Ανακοίνωσε πως αφήνει την Ελένη Μενεγάκη! Έσκασε τώρα!

Η φωτογραφία και το μακροσκελές κείμενο!

Ανακοίνωσε πως αφήνει την Ελένη Μενεγάκη! Έσκασε τώρα!

Έσκασε τώρα! Μόλις ανακοίνωσε πως αφήνει την Ελένη Μενεγάκη! Η φωτογραφία - απόδειξη και το μακροσκελές κείμενο!

Ποιο πρόσωπο "κλείνει" το κεφάλαιο "Ελένη"; Αποκάλυψη τώρα!

Αυτή η τηλεοπτική σεζόν έφτασε στο τέλος της και... πρόσωπα έρχονται και φεύγουν από τα κανάλια!

Ένα από τα πρόσωπα που μόλις ανακοίνωσε ότι το ALPHA γι αυτόν είναι παρελθόν είναι και η Νάνσυ Παραδεισάνου που φέτος στεκόταν στο πάνελ της Ελένης!

Συγκεκριμένα έγραψε στον προσωπικό της λογαριασμό: «Ήταν δυο υπέροχα χρόνια αυτά που πέρασα κάθε μεσημέρι στην #eleni ! Γνώρισα και συνεργάστηκα με υπέροχους ανθρώπους που η καθημερινότητα μου μαζι τους ήταν συναρπαστική. Κυρίως όμως, γνώρισα καλύτερα την Ελένη, πρώτα σαν άνθρωπο κι ύστερα σαν επαγγελματία. Που με πίστεψε, με στήριξε και με εξέλιξε όσο δεν περίμενα ποτέ. Θα είστε όλοι για πάντα στην καρδιά μου❣Καλό καλοκαίρι και εις το επανιδείν!»!

Ανακοίνωσε πως αφήνει την Ελένη Μενεγάκη! Έσκασε τώρα!

Ανακοίνωσε πως αφήνει την Ελένη Μενεγάκη! Έσκασε τώρα!

Ανακοίνωσε πως αφήνει την Ελένη Μενεγάκη! Έσκασε τώρα!

Βέβαια, εμείς ξέρουμε εδώ και μέρες και σας έχουμε ανακοινώσει ποιος είναι ο λόγος που η Παραδεισάνου φεύγει από την εκπομπή της Ελένης και τι ακριβώς συνέβη...

Ελένη Μενεγάκη: Επίσημη έξοδος με άλλον άντρα! "Σάστισαν" όλοι στο πέρασμά τους..

"Σάστισαν" όλοι στο πέρασμά τους! Η Ελένη Μενεγάκη έκανε επίσημη εμφάνιση με άλλον άντρα στο πλευρό της, όχι με τον Ματέο Παντζόπουλο!

Το βράδυ της Πέμπτης, η παρουσιάστρια είχε έξοδο! Η όμορφη Ελένη παρευρέθηκε σε μια λαμπερή εκδήλωση στο Ζάππειο, που σηματοδοτεί την έναρξη των επετειακών εορτασμών για τη συμπλήρωση των 30 χρόνων από την ίδρυση του Συλλόγου «ΕΛΠΙΔΑ». Η Ελένη Μενεγάκη δεν συνοδεύτηκε από τον σύζυγό της, Μάκη Παντζόπουλο αλλά...

από τον αδερφό της Θοδωρή Μισόκαλο.

Η παρουσιάστρια του Alpha επέλεξε να φορέσει ένα λευκό φόρεμα MiRo και έκλεψε τις εντυπώσεις με την εμφάνισή της. Στη συνέχεια, η Ελένη αποφάσισε να μη γυρίσει σπίτι και να συνεχίσει την έξοδό της σε γνωστό εστιατόριο της Αθήνας! Στο ίδιο μάλιστα μαγαζί, μάλιστα, βρέθηκαν και μερικοί ακόμη επώνυμοι Έλληνες, όπως ο Σάκης Τανιμανίδης, ο Μάνος Πανταζής, ο Τόνυ Δημητρίου και ο John Καγιούλης. Η Ελένη Μενεγάκη δημοσίευσε φωτογραφία στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, γράφοντας «Έκπληξη»!

Ελένη Μενεγάκη: Επίσημη έξοδος με άλλον άντρα!

Ελένη Μενεγάκη: Επίσημη έξοδος με άλλον άντρα!

Ελένη Μενεγάκη: Επιβεβαιώνει το Youweekly.gr! Οι πρώτες δηλώσεις...

Η Ελένη Μενεγάκη επιβεβαιώνει το Youweekly.gr και έκανε και τις πρώτες δηλώσεις!

Εμείς, πρώτοι σας είχαμε γράψει ότι ο Γιώργος Λιάγκας θα πάει στον ΣΚΑΙ και μάλιστα και το ποσό που του έδωσε ο σταθμός προκειμένου να πει το πολυπόθητο ναι!

Διαβάστε αναλυτικά το ρεπορτάζ μας:

Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις για την κατάσταση του Γιώργου Λιάγκα!Όλη η αλήθεια μέσα από το αποκλειστικό ρεπορτάζ του Youweekly.gr!

Μέσα από το Vanda's blog, θα σας μεταφέρω για μια ακόμα φορά όσα κανείς άλλος δεν τολμάει να γράψει!

Σε θρίλερ έχει εξελιχθεί η τηλεοπτική μεταγραφή του Γιώργου Λιάγκα! Που θα πάει; Ποιο κανάλι τον διεκδικεί; Τι θα γίνει τελικά με την κατάστασή του; Εγώ θα σας πω για να τελειώνουμε με αυτό το... μαρτύριο!

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ μου, ο παρουσιαστής έχει δεχτεί προτάσεις από STAR και ΣΚΑΙ με το τελευταίο μάλιστα να προσφέρει ένα αρκετάυπέρογκο ποσό για να τον δελεάσει!

Όμως, όλα δείχνουν πως ο Λιάγκας αποφάσισε να κάνει μια τεράστια ανατροπή και να μην πάει πουθενά! Οι τελευταίες μου πληροφορίες αναφέρουν πως ο παρουσιαστής διαπραγματεύεται με το κανάλι του Αμαρουσίου και διεκδικεί ότι του ανήκει!

Πηγή μου, μου ανέφερε πως οι δυο πλευρές φαίνεται πως είναι θετικές σε μια νέα αρχή, μια συνεργασία με νέους όρους και προυποθέσεις και... ίσως δούμε στην prime time του καναλιού ξανά τον Γιώργο!

Τίποτα, ωστόσο δεν είναι σίγουρο ακόμα!

Βλέποντας και κάνοντας..