Αθηνά Οικονομάκου: Η απόλυτη σωματάρα! Η νέα φωτογραφία με το μαγιό!

Η ηθοποιός πιο εντυπωσιακή από ποτέ!

Αθηνά Οικονομάκου: Η απόλυτη σωματάρα! Η νέα φωτογραφία με το μαγιό!

Η Αθηνά Οικονομάκου ανέβασε μία νέα φωτογραφία στο instagram με το μαγιό της και μας έδειξε την απόλυτη σωματάρα της!

Η ηθοποιός ανέβασε την ήδη ανεβασμένη θερμοκρασία με το εντυπωσιακό κορμί της!

Μετά την εμφάνισή της στα Mad Video Music Awards 2019 η Αθηνά Οικονομάκου βγήκε στην παραλία και μας έδειξε μία εντυπωσιακή φωτογραφία.

Το εντυπωσιακό μαγιό της, μαζί με το απίστευτο κορμί της ανέδειξαν τη σιλουέτα της την οποία θα ζήλευαν όλες!

Δείτε τη φωτογραφία

Αθηνά Οικονομάκου: Η απόλυτη σωματάρα! Η νέα φωτογραφία με το μαγιό!

Αθηνά Οικονομάκου: Για αυτό έχει πάντα τον ρόλο της κακιάς! Το αποκάλυψε η ίδια!

Η Αθηνά Οικονομάκου είναι γνωστή από πολλούς ρόλους της. Στους περισσότερους είναι η κακία και όλοι αναρωτιούνται γιατί. Εμείς βρήκαμε τον λογό που έχει πάντα τον ρόλο της κακιάς!

Μας απάντησε σε συνέντευξη της στο 7 μέρες TV.

Εσείς έχετε πάλι ένα ρόλο κακιάς. Γιατί πάντα έτσι;

Αυτό δεν το γνωρίζω. Προφανώς οι άνθρωποι που με επιλέγουν κάτι βλέπουν. Είναι νομίζω και μια φόρμουλα, αν κάποιος σε συνηθίσει σε ένα ρόλο είναι πολύ πιο εύκολο να σε φανταστεί σε κάτι παρόμοιο παρά σε κάτι διαφορετικό. Εγώ είχα την τύχη να έχω κάνει και τελείως διαφορετικά πράγματα, ειδικά στο θέατρο. Και μπορεί αυτός ο ρόλος να είναι πάλι της «κακιάς», αλλά τα κωμικά στοιχεία που έχει διαφοροποιούν πολύ τη Φαίη από ό,τι έχω κάνει στο παρελθόν.

Αν το παρακολουθήσει κανείς εξαρχής, θα καταλάβει ότι αυτή η κοπέλα έχει πολλή πλάκα και κουβαλάει πολλή τρέλα μεσάτης. Όποιος βλέπει τη Φαίη, δεν νομίζω ότι την αντιπαθεί. Προσωπικά, οι ρόλοι της γλυκιάς κοπέλας που αγαπάει και αγαπιέται με κουράζουν, μου φαίνονται λίγο αδιάφοροι. Δεν μου ταιριάζουν και δεν με εξιτάρουν τόσο.

Αθηνά Οικονομάκου: Έχασε την γη κάτω από τα πόδια της! Ο ρόλος του Μιχόπουλου και η στήριξη...

Έχασε την γη κάτω από τα πόδια της η Αθηνά Οικονομάκου! Ποιος είναι ο ρόλος του Φίλιππου Μιχόπουλου αλλά και η στήριξη; Αποκλειστικό ρεπορτάζ στο Vanda's blog του Υοuweekly.gr....

Η Αθηνά, όπως όλοι ξέρουμε είναι μια εξαιρετική επαγγελματίας αλλά και μια πολύ τρυφερή μανούλα. Η οικογένειά της είναι το παν για εκείνη, αλλά όπως όλοι μας, έχει και εκείνη τα δικά της όνειρα για την πορεία της στον χώρο της τηλεόρασης. Η ίδια, μετά από πολλή σκληρή δουλειά, έχει καθιερωθεί πλέον σαν ηθοποιός πρώτης γραμμής και μάλιστα το κασέ της, είναι αρκετά υψηλό.

Η συμμετοχή της στην σειρά του Alpha tv Έλα στη θέση μου, έπαιξε μεγάλο ρόλο στην επιτυχία της την φετινή σεζόν και οι υπεύθυνοι της έκαναν μια πρόταση βόμβα! Αν και φέτος, η ίδια είχε περιορίσει πολύ τα γυρίσματα που έκανε, λόγω του γιου της, της ζητήθηκε την επόμενη σεζόν, προκειμένου να παίρνει τα ίδια λεφτά να αυξήσει τις ώρες!

Όπως καταλαβαίνετε, η Αθηνά έχασε την γη κάτω από τα πόδια της καθώς δεν είχε προγραμματίσει κάτι τέτοιο σε καμία περίπτωση! Βρέθηκε λοιπόν σε μεγάλο δίλημμα, προκειμένου να δει τι θα κάνει αφού ούτε να φύγει ήθελε από μια τόσο πετυχημένη σειρά, αλλά ούτε και να «αφήσει πίσω» την οικογένεια της!

Ο Φίλιππος Μιχόπουλος, στάθηκε από την πρώτη στιγμή δίπλα της και της τόνισε πως όποια απόφαση και να πάρει θα την στηρίξει και θα της προσφέρει ό,τι βοήθεια χρειάζεται. Εν τέλει, σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του Vanda's blog η Αθηνά μίλησε με τα στελέχη του Alpha tv και συμφώνησαν κάπου στο ενδιάμεσο: Ναι μεν δηλαδή θα μεγαλώσει ο ρόλος της στο Έλα στη θέση μου, αλλά η αύξηση στα γυρίσματα της θα είναι περίπου μία με δύο ώρες την εβδομάδα! Τέλος καλό, όλα καλά λοιπόν αφού η Αθηνά βρήκε την χρυσή τομή, Όχι, παίζουμε....