Σοκάρει πασίγνωστη Ελληνίδα ηθοποιός: "Είχα καρκίνο στο στήθος και έκανα μαστεκτομή"!

Τι αποκάλυψε;

Σοκάρει πασίγνωστη Ελληνίδα ηθοποιός:

Τι αποκάλυψε; Σοκάρει πασίγνωστη Ελληνίδα ηθοποιός:"Είχα καρκίνο στο στήθος και έκανα μαστεκτομή" Διαβάστε το εδώ!

Η ηθοποιός είναι γνωστή για πολλούς ρόλους της. Ένας από αυτούς είναι και στην τηλεοπτική σειρά που έκανε πάταγο "Μαρία η άσχημη".

Μπορεί μέσα από τα σίριαλ και τις επιθεωρήσεις να έχει σκορπίσει απλόχερα το γέλιο, όμως η ζωή της μόνο στρωμένη με ροδοπέταλα δεν ήταν. Για πρώτη φορά η αγαπημένη ηθοποιός αποκαλύπτει τα όσα έζησε όταν διαγνώστηκε με καρκίνο στο στήθος.


«Είμαι πάρα πολύ καλά και είμαι χαρούμενη-προς το παρόν- γιατί, έκλεισα 10 χρόνια».

10 χρόνια από τι;

«Ήταν 9 Ιουνίου του 2009 όταν χειρουργήθηκα με καρκίνο στο στήθος. Δεν το έχω πει πουθενά, αλλά είχα ορκιστεί αν ζω στη δεκαετία να το αποκαλύψω».

Γιατί δεν θέλατε να το πείτε;

«Από εγωισμό. Στη ζωή μου, όσο χρονών είμαι, δεν έχο) κάνει μια εγχείρηση. Όταν λοιπόν είπα σε φίλη μου ότι έχω καρκίνο και θα χειρουργηθώ μου είπε «εσύ; Δεν σε πιστεύω», λες και ήμουν από άλλον πλανήτη. Πιστεύω ότι το έπαθα από υπερβολικό άγχος καθώς λίγο πριν το εμφανίσω έπαιζα σε σίριαλ καθημερινό. Όχι βέβαια ότι φταίει το σίριαλ, γιατί πέρασα τέλεια. Είμαι όμως έτσι από τότε που βγήκα στο θέατρο αγχώδης. Στις πρεμιέρες ήθελα να μην είμαι εγώ, να είμαι η ταξιθέτρια, ή η ταμίας»

Δεν θέλατε να σας λυπηθούν;

« Όχι. Το έκρυβα. Ο Σωτήρης Τζεβελέκος με τη γυναίκα του, που είναι αδερφικοί μου φίλοι το ήξεραν από την πρώτη στιγμή. Και κάποιοι άλλοι συνάδελφοι μου όπως ο Γιάννης Χριστόπουλος και ο Σταμάτης Τζελέπης. Και φυσικά το είπα σε δικά μου πρόσωπα και συγγενείς».

Σε ποιο σίριαλ πρωταγωνιστούσατε τότε;

«Στην «Μαρία την άσχημη», η οποία τελείωσε το 2008 και εμένα μου παρουσιάστηκε το πρόβλημα προς το 2009. Είχα πολύ άγχος, επειδή ήταν καθημερινό. Γι' αυτό λέω ότι αυτοί που παίζουν σε καθημερινό είναι ήρωες. Το κλίμα ήταν πολύ καλό και όλοι ήταν υπέροχοι».

Πώς ανακαλύψατε ότι είχατε όγκο στο στήθος;

«Είχα διαπιστώσει πως το ένα στήθος χωρίς να έχει ογκάκι πήγαινε από την κάτω πλευρά προς τα πάνω. Λέω «τι είναι αυτό;» και αμέσως πήγα και έκανα μαστογραφία. Εκεί βρέθηκε ο καρκίνος. 4 Ιουνίου έκανα τη μαστογραφία και 9 Ιουνίου χειρουργήθηκα. Ήθελα να φύγει αυτό το πράγμα όσο πιο γρήγορα γινόταν».

Όταν σας είπε ο γιατρός ότι πρόκειται για καρκίνο πώς νιώσατε;

«Επειδή αγαπώ τη ζωή και είμαι ένας άνθρωπος με ζωντάνια και νεύρο, λέω: «Χριστέ μου θα την κάνω την εγχείρηση και θα κάνω τις έξι χημειοθεραπείες που έπρεπε». Σκέφτηκα άραγε θα ζήσω; Έγραφα σε ένα μπλοκάκι τις μέρες που πέρναγαν».

Υπήρξε στιγμή που σας πήρε από κάτω;

«Βεβαίως, φοβήθηκα ότι θα πεθάνω. Έκλαψα πολύ, όταν ήμουν μόνη μου, γιατί δεν ήθελα να με δουν. Μετά από 3-4 χρόνια σκεφτόμουν αν θα ζω και μου έλεγε ο Σωτήρης Τζεβελέκος και η γυναίκα του πως είναι κουτό αυτό που σκέφτομαι. Γιατί οποιοσδήποτε άνθρωπος δεν ξέρει τι θα του συμβεί. Αυτοί που με στήριξαν ήταν η οικογένεια του τεχνικού του Εθνικού Θεάτρου του Μανώλη Τζαμπουνάκη. Αν είχα παιδιά, αν είχα αδέλφια, έτσι δεν θα μου στεκόντουσαν».

Όταν κλαίγατε τι ήταν αυτό που σας έδινε δύναμη;

«Έλεγα πρέπει να είμαι δυνατή γιατί περπατάω, τρώω έχω όρεξη. Πήγαινα κομμωτήριο, βαφόμουν έβαζα το κραγιόν μου. Δεν έβγαινα έξω χωρίς σκουλαρίκια. Δεν άφησα ποτέ τον εαυτό μου παραμελημένο. Τελείωνα τις χημειοθεραπείες, μου έβγαζαν το σωληνάκι και έβαζα τα σκουλαρίκια, το κραγιόν μου και έφευγα. Βαρεμένη τελείως».

Δεν είναι εύκολο όμως για μια γυναίκα να της ανακοινώνουν πως πρέπει να υποβληθεί σε μαστεκτομή...

«Το μόνο που ήθελα ήταν να ζήσω, γι’ αυτό και είπα στον γιατρό να κάνει ό,τι νομίζει εκείνος. Μετά την επέμβαση ούτε πρήστηκα ούτε τίποτα. Την επόμενη μέρα όταν βγήκα από το νοσοκομείο πήγα κομμωτήριο».

Όταν κοιταχτήκατε στον καθρέφτη μετά τη μαστεκτομή πώς αισθανθήκατε;

«Δεν είχα αλλάξει. Ούτε αδυνάτισα, και δεν είχα την όψη του αρρώστου. Ακόμη και όταν έβαλα περούκα δεν κατάλαβε κανείς τίποτα. Όταν μάλιστα έκανα τις «Επτά θανάσιμες πεθερές» μου λέει η Αλεξάνδρα Παλαιολόγου «Χριστός και Παναγία. Είναι περούκα αυτό;».

Δεν είναι σοκ να βλέπει κανείς τον εαυτό του χωρίς μαλλιά;

«Δεν με είδα χωρίς μαλλιά. Έχασα πράγματι λίγα μαλλιά, γιατί στο Ιασώ ο γιατρός μου Αντώνης Κεραμόπουλος, τον οποίο στο μυαλό μου τον έχω να κρατά μια χατζάρα και να θερίζει τον καρκίνο, μου έδινε να φοράω μια κάσκα παγωμένη. Αυτή βοηθάει να μην πέσουν τα μαλλιά. Δεν είδα τον εαυτό μου γουλί και αυτό ήταν πολύ σημαντικό για την ψυχολογία μου».

μαγδα

Μαρία Μπακοδήμου: Ο καρκίνος και ο Γολογθάς της παρουσιάστριας! «Έχω μουδιάσει....»

Μαρία Μπακοδήμου: Ο καρκίνος και ο Γολογθάς της παρουσιάστριας σε όσα κανείς δεν είπε! «Έχω μουδιάσει....» αναφέρει σε συνέντευξή της....

Για την πιο δύσκολη περίοδο της ζωής της μίλησε στο περιοδικό «ΕΓΩ» η Μαρία Μπακοδήμου. Η παρουσιάστρια δεν δίστασε να αποκαλύψει το πρόβλημα υγείας της αλλά και τους φόβους που την κυρίευσαν ότι πάσχει από καρκίνο.

«Η στιγμή που νόμιζα ότι έχω καρκίνο ήταν η πιο δύσκολη στη ζωή μου. Είχα πάει στη δερματολόγο μου για κάτι απλό. Είδε μια ελιά και μου είπε “Δεν μου αρέσει. Πρέπει να τη βγάλεις”. Τρόμαξα πάρα πολύ. Το ίδιο βράδυ άρχισα να ψάχνω μανιωδώς χειρούργο για να μου την αφαιρέσει. Τελικά βρήκα έναν πολύ καλό άνθρωπο και την επομένη την έβγαλα. Δεν θα ξεχάσω ποτέ πόσο δύσκολο ήταν εκείνο το βράδυ. Είχα σοκαριστεί. Συνειδητοποίησα ξαφνικά ότι δεν ήμουν άτρωτη ούτε ανίκητη. Μέχρι τότε έλεγα μέσα μου “Είμαι πολύ δυνατή… Μπορώ να διαχειριστώ τα πάντα”. Είχα μουδιάσει. Άρχισα να σκέφτομαι πολύ πρακτικά πράγματα, όπως το ποιος θα φροντίσει τα παιδιά μου, πως θα το διαχειριστούν. Ήταν το πιο δύσκολο τετραήμερο της ζωής μου. Μέχρι να βγει η βιοψία, έζησα το δράμα μου.», δήλωσε χαρακτηριστικά.

Αναθεώρησες τον τρόπο που έβλεπες τα πράγματα;

«Πριν μάθω ότι τελικά δεν ήταν κάτι κακό, αισθανόμουν ευτυχισμένη και μόνο που ανέβαινα τις σκάλες του σπιτιού μου. Αντιλήφθηκα πως η ευτυχία κρύβεται στα πολύ μικρά και καθημερινά. Φυσικά ο άνθρωπος παρασύρεται στη ζωή και ξεχνά πόσο πολύ εκτιμούσε τα απλά πράγματα όταν νόμιζε ότι μπορεί και να τα χάσει. Πολλές φορές ξαναφέρνω στο μυαλό μου αυτό που μου συνέβη για να μην ξεχνώ ότι τίποτα δεν είναι δεδομένο και να νιώθω ευγνωμοσύνη για όσα μου έχει χαρίσει η ζωή.»

Μαρία Μπακοδήμου: Το χτύπημα που δεν μπορεί να διαχειριστεί! Στο πλευρό της ο σύντροφός της...
Ένα χτύπημα που δεν μπορεί να διαχειριστεί δέχτηκε η Μαρία Μπακοδήμου, αλλά στο πλευρό της είναι ο σύντροφός της! Όλο το ρεπορτάζ στο Vanda's blog!

Θα ξεκινήσω λέγοντας ότι η Μαρία Μπακοδήμου για εμένα, έσωσε το Power of love φέτος! Ηπαρουσιάστρια, έδωσε αρκετή από την αίγλη της στο πρόγραμμα που την δεύτερη σεζόν του υπέστη μεγάλη φθορά και αν έκανε αξιοπρεπή νούμερα, το οφείλουν κατά ένα μεγάλο ποσοστό στην Μαρία.

Ωστόσο, τα νέα για την Μαρία δεν ήταν καλά! Λίγο πριν το Πάσχα, της ανακοινώθηκε ότι κατά πάσα πιθανότητα δεν θα συνέχιζε το ριάλιτι στον ΣΚΑΙ, αφού τα φετινά προγράμματα του Τούρκου παραγωγού δεν ικανοποίησαν ιδιαίτερα το κανάλι του Φαλήρου.

Η ίδια, αν και περίμενε αυτή την εξέλιξη, δεν μπόρεσε να διαχειριστεί το γεγονός ότι βρέθηκε χωρίς κάποια δουλειά τηλεοπτικά την επόμενη σεζόν, μιας και η Μαρία κάνει τηλεόραση για βιοποριστικούς λόγους και όχι από «ψώνιο» για να το θέσω και έτσι.

Όπως καταλαβαίνετε, η αρχική της αντίδραση ήταν πολύ άσχημη, μιας και βρέθηκε σε απόγνωση! Ο σύντροφός της, για τον οποίο σας έχω μιλήσει πολλές φορές, της έδωσε το λόγο του ότι θα την στηρίξει και πως ακόμα και αν η ίδια βρεθεί πίσω στην Ελλάδα για γυρίσματα, δεν θα αφήσει την απόσταση να φθείρει την σχέση τους.

Παρόλα αυτά, το χαμόγελο έσκασε στα χείλη της καθώς τελικά η μεγάλη ανατροπή έγινε και το Power of Love 3 θα επιστρέψει! Αξιοσημείωτο είναι δε ότι σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του Vanda's blog, τα γυρίσματα θα ξεκινήσουν άμεσα!

Μαρία Μπακοδήμου: Σε τι κατάσταση βρίσκεται η παρουσιάστρια; Όλη η αλήθεια για την ψυχολογική κατάρρευση...


Όλη η αλήθεια, μόνο στο Youweekly.gr, για την ψυχολογική κατάρρευση της Μαρίας Μπακοδήμου! Σε τι κατάσταση βρίσκεται η παρουσιάστρια;

Μέσα από το Vanda's blog, θα ξεκαθαρίσουν τα πράγματα! Έγκυρες πηγές μου αποκάλυψαν το τι πραγματικά συμβαίνει στη ζωή της Μπακοδήμου...

Εδώ και αρκετό καιρό, σε πηγαδάκια της showbiz ακούγονται πράγματα και... θαύματα για την παρουσιάστρια του Power of love! Ότι βρίσκεται σε ψυχολογική κατάρρευση, ότι είναι αγχωμένη για την εικόνα που βγάζει το παιχνίδι που παρουσιάζει κι ότι δεν είναι και στα καλύτερά της, επαγγελματικά!

Νομίζω πως.. ήρθε η ώρα κάποιος να γράψει όλη την αλήθεια κι αυτή θα είμαι εγώ στο Vanda's.

Στην πραγματικότητα, τίποτα από όλα αυτά δεν ισχύει!!!

Ίσα ίσα που σύμφωνα με τις πηγές μου τόσο μέσα από το κανάλι του ΣΚΑΙ, όσο και από κοντινό της άνθρωπο, η Μαρία διανύει την καλύτερη περίοδο της ζωή της τόσο στα επαγγελματικά όσο και στα προσωπικά!

Είναι μια γυναίκα με δυναμισμό και δεν κάθεται να αναλώνεται σε όσα ακούγονται για το παιχνίδι που παρουσιάζει! Ξέρει τι μπορεί να κάνει, αφού έχει τόσο χρόνια επιτυχημένης καριέρας στην πλάτη της και δεν ασχολείται με... "κατινιές".

Επίσης, όπως σας έχω αποκαλύψει εδώ και πάρα πολύ καιρό, το συμβόλαιό της με τον ΣΚΑΙ θα ισχύει και την επόμενη τηλεοπτική σεζόν παρά το γεγονός πως το Power of love δεν θα συνεχιστεί! Οι ιθύνοντες συζητούν για ένα νέο project, late night, που θα είναι κομμένο και ραμμένο στα μέτρα της...Όσο για τα προσωπικά της, βρίσκεται στην καλύτερη περίοδο...