Τατιάνα Στεφανίδου: "Μαύρο" Σαββατοκύριακο για την παρουσιάστρια! Της κόπηκε το χαμόγελο!

Της ήρθε απότομο!

Τατιάνα Στεφανίδου:

Η Τατιάνα Στεφανίδου θα περάσει "μαύρο" Σαββατοκύριακο, καθώς η παρουσιάστρια έμαθε τα νέα και της κόπηκε το χαμόγελο!

Τα κακά μαντάτα ήρθαν την χειρότερη ημέρα, τη στιγμή που θα ήθελε να αδειάσει το μυαλό της από τις έγνοιες!

Συγκεκριμένα η Τατιάνα Στεφανίδου έμαθε τα νούμερα τηλεθέασης, που έκανε η χθεσινή εκπομπή της στον ΣΚΑΪ, «Μαζί σου».

Η παρουσιάστρια είδε το νούμερο να είναι μονοψήφιο, καταγράφοντας 9,4 στο δυναμικό κοινό, την ίδια ώρα που η Ζήνα Κουτσελίνη στο STAR έφτανε το 15,1!

Tα τέταρτα του Μαζί σου

11,1
10,7
9,9
8,8
8,5
6,6
10,9
8,7
9,4
9

Τα τέταρτα του Αλήθειες με την Ζήνα

14,8
15,6
16,8
17,4
14,2
17,7
14,2
10

Τατιάνα Στεφανίδου: Αδιανόητο λάθος στην εκπομπή της! Μπέρδεψαν τους νεκρούς! (Βίντεο)

Ένα αδιανόητο λάθος έγινε στην εκπομπή της Τατιάνας Στεφανίδου. Μπέρδεψαν τους νεκρούς στον αέρα και έχει γίνει χαμός στα social media.

Συγκεκριμένα στην εκπομπή «Μαζί σου» στον ΣΚΑΙ, λίγο μετά την έναρξη αναφέρθηκαν στις εξελίξεις στο θέμα της εξαφάνισης του Μάριου Παπαγεωργίου στην Αχαΐα το 2012 και της δολοφονίας, βγάζοντας σε ζωντανή σύνδεσης τους γονείς του.

Ωστόσο, αντί να πέσει η φωτογραφία του άτυχου νεαρού, έβγαλαν στον αέρα του Νικόλα Χατζηπαύλου, του φοιτητή που βρέθηκε νεκρός στην Κάλυμνο πριν από ενάμιση χρόνο. Όταν αντιλήφθηκε τι έχει συμβεί, η Τατιάνα Στεφανίδου ζήτησε συγγνώμη από τους τηλεθεατές της.

undefined

undefined

undefined

Τατιάνα Στεφανίδου: Έσκασε τώρα! Που και με ποιο κανάλι έκλεισε για τη νέα σεζόν;

Είναι γεγονός ότι μόλις έσκασε είδηση βόμβα αφού η Τατιάνα Στεφανίδου συμφώνησε για τη νέα τηλεοπτική σεζόν και το Youweekly.gr έχει όλο το αποκλειστικό ρεπορτάζ! Που και με ποιο κανάλι έκλεισε;

Στο Vanda's blog θα διαβάσετε πράγματα που δεν έχει γράψει κανείς άλλος! Το αποκλειστικό είναι φρέσκο αφού μόλις έκλεισε η συμφωνία!

Με βάση τις πολύ έγκυρες πηγές μου, λοιπόν, η παρουσιάστρια αποφάσισε να μην φύγει από τον ΣΚΑΙ! Δηλαδή οι ιθύνοντες αποφάσισαν να ανανεώσουν μαζί της το συμβόλαιο για τη σεζόν που έρχεται με τη μόνη διαφορά ότι από εδώ και στο εξής η εκπομπή της θα παίζει μόνο Σάββατο και Κυριακή και θα έχει διάρκεια 3 ωρών, δηλαδή θα είναι από τις 3 το μεσημέρι μέχρι και τις 6 το απόγευμα...

Αυτά μου μετέφερε η πηγή μου και η είδηση είναι επιβεβαιωμένη 100%!

Το μάθατε πρώτοι εδώ, στο Youweekly.gr και το Vanda's blog!