Βίκυ Χατζηβασιλείου: Εμφανώς συγκινημένη η παρουσιάστρια! Αποχαιρέτησε το τηλεοπτικό κοινό!

Με δάκρυα στα μάτια είπε "Καλό Καλοκαίρι"

Βίκυ Χατζηβασιλείου: Εμφανώς συγκινημένη η παρουσιάστρια! Αποχαιρέτησε το τηλεοπτικό κοινό!

Με δάκρυα στα μάτια είπε "Καλό Καλοκαίρι" , η Βίκυ Χατζηβασιλείου! Εμφανώς συγκινημένη η παρουσιάστρια, αποχαιρέτησε το τηλεοπτικό κοινό!

Καθώς ευχαριστούσε το τηλεοπτικό κοινό του "Πάμε Πακέτο" η παρουσιάστρια ζήτησε από τους συνεργάτες της να μπουν στο πλατό και τους ευχαρίστησε ιδιαίτερα για την πορεία την εξέλιξη και τις έρευνες που έχουν γίνει για την εκπομπή!

Τα λόγια της Βίκυς ήταν τα εξής:

«Ήταν μια πολύ ενδιαφέρουσα χρονιά, δύσκολη χρονιά. Τα καταφέραμε όλοι μαζί χάρη στην αγάπη σας και κυρίως χάρη στους συνεργάτες μου, στους τεχνικούς, στην παραγωγή, στο κανάλι και στη δημοσιογραφική μου ομάδα. Θέλω να του ευχαριστήσω για την πορεία την εξέλιξη , τις έρευνες και τις αποκαλύψεις που γίνονται τόσα χρόνια σε αυτή την εκπομπή! Καλό καλοκαίρι, με αγάπη, με υγεία.. Ευχαριστώ»

Πάμε Πακέτο: Το φινάλε της Βίκυς Χατζηβασιλείου στην εκπομπή της!

Φινάλε απόψε για το Πάμε Πακέτο της Βίκυς Χατζηβασιλείου στον AlphaTV, καθώς θα προβληθεί η τελευταία εκπομπή.

Το «Πάμε πακέτο» ρίχνει την αυλαία της 14ης σεζόν του, το Σάββατο 29 Ιουνίου, στις 20:50. Τα τελευταία πακέτα της χρονιάς ανοίγουν και είναι γεμάτα αγάπη, εξομολογήσεις που φέρνουν δάκρυα συγκίνησης, αλλά και τραγούδι.

Στο πρώτο μέρος της εκπομπής η Βίκυ Χατζηβασιλείου κάνει μία αναδρομή στις σημαντικότερες στιγμές της χρονιάς και οι ίδιοι οι πρωταγωνιστές μιλούν για το πώς άλλαξε η ζωή τους, μετά το άνοιγμα του πακέτου τους.

Η Σταυρούλα είναι μια γυναίκα για την οποία η λέξη «ανατροπή» είναι συνώνυμη με τη ζωή της. Έχασε τον άνδρα της, ξαφνικά, σε νεαρή ηλικία μένοντας μόνη με τρία ανήλικα παιδιά. Στη συνέχεια έχασε τον πατέρα της ενώ πρόσφατα, στις φονικές πλημμύρες της Μάνδρας, βίωσε έναν ακόμη θάνατο: είδε, μπροστά στα μάτια της, τη μητέρα της να πνίγεται, μέσα σε έναν ορμητικό χείμαρρο λάσπης. Ο χρόνος πάγωσε για την αποστολέα και πια δεν είχε τη δύναμη να αντιδράσει, να παλέψει για τον εαυτό της και τα παιδιά της. Ποιοι είναι οι άνθρωποι που επιλέγει να στείλει πακέτο με τους οποίους, μέσα στην τραγωδία, «έχτισαν» μια δυνατή σχέση συμπαράστασης και φιλίας;

Με τα τραγούδια τους, τρεις δεκαετίες τώρα, χορεύουμε του «Αιγαίου τα μπλουζ» και ταξιδεύουμε μέχρι τις Σεϋχέλλες. «Αειθαλείς» στο χρόνο, με πηγαίο χιούμορ, η Πωλίνα και ο Κώστας Μπίγαλης έρχονται στο πλατό της εκπομπής. Η συνύπαρξή τους είναι γεμάτη ανατροπές.

Η Πωλίνα, με εξομολογητική διάθεση, αφηγείται άγνωστα περιστατικά της ζωής της, μιλάει για τους έρωτές της, για την καρμική της σχέση με τον Κώστα Μπίγαλη, αλλά και την απόφασή της να του κάνει πρόταση γάμου στο «Πάμε πακέτο». Άραγε πως θα αντιδράσει ο παραλήπτης όταν βρεθεί με το δακτυλίδι στο χέρι;

Η συνέχεια επί της οθόνης…