Φαίη Σκορδά: Η ευτυχία της χτύπησε την πόρτα! Η αγάπη που της έφτιαξε το καλοκαιρί!

Η χαρά της δεν κρύβεται!

Φαίη Σκορδά: Η ευτυχία της χτύπησε την πόρτα! Η αγάπη που της έφτιαξε το καλοκαιρί!

Η Φαίη Σκορδά είδε την ευτυχία να της χτυπάει για ακόμη μία φορά την πόρτα, με την αγάπη να της "φτιάχνει" το καλοκαίρι!

Η παρουσιάστρια δεν μπορεί από το να είναι χαρούμενη, καθώς στο τέλος κέρδισε το στοίχημα και μπορεί να απολαύσει τις διακοπές της!

Η χθεσινή εκπομπή της Φαίης Σκορδά στον ΑΝΤ1 ήταν η τελευταία για την τηλεοπτική σεζόν, αποχαιρετώντας τους τηλεθεατές της.

Η πανέμορφη παρουσιάστρια του Πρωινού έκανε ιδανικό φινάλε, καθώς εκτός από την εντυπωσιακή της εμφάνιση, κέρδισε και τη μάχη στα νούμερα της τηλεθέασης.

Έτσι, λοιπόν, το Πρωινό σημείωσε το ποσοστό του 15,9 στο δυναμικό κοινό, με την Φωλιά των Κου Κου στο STAR να πέφτει στο 11,8!

Με αυτόν τον τρόπο η Φαίη μπορεί να κάνει χαρούμενες διακοπές και να γεμίσει τις μπαταρίες της για τη νέα σεζόν, μαζί της την αγάπη του κόσμου!

Όσο για την Σταματίνα Τσιμτσιλή, η οποία ξεκινάει πιο νωρίς από τις υπόλοιπες πρωινές LifeStyle εκπομπές, έφτασε στο 20,7% συνεχίζοντας την εντυπωσιακή της πορεία στο Happy Day!

Τέλος, η Κατερίνα Καινούργιου στο Open TV με το «Ευτυχείτε» έπιασε το 14,1%!

Τα τέταρτα του Πρωινού

8,6
9,7
10,2
16,4
19,3
18,9
18,5
20,4
18,8
15,6
18,1

Τα τέταρτα των Κου Κου

12,4
12,6
14,6
15
10
11
13,8
10,6
9,1
10,1
11,2
10,8

Φαίη Σκορδά: Η ανακοίνωση για την αποχώρηση από το Πρωινό! Τα συγκινητικά λόγια! (Βίντεο)

Η Φαίη Σκορδά έστειλε το μήνυμα μέσω του Πρωινού του ΑΝΤ1 για την αποχώρηση από την εκπομπή της. Τα συγκινητικά λόγια που είπε!

Ο λόγος για την συνεργάτιδα της Ελεάννα Τρυφίδου, η οποία αναμένεται να συνεργαστεί με τον Γιώργο Λιάγκα στον ΣΚΑΪ.

Σήμερα ήταν η τελευταία εκπομπή της σεζόν για το Πρωινό, με τη Φαίη Σκορδά στο φινάλε της εκπομπή να ευχαριστεί όλους τους συνεργάτες της, τους οποίους μάζεψε γύρω από ένα μεγάλο τραπέζι.
Η Ελεάννα Τρυφίδου απουσίαζε, με την αρχισυντάκτρια της εκπομπής να αποχωρεί και να πηγαίνει -όπως όλα δείχνουν- στο πλευρό του Γιώργου Λιάγκα στον ΣΚΑΪ.

Η Φαίη ανέφερε ανακοίνωσε και επίσημα την αποχώρηση, λέγοντας: «Θέλω να ευχαριστήσω την αρχισυνταξία μας, την Ελεάννα Τρυφίδου, που ό,τι κι αν γίνει, είναι φίλη, την αγαπάμε και συνεχίζουμε ακόμα και μακριά με έναν κοινό στόχο: ωραίες εκπομπές με πολλή πολλή αγάπη».

Δείτε το βίντεο

Φαίη Σκορδά: Αποχαιρέτησε ακόμα τρεις συνεργάτες της! Ποιοι είναι εκτός;

Ποιοι είναι εκτός από την εκπομπή της Φαίης Σκορδά; Στο Youweekly.gr έχουμε τα ονόματα αποκλειστικά! Αποχαιρέτησε ακόμα τρεις συνεργάτες της η παρουσιάστρια...

Μέσα από το Vanda's blog θα σας μεταφέρω όλα όσα έμαθα! Η συγκεκριμένη τηλεοπτική σεζόν έφτασε στο τέλος της αφού το μεσημέρι της Παρασκευής πολλές ζωντανές εκπομπές αποχαιρέτησαν το κοινό! Μια από αυτές ήταν και το πρωινό του ΑΝΤ1!

Εκτός όμως από το "αντίο" η λαμπερή παρουσιάστρια αποκάλυψε και την λήξη της συνεργασίας της με την επί χρόνια συνάδελφο και φίλη της Ελεάννα Τρυφίδου...

Εκτός από την Ελεάνα, όμως, τρία ακόμα πρόσωπα δεν ανανέωσαν με το κανάλι για την επόμενη τηλεοπτική σεζόν κι αυτά είναι η Νίκη Λεμονή...

Φαίη Σκορδά: Αποχαιρέτησε ακόμα τρεις συνεργάτες της! Ποιοι είναι εκτός;

H Κατερίνα Μαραγκού και ο Θοδωρής Μαρίνης...