Ζέτα Δούκα: Τα ακροβατικά με την κόρη της στο σπίτι!

Γλυκιές στιγμές!

Ζέτα Δούκα: Τα ακροβατικά με την κόρη της στο σπίτι!

Ακροβατικά κάνει η Ζέτα Δούκα με την κόρη της, στο σπίτι, περνώντας έτσι όμορφες στιγμές μαζί της.

Είναι γνωστό πως η αγαπημένη ηθοποιός, λατρεύει την κόρη της. Προσπαθεί όσο το δυνατόν, παρά τις πολλές της επαγγελματικές υποχρεώσεις, να περνάει χρόνο μαζί της!

Παρόλα αυτά προσπαθεί όσο μπορεί να προσέχει και τον εαυτό της, με σωστή γυμναστική και διατροφή! Αυτή τη φορά συνδύασε και τα δύο μιας και έκανε γυμναστική στο σπίτι με την κόρη της.

Η ίδια ανέβασε την σχετική φωτογραφία στο instagram της και έγραψε στην λεζάντα:«Τι γίνεται όταν έχεις μια βδομάδα να γυμναστείς και ξαφνικά ανακαλύπτεις ότι έχεις λίγη ώρα ελεύθερη να κάνεις Γιόγκα στο σπίτι αλλά δεν είσαι μόνη…».

Ζέτα Δούκα: Τα ακροβατικά που κάνει με την κόρη της, στο σπίτι!
Ζέτα Δούκα: Τα ακροβατικά που κάνει με την κόρη της, στο σπίτι!
Ζέτα Δούκα: Τα ακροβατικά που κάνει με την κόρη της, στο σπίτι!

Ζέτα Δούκα: Το συγκινητικό μήνυμα για τον Κώστα Ευριπιώτη! «Τον χάζευα...»

Η Ζέτα Δούκα έγραψε ένα συγκινητικό μήνυμα για να αποχαιρετήσει τον Κώστα Ευριπιώτη!

Η απώλεια του ηθοποιού έχει συγκλονίσει τους πάντες!

Συγκεκριμένα η Ζέτα Δούκα πόσταρε την παρακάτω φωτογραφία στο instagram, γράφοντας στη λεζάντα: Το 2006 συμμετείχα στην θεατρική παράσταση «Σεσουάρ για δολοφόνους», κατά την διάρκεια της οποίας διαπίστωσα με ανακούφιση, για πρώτη φορά, πόσο σημαντικό ρόλο παίζει να μοιράζεται την σκηνή με υπέροχους συναδέλφους και ανθρώπους, αυτό που λέμε «καλό καμαρίνι»… Ήταν επίσης η πρώτη φορά που συνεργαζόμουν με τον Κώστα Ευριπιώτη, τον σπουδαίο και ανεξάντλητο (κωμικό) ηθοποιό, τον οποίο χάζευα κυριολεκτικά με αυτά που έκανε κι έλεγε επί σκηνής. Στην πορεία, γνωριστήκαμε καλύτερα, αγαπηθήκαμε και ανυπομονούσαμε να ξαναβρεθούμε επαγγελματικά. Δεν μας συνέβη… δυστυχώς! Κώστα μου, θα θυμάμαι πάντα το ήθος , την ευγένειά σου και το ατελείωτο γέλιο που σκόρπιζες γύρω σου! #rip».

Ζέτα Δούκα: Το συγκινητικό μήνυμα για τον Κώστα Ευριπιώτη! «Τον χάζευα...»

Ζέτα Δούκα: Οι αδημοσίευτες φωτογραφίες με τα καυτά φιλιά!

Οι αδημοσίευτες φωτογραφίες της Ζέτας Δούκα να δίνει καυτά φιλιά στον σύντροφό της!

Η ηθοποιός ζει χαρούμενες στιγμές!

Ζέτα Δούκα και Μιχάλης Χατζηαντωνάς ζουν τον απόλυτο έρωτα και σήμερα ο σύντροφος της ηθοποιού έχει τα γενέθλιά του, καθώς γίνεται 37 ετών.

Οι φωτογραφίες με τα καυτά φιλιά που ανέβασε η Ζέτα στο προφίλ της έρχονται για πρώτη φορά στο φως, ενώ έτσι θέλησε να ευχηθεί στον σύντροφό της

«Σήμερα γιορτάζει όλη η γη! Χρόνια πολλά αγάπη μου! Να σε χαιρόμαστε όσοι σε αγαπάμε!!!», ήταν το τρυφερό μήνυμα!

 Ζέτα Δούκα: Οι αδημοσίευτες φωτογραφίες με τα καυτά φιλιά! Ζέτα Δούκα: Οι αδημοσίευτες φωτογραφίες με τα καυτά φιλιά! Ζέτα Δούκα: Οι αδημοσίευτες φωτογραφίες με τα καυτά φιλιά! Ζέτα Δούκα: Οι αδημοσίευτες φωτογραφίες με τα καυτά φιλιά! Ζέτα Δούκα: Οι αδημοσίευτες φωτογραφίες με τα καυτά φιλιά!