Σάκης Τανιμανίδης: Που βρίσκεται λίγες ώρες πριν τον τελικό του Survivor;

Φωτογραφία - ντοκουμέντο!

Σάκης Τανιμανίδης: Που βρίσκεται λίγες ώρες πριν τον τελικό του Survivor;

Που λέτε να βρίσκεται ο Σάκης Τανιμανίδης λίγες ώρες πριν τον μεγάλο τελικό του Survivor; πριν λίγες ημέρες επέστρεψε από τον Άγιο Δομίνικο και από τότε απολαμβάνει τις διακοπές του.

O παρουσιαστής, ο οποίος για τρίτη συνεχόμενη χρονιά είχε το τιμόνι της παρουσίασης του ριάλιτι επιβίωσης του ΣΚΑΙ ετοιμάζεται να βγει στην τηλεόραση για ακόμη μια φορά, πριν τη νέα σεζόν.

Αφού, επισκέφθηκε τους γονείς του στην Θεσσαλονίκη, έχει γυρίσει με την Χριστίνα Μπόμπα στην Αθήνα για να ετοιμαστούν, αφού ο τελικό όπως ανακοινώθηκε θα γίνει στην Τουρκία.

Μάλιστα, ο Σάκης Τανιμανίδης επισκέφθηκε κομμωτήριο στο Νέο Ψυχικό για να ανανεωθεί.

Σάκης Τανιμανίδης - Χριστίνα Μπόμπα: Με την επιστροφή τους στην Ελλάδα ήρθαν και τα προβλήματα! (Βίντεο)

Ο Σάκης Τανιμανίδης και η Χριστίνα Μπόμπα γύρισαν Ελλάδα από τον Άγιο Δομίνικο. Ακόμη δεν πάτησαν στα πάτρια εδάφη και ήρθαν τα προβλήματα στην πόρτα τους.

Υπενθυμίζουμε ότι τα γυρίσματα του Survivor ολοκληρώθηκαν και την επόμενη εβδομάδα θα δούμε τον μεγάλο τελικό που θα πραγματοποιηθεί σε Αθήνα και Κωνσταντινούπολη.

Ο παρουσιαστής βρέθηκε στον Άγιο Δομίνικο τον περασμένο Φεβρουάριο, ενώ η Χριστίνα Μπόμπα πήγε ένα μηνά μετά. Γυρίζοντας στην Ελλάδα, μέσα από τον προσωπικό λογαριασμό της Χριστίνας Μπόμπα στο Instagram,έκαναν γνωστά τα προβλήματα που αντιμετώπισαν.

Το ζευγάρι ανέβασε ένα βίντεο τα χαράματα όπου ξεκαθάριζε πως το τζετ λαγκ «χτύπησε» και τους δύο, αλλά πέρα από αυτό, ακολούθησε και δεύτερο «χτύπημα», όταν είδαν πως το ψυγείο τους ήταν άδειο!

Δείτε το σχετικό βίντεο:

Σάκης Τανιμανίδης: Τα προβλήματα που "χτύπησαν" τον παρουσιαστή! Δίπλα του η Χριστίνα Μπόμπα

Μέσα από ένα αποκλειστικό ρεπορτάζ του Youweekly.gr θα ενημερωθείτε αναλυτικά για τα προβλήματα που "χτύπησαν" την πόρτα του Σάκη Τανιμανίδη! Δίπλα στον παρουσιαστή στέκεται η Χριστίνα Μπόμπα...

Μέσα από το Vanda's blog θα σας αποκαλύψω πράγματα που δεν έχουν γραφτεί ακόμα πουθενά...

Σύμφωνα με αποκλειστικές μου πληροφορίες από πολύ κοντινό πρόσωπο του περιβάλλοντος του Σάκη Τανιμανίδη ενημερώθηκε πως ο ίδιος είναι πολύ αγχωμένος το τελευταίο διάστημα και όσο πλησιάζει το τέλος του Survivor...

Για την ακρίβεια, όπως σας έχω αποκαλύψει πρώτη καιρό τώρα το ριάλιτι του ΣΚΑΙ δεν θα πάρει το πράσινο φως για την επόμενη τηλεοπτική χρονιά και ο Ατζούν τους πρότεινε κάτι άλλο για να τους "κρατήσει". Ωστόσο, επειδή βλέπει πως τα πράγματα δυσκολεύουν έχει ξεκινήσει να μιλάει ήδη με άλλο κανάλια για να πάρει τα... προγράμματά του από το Φάληρο και να φύγει...

Ωστόσο, να τονίσω πως ο Σάκης Τανιμανίδης τόσο καιρό δεν έχει συμβόλαιο με τον ΣΚΑΙ αλλά με τον Τούρκο παραγωγό και την Acyan Media. Οπότε, υπάρχει ένα μεγάλο ενδεχόμενο να μείνει χωρίς τηλεοπτική στέγη!

Για αρχή έχει κάνει μια πρόταση στο κανάλι να ξεκινήσει μια ταξιδιωτική εκπομπή με την Χριστίνα Μπόμπα να κάνει κάποια guest αλλά δεν υπάρχει απάντηση ακόμα...

Οπότε, όπως καταλαβαίνετε οι σκέψεις του είναι πολλές! Όταν μάθω περισσότερα θα επανέλθω...