Δούκισσα Νομικού: To μήνυμα όλο νόημα! Τι αλλάζει στη ζωή της;

Τι έγραψε;

Δούκισσα Νομικού: To μήνυμα όλο νόημα! Τι αλλάζει στη ζωή της;

Η Δούκισσα Νομικού έστειλε ένα μήνυμα γεμάτο νόημα και μάλλον κάτι περιμένει να αλλάξει στη ζωή της!

Η παρουσιάστρια, που περιμένει το δεύτερο παιδάκι της, έδειξε το δρόμο!

Μία φωτογραφία πόσταρε το Σάββατο το μεσημέρι στο instagram η Δούκισσα Νομικού, ωστόσο τα πάντα ήταν η λεζάντα!

Η Δούκισσα έγραψε ένα μήνυμα γεμάτο νόημα και θετικές σκέψεις για το μέλλον, από το οποίο κάτι περιμένει για τη συνέχεια!

Δείτε την ανάρτηση

Δούκισσα Νομικού: Σε ποιον μοιάζει ο μικρός Σάββας;

Σε ποιον μοιάζει ο μικρός Σάββας, ο γιος της Δούκισσας Νομικού και του Δημήτρη Θεοδωρίδη; Την αποκάλυψη έκαψε η ίδια η παρουσιάστρια.

Η Δούκισσα Νομικού παραχώρησε μια εφ' όλης της ύλης συνέντευξη στο περιοδικό Celebrity και τη Μυρτώ Μήτσιου και αναφέρθηκε στην οικογένεια της.

Δούκισσα Νομικού: Σε ποιον μοιάζει ο μικρός Σάββας;

Μεταξύ άλλων, μίλησε και για τον σύζυγό της και τις ώρες που περνάει με τον γιο τους, πριν έρθει στον κόσμο το δεύτερο παιδάκι τους, αποκαλύπτοντας κιόλας σε ποιον μοιάζει.

«Ο Δημήτρης είναι υπέροχος μπαμπάς, ασχολείται πάρα πολύ με τον Σάββα. Παίζουν με τις ώρες, κάνουν σκανταλιές, πηγαίνουν βόλτες... Χαίρομαι απίστευτα όταν τους βλέπω μαζί. Μοιάζουν κιόλας, κι εγώ κάθομαι περήφανη σε μια γωνιά και τους χαζεύω», είπε.

Δούκισσα Νομικού: H φωτογραφία της έφερε την αντίδραση της Παπαγεωργίου και δεν φαντάζεστε τι έγραψε!

Η φωτογραφία που δημοσίευσε η Δούκισσα Νομικού έφερε την αντίδραση της Ηλιάνας Παπαγεωργίου και δεν φαντάζεστε τι της έγραψε στα σχόλια.

Η παρουσιάστρια είναι λάτρης των social media και καθημερινά δημοσιεύει διαφορές στιγμές της προσωπικές της στιγμές με την οικογένεια της, αλλά και από επαγγελματικά της βήματα.

Πριν λίγες ημέρες, πόζαρε μπροστά από την θάλασσα και έγραψε χαρακτηριστικά στην λεζάντα της φωτογραφίας: «Η θέα μου για το ΣΚ».

Μέσα σε λίγα λεπτά, ανάμεσα στα πολλά σχόλια, αυτό και της Ηλιάνας Παπαγεωργίου, η οποία έγραψε «Η θέα είσαι εσύ. Ιάσω Κόκλα».

Δούκισσα Νομικού Ηλιάνα Παπαγεωργίου