Μένιος Φουρθιώτης: Ευχάριστα νέα για τον παρουσιαστή! Το ανακοίνωσε επίσημα!

Μας άφησε άφωνους!

Μένιος Φουρθιώτης: Ευχάριστα νέα για τον παρουσιαστή! Το ανακοίνωσε επίσημα!

Μας άφησε άφωνους, ο Μένιος Φουρθιώτης. Ευχάριστα νέα για τον παρουσιαστή! Το ανακοίνωσε επίσημα!

Έπειτα από την ταραχώδης αποχώρηση του από το κανάλι, "OPEN" , πολλοί πίστευαν πως ο παρουσιαστής θα μείνει χωρίς τηλεοπτική στέγη. Ο Μένιος έσπευσε να τους διαψεύσει με την σχετική δημοσίευση στον προσωπικό του λογαριασμό στο instagram, που αποκαλύπτει τα πάντα!

«ΠΡΕΜΙΕΡΑ ΔΕΥΤΕΡΑ 1η ΙΟΥΛΙΟΥ και κάθε μέρα Δευτέρα ως Κυριακή στις 13:00 ακριβως θα αλλάξουμε τη ζωή σας με την Cosmedical Clinic Greece στοKontra Channel Γιατι οι εποχές αλλάζουν …. και όλοι έχουμε ανάγκη ο ένας τον άλλο ! ΜΕΝΙΟΣ LIVE #

ωΜένιος Φουρθιώτης: Ευχάριστα νέα για τον παρουσιαστή! Το ανακοίνωσε

Έξαλλος ο Μένιος Φουθριώτης: Aπείλησε με μηνύσεις τον...
Έξαλλος εμφανίστηκε ο Μένιος Φουρθιώτης στην σημερινή του εκπομπή και απείλησε με μηνύσεις!


Τι συνέβη και ξέσπασε μετά το ατύχημα που είχε το προηγούμενο Σάββατο;

Ο παρουσιαστής και τα Αποκαλυπτικά επέστρεψαν στους τηλεοπτικούς μας δέκτες μετά την απουσία τους το προηγούμενο Σάββατο με αφορμή ένα ατύχημα που είχε. Ωστόσο, διάφορα δημοσιεύματα τον ήθελαν να φεύγει από το Epsilon και για αυτό δεν προβλήθηκε η εκπομπή του.

«Καλό μεσημέρι, καλό Σαββατοκύριακο, καλώς ήρθατε! Καταρχήν να σας ευχαριστήσω θερμά για τα πάρα πολλά μηνύματα που δέχτηκα από το προηγούμενο Σαββατοκύριακο και για την ευγένεια που είχατε για να επικοινωνήσουμε μαζί για όσα, πραγματικά, έγιναν ήταν μεγάλη», είπε ο Μένιος Φουρθιώτης, ενώ συνέχισε προειδοποιώντας τον οποιονδήποτε δημοσιογράφο δεν τηρεί τον κώδικα και δεοντολογία με μηνύσεις.

Μένιος Φουρθιώτης: Όλη η αλήθεια για τη διακοπή της συνεργασίας του με το Epsilon!


Ο Μένιος Φουρθιώτης απάντησε στο δημοσίευμα που ήθελε το τέλος της εκπομπής του στοEpsilon και διακοπή της συνεργασίας του με τον Φίλιππο Βρυώνη!

Ο παρουσιαστής το ξεκαθάρισε!

Πριν λίγες ημέρες ο Μένιος Φουρθιώτης είχε τροχαίο ατύχημα με αποτέλεσμα να απουσιάσει από την εκπομπή του.

Ο παρουσιαστής με ανάρτησή τους στο instagram ξεκαθάρισε πως το δημοσίευμα που ήθελε να έχει διακοπή η συνεργασία του με το κανάλι είναι ψευδές.

«Προς αποφυγή παρεξηγήσεων σχετικά με το δημοσίευμα της κ. Μεσσαροπούλου περί διακοπής της συνεργασίας μου με το Νέο Έψιλον, της δηλώνω με την παρούσα ότι το ρεπορτάζ της είναι ψευδές και δεν ανταποκρίνεται στην πραγματικότητα η συνεργασία μου με τον τηλεοπτικό σταθμό Έψιλον και την εκπομπή ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΙΚΑ συνεχίζεται κανονικά μέχρι το τέλος της τηλεοπτικής σεζόν. Την καλώ να ανακαλέσει το ψευδές ρεπορτάζ και της δηλώνω ότι σε αντίθετη περίπτωση θα προσφύγω για την προάσπιση της τιμής και της υπόληψης στα αστικά και ποινικά δικαστήρια. Μένιος Φουρθιώτης», έγραψε ο παρουσιαστής.