Ελένη Μενεγάκη: Επίσημη έξοδος με άλλον άντρα! "Σάστισαν" όλοι στο πέρασμά τους..

Χωρίς τον Ματέο "έκλεψε" τις εντυπώσεις η παρουσιάστρια!

Ελένη Μενεγάκη: Επίσημη έξοδος με άλλον άντρα!

"Σάστισαν" όλοι στο πέρασμά τους! Η Ελένη Μενεγάκη έκανε επίσημη εμφάνιση με άλλον άντρα στο πλευρό της, όχι με τον Ματέο Παντζόπουλο!

Το βράδυ της Πέμπτης, η παρουσιάστρια είχε έξοδο! Η όμορφη Ελένη παρευρέθηκε σε μια λαμπερή εκδήλωση στο Ζάππειο, που σηματοδοτεί την έναρξη των επετειακών εορτασμών για τη συμπλήρωση των 30 χρόνων από την ίδρυση του Συλλόγου «ΕΛΠΙΔΑ». Η Ελένη Μενεγάκη δεν συνοδεύτηκε από τον σύζυγό της, Μάκη Παντζόπουλο αλλά...

από τον αδερφό της Θοδωρή Μισόκαλο.

Η παρουσιάστρια του Alpha επέλεξε να φορέσει ένα λευκό φόρεμα MiRo και έκλεψε τις εντυπώσεις με την εμφάνισή της. Στη συνέχεια, η Ελένη αποφάσισε να μη γυρίσει σπίτι και να συνεχίσει την έξοδό της σε γνωστό εστιατόριο της Αθήνας! Στο ίδιο μάλιστα μαγαζί, μάλιστα, βρέθηκαν και μερικοί ακόμη επώνυμοι Έλληνες, όπως ο Σάκης Τανιμανίδης, ο Μάνος Πανταζής, ο Τόνυ Δημητρίου και ο John Καγιούλης. Η Ελένη Μενεγάκη δημοσίευσε φωτογραφία στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, γράφοντας «Έκπληξη»!

Ελένη Μενεγάκη: Επίσημη έξοδος με άλλον άντρα! 'Σάστισαν' όλοι στο πέρασμά τους..

Ελένη Μενεγάκη: Επίσημη έξοδος με άλλον άντρα! 'Σάστισαν' όλοι στο πέρασμά τους..

Ελένη Μενεγάκη: Επίσημη έξοδος με άλλον άντρα! 'Σάστισαν' όλοι στο πέρασμά τους..

Ελένη Μενεγάκη: Βραδινή έξοδος με τον Σάκη Τανιμανίδη! Η έκπληξη που δεν περιμέναμε!

Μια έκπληξη που δεν περιμέναμε είχε η Ελένη Μενεγάκη. Η παρουσιάστρια πραγματοποίησε βραδινή έξοδο με τον Σάκη Τανιμανίδη. Ποιος άλλος βρέθηκε μαζί τους;

Την αποκάλυψη έκανε η ίδια η Ελένη μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram με μια φωτογραφία τους από το «Balthazar».

Η παρουσιάστρια πόζαρε στο φακό έχοντας στο πλευρό της τον Σάκη Τανιμανίδη, ενώ στα δεξιά της και τον αδερφό της Θοδωρή Μισόκαλο. «Έκπληξη» έγραψε στην λεζάντα της.

Όπως ήταν επόμενο τα likes έπεσαν βροχή. Ενώ δεν έλειψαν και τα σχόλια για τον αδερφό της που έγραφαν πόσο κούκλος είναι.

Ελένη Μενεγάκη: Έκανε αδιάκριτες ερωτήσεις στην Συνατσάκη και της... ξίνισε την μούρη! (Βίντεο)

Καλεσμένη στην Ελένη Μενεγάκη βρέθηκε η Μαίρη Συνατσάκη. Μάλιστα η παρουσιάστρια έκαμε αδιάκριτες ερωτήσεις στην καλεσμένη της με αποτέλεσμα να της ξινίσει την μούρη.

Μια απλά ερώτηση έφερε την αμηχανία της Μαίρης, με αποτέλεσμα να αντιδράσεις και η Ελένη να την... στριμώξει για τα καλά.

Η Ελένη Μενεγάκη την ρώτησε αν λατρεύει κάποιο νησί. Τότε η Μαίρη Συναντάκη της απάντησε «όχι, αλλά μου αρέσουν τα Επτάνησα. Το καλοκαίρι εγώ είμαι λίγο του βουνού. Πάω Πήλιο και στη Σαμοθράκη! Μου αρέσουν οι βουνοκορφές, είμαι πιο πολύ προς εκεί…»!

Με αφορμή την απάντηση της στην συνέχεια τη ρώτησε: «Είσαι ή είστε; Είναι κιόλας; Δεν πάμε μόνες μας, περνάμε καλύτερα όταν έχουμε τον άνθρωπό μας μαζί…»! Με αποτέλεσμα να ξινίσει και να απαντήσει «Μου αρέσουν τα ήσυχα βουνά»!

Δείτε το σχετικό βίντεο:

Τέλος η Ελένη Μενεγάκη! Όσα αποκάλυψε στο φινάλε! «Έχω υπάρξει....»!

Τέλος η Ελένη Μενεγάκη από τον Alpha για την φετινή σεζόν. Η παρουσιάστρια αποχαιρέτησε τους τηλεθεατές της στο φινάλε και έκανε αποκαλύψεις.

Ακόμη μια χρονιά έκλεισε με επιτυχία για την Ελένη, αφού η συνεργασία της με το κανάλι συνεχίζεται και την νέα χρονιά. Ήδη έχει ξεκινήσει την φωτογράφιση.

Η παρουσιάστρια έχοντας δίπλα της τους συνεργάτες της, αποχαιρέτησε τους τηλεθεατές και έδωσε ραντεβού για την επόμενη τηλεοπτική σεζόν.

«Είχαμε μια ακόμη πολύ καλή χρονιά. Όλα τα νέα παιδιά και όλα τα παλιά είναι όλη η δύναμη και η ενέργεια αυτής της εκπομπής. Κάθε μέρα μέσα σε αυτόν τον χώρο τον εργασιακό είναι μια χαρά. Γιατί ακόμη και όταν τα πράγματα δεν είναι όπως τα θέλουμε στην καθημερινότητα, με έναν μαγικό τρόπο εδώ μέσα όλα αλλάζουν. Για αυτές τις ώρες που είμαστε μαζί. Έχω υπάρξει πολύ τυχερή στη ζωή μου με τους συνεργάτες μου. Έχω πάρει πολλή χαρά από αυτή τη δουλειά και τους συνεργάτες μου. Χαίρομαι γιατί είμαστε ομάδα. Μπράβο σας ρε παιδιά, είστε σπουδαίοι και σας αγαπώ πολύ… Καλό καλοκαίρι σε όλους. Γεια σας», είπε, μεταξύ άλλων.