστής,Νίκος Μουτσινάς δεν δηλώνει το επάγγελμα που τον ξέρουμε και αγαπάμε εδώ και τόσο καιρό! Ποιο είναι το "πραγματικό" επάγγελμα του παρουσιαστή;

Ο καλεσμένος του Γιώργο Θεοφάνους. αποκάλυψε πως ετοιμάζει κάτι καινούργιο εφόσον η "πραγματική" του δουλειά και αυτό που δηλώνει είναι μουσικοσυνθέτης.Από αυτό λοιπόν πήρε την αφορμή ο παρουσιαστής και αποφάσισε να μας αποκαλύψει το πραγματικό του επάγγελμα!

Και όχι δεν είναι ούτε παρουσιαστής ούτε ηθοποιός! Τι είναι αυτό που δηλώνει:

Η δήλωση γράφει μοντέλο! Ο ίδιο αναφέρει πως ήταν ένα αστείο που έκανε στην δημόσια υπηρεσία και εκείνοι το πήραν στα σοβαρά!

Δείτε το σχετικό βίντεο:

Συγκινημένος στην εκπομπή του ο Νίκος Μουτσινάς! Αποκάλυψε ότι...

Συγκινημένος ήταν ο Νίκος Μουτσινάς στην εκπομπή του σήμερα, Πέμπτη. Ο παρουσιαστής αποκάλυψε πως αύριο είναι η τελευταία φορά για φέτος που βγαίνει στον αέρα του Open tv.

Η τηλεοπτική χρονιά έφτασε στο τέλος της και όπως ήταν επόμενο και όλες οι εκπομπές μαζί της.

Ο Νίκος Μουτσινάς θέλησε να πει δυο λόγια στους τηλεθεατές που τον στήριξαν τόσο καιρό.

«Παιδιά είναι Πέμπτη, δεν θέλω να το κάνω πολύ θέμα τώρα, αλλά… ξέρετε μωρέ τώρα! Εγώ έχω έναν κόμπο εδώ στο λαιμό, που σιγά σιγά ανεβαίνει και με πνίγει γιατί αύριο είναι Παρασκευή… Το είπα! Δεν θέλω να το κάνουμε θέμα… Ας τα αφήσουμε όλα αυτά, μόνο εγώ συγκινούμαι; Ας πούμε ότι είναι μία κανονική Πέμπτη και πάμε να διασκεδάσουμε».

undefined

Νίκος Μουτσινάς: Τραγουδίστρια πήγε στην εκπομπή του και του την... είπε! «Βγάλτε αυτές τις φωτογραφίες...»!

Καλεσμένη του Νίκου Μουτσινά βρέθηκε πασίγνωστη Ελληνίδα τραγουδίστρια και του την... είπε για τις φωτογραφίες της.

Ο Νίκος Μουτσινάς δεν γινόταν να το αφήσει αυτό ασχολίαστο.

Στην εκπομπή «Για την παρέα» βρέθηκε η Νατάσα Θεοδωρίδου σε μια από τις σπάνιες εμφανίσεις της στην τηλεόραση. Η ίδια αναφέρθηκε στις δύσκολες στιγμές που έχει περάσει στη ζωή της και πως τις ξεπερνάει με θετική σκέψη.

Κοιτώντας η τραγουδίστρια τις φωτογραφίες πίσω της στο wall είπε στον παρουσιαστή: «Βγάλτε αυτές τις φωτογραφίες που είμαι πιο καστανή. Αφήστε αυτή εδώ που μου αρέσει». Η παρατήρηση της έγινε ακουστή και άλλαξε αμέσως.