Χάρης Βαρθακούρης: Ράγισε κάρδιες για την πρόωρη γέννηση της κόρης του! «Δεν μπορούσα να την αγγίξω!»

Τα συγκλονιστικά λόγια!

Χάρης Βαρθακούρης: Ράγισε κάρδιες για την πρόωρη γέννηση της κόρης του! «Δεν μπορούσα να την αγγίξω!»

Ο Χάρης Βαρθακούρης Ράγισε καρδιές με τα όσα είπε για την πρόωρη γέννηση της κόρης του!

Ο Μουσικοσυνθέτης μίλησε στην εκπομπή «Καλύτερα δε γίνεται» στον AlphaTV και συγκλόνισε!

Ο Χάρης Βαρθακούρης έζησε τον εφιάλτη με την πρόωρη γέννηση της κόρης του και περιέγραψε όλα όσα είχαν συμβεί.

«Βλέπεις το παιδί σου και δεν μπορείς να το αγγίξεις. Είχε μία σχισμή όπου έβαζα το δάχτυλο μου για να αγγίξω λίγο τα δαχτυλάκια της. Ήξερα ότι οι μέρες θα περάσουν. Ωστόσο, για την γυναίκα μου καλή ώρα, που είναι διαφορετικό να το βγάζεις και μπορεί να αισθάνεσαι κάποιες τύψεις που το παιδί γεννήθηκε πρόωρα. Εγώ ήμουν ψύχραιμος. Με πείραζε, με στενοχωρούσε το γεγονός ότι δεν μπορούσα να αγκαλιάσω το παιδί μου», ανέφερε μεταξύ άλλων.

Δείτε το βίντεο

Βαλάντης: Αυτός είναι ο κούκλος γιος του, που θα πάθετε πλάκα!

Είναι πανέμορφος! Αυτός είναι ο κούκλος γιος του τραγουδιστή Βαλάντη, θα πάθετε πλάκα! έχουν πραγματικά τρελή ομοιότητα!

Το αγοράκι του τραγουδιστή Βαλάντη είναι ο καρπός του έρωτα του με την τραγουδίστρια Έλενα Γκρέκου. Μπορεί το ζευγάρι να χώρισε τους δρόμους τους αλλά ο 15χρονος Χαράλαμπος είναι το λατρεμένο παιδί και των δύο.

Η αλήθεια είναι πως έχει μια ιδιαίτερη ομοιότητα με τον πατέρα του. Ο τραγουδιστής παρά το φορτωμένο του πρόγραμμα, απολαμβάνει αν περνάει τον χρόνο του με τον γιο του και προσπαθεί πάντα να βρει λίγο χρόνο γι αυτόν!

Βαλάντης: Αυτός είναι ο κούκλος γιος του, που θα πάθετε πλάκα!

Βαλάντης: Αυτός είναι ο κούκλος γιος του, που θα πάθετε πλάκα!

Συγκινεί ο Βαλάντης: Το μήνυμα από το κρεβάτι του νοσοκομείου μετά την αφαίρεση του όγκου!

Σόκαρε τους πάντες πριν λίγες μέρες ο Βαλάντης όταν αποκάλυψε στον "αέρα" του Πρω1νού και στη Φαίη Σκορδά πως διαγνώστηκε με όγκο στο νεφρό.

Μάλιστα τότε αποκάλυψε πως τη ζωή του έσωσε το Nomads αφού πριν πάρει μέρος στο παιχνίδι έπρεπε να κάνει εξετάσεις. Διαβάστε παρακάτω...

Από τις συγκεκριμένες εξετάσεις που έκανε του βρήκαν τον όγκο στο νεφρό. Ο Βαλάντης υπεβλήθη σε επέμβαση και ευτυχώς όλα πήγαν καλά!

Πριν λίγη ώρα δημοσίευσε το δικό του συγκινητικό ευχαριστώ στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram, μέσα από το νοσοκομείο. Ξαπλωμένος στο κρεβάτι μετά το χειρουργείο και παρέα με τους γιατρούς του απεικονίζεται στο βίντεο χαμογελαστός αλλά και ταλαιπωρημένος.

"Καλημέρα σας! Ξέρω ότι ανησυχείτε πάρα πολύ, αλλά με τον γιατρό που με εγχείρησε και τον συνεργάτη του, έχουμε πάει πάρα πολύ καλά. Θα σας τα πει ο γιατρός. Από μένα μην ανησυχείτε, είμαι πάρα πολύ καλά" έγραψε ο τραγουδιστής.

Δείτε την ανάρτηση:

Άνοιξε την καρδιά του στο Πρωινό πριν λίγες μέρες και αποκάλυψε πως θα ήταν στο Nomads, ωστόσο προέκυψε ένα πολύ σοβαρό πρόβλημα υγείας!

Ο Βαλάντης βρέθηκε καλεσμένος στη Φαίη Σκορδά και εξ