Σάκης Τανιμανίδης - Γιώργος Λιανός: Έφτασαν Τουρκία! Τα πρώτα βίντεο από αεροδρόμιο!

Σήμερα ο τελικός του Survivor! Μαζί τους και η Μπόμπα!

Σάκης Τανιμανίδης - Γιώργος Λιανός: Έφτασαν Τουρκία! Τα πρώτα βίντεο από αεροδρόμιο!

Έφτασαν Τουρκία ο Σάκης Τανιμανίδης και ο Γιώργος Λιανός για τον τελικό του ριάλιτι του ΣΚΑΙ, Survivor! Τα πρώτα βίντεο από αεροδρόμιο!

Σήμερα έφτασε η μεγάλη ημέρα! Ο τελικός του ριάλιτι επιβίωσης του Ατζούν Ιλιτζαλί θα πραγματοποιηθεί και ένας κύκλος θα κλείσει για ακόμα μια χρονιά!

Ο Σάκης Τανιμανίδης θα υποδεχθεί σήμερα τους τέσσερις φιναλίστ, τη Δήμητρα Βαμβακούση, την Κατερίνα Δαλάκα, τον Νίκο Κοσμά και την Αφροδίτη Σκαφίδα. Στις 20:50, σε απ’ ευθείας μετάδοση από την Αλικαρνασσό θα διεξαχθεί ο τελικός, όπου όλοι οι συμμετέχοντες του Survivor θα βρεθούν και πάλι μαζί για να δουν ποιος θα είναι ο μεγάλος νικητής.

Όπως είναι γνωστό η ψηφοφορία του κοινού έχει ξεκινήσει από προχθές. Ο παίκτης που θα λάβει τις περισσότερες θετικές ψήφους από τους τηλεθεατές θα περάσει στην τελική δυάδα.

Ο Σάκης λοιπόν θα ανακοινώσει τη λήξη της ψηφοφορίας και στη συνέχεια θα ανακοινώσει τον δεύτερο φιναλίστ, που θα κάτσει δίπλα στην Δαλάκα και τότε θα ανοίξουν και πάλι οι γραμμές όπου οι τηλεθεατές θα ψηφίσουν ποιον θέλουν για νικητή του Survivor Ελλάδα – Τουρκία.

Δείτε τον Σάκη Τανιμανίδη με τον Γιώργο Λιανό κατά τη διάρκεια του ταξιδιού τους για την Τουρκία!

Survivor spoiler: Αυτός είναι ο Έλληνας που περνάει τελικό μαζί με την Κατερίνα Δαλάκα; Αποκάλυψη τώρα!

Αυτός είναι ο Έλληνας που περνάει τελικό μαζί με την Κατερίνα Δαλάκα; Αποκάλυψη τώρα! Προσοχή ακολουθεί Survivor spoiler!

Λίγες ώρες έχουν μείνει μόνο, μέχρι να μάθουμε τον μεγάλο νικητή του Survivor Ελλάδα Τουρκία, καθώς σήμερα το βράδυ θα φτάσει στο τέλος το ριάλιτι!

Μετά από πέντε μήνες γεμάτους πείνα και κακουχίες, ένας παίκτης θα ανακηρυχθεί νικητής του Survivor και θα λάβει το μεγάλο χρηματικό έπαθλο. Όπως είναι γνωστό, ο τελικός δεν θα γίνει φέτος στην Αθήνα, όπως είχε γίνει τις δύο προηγούμενες χρονιές, αλλά στην Τουρκία και συγκεκριμένα στην Αλικαρνασσό (Μπόντρουμ στα τούρκικα), έπειτα από απόφαση του Τούρκου παραγωγού, Ατζούν Ιλιτζαλί.

Στο επεισόδιο που παρακολουθήσαμε την Παρασκευή, Κατερίνα Δαλάκα, Δήμητρα Βαμβακούση, Αφροδίτη Σκαφίδα και Νίκος Κοσμάς έπαιξαν έναν τελευταίο αγώνα, για να διεκδικήσουν μία θέση στον τελικό. Η Κατερίνα Δαλάκα, ήταν αυτή που τα κατάφερε, όπως και πέρυσι που είχε βρεθεί δίπλα στον Ηλίας Γκότσης!

Την ίδια στιγμή, ξεκίνησε μία ψηφοφορία με τους υπόλοιπους τρεις, οι οποίοι βρίσκονται στην κρίση του κοινού! Έτσι λοιπόν και εμείς εδώ στο Youweekly.gr θα σας πούμε ποιος παίκτης έχει τις περισσότερες πιθανότητες για να περάσει από την ψηφοφορία.

Με βάση λοιπόν τα αποτελέσματα που κρατάμε στα χέρια μας μέχρι στιγμής, ο Νίκος Κοσμάς φαίνεται πώς υπερισχύει υπέρ των δύο γυναικών και έχει τις περισσότερες πιθανότητες έως τώρα για να είναι αυτός που θα αναμετρηθεί με τη Δαλάκα στον αγώνα που θα καθορίσει τον μεγάλο νικητή. Βέβαια η ιστορία έχει δέιξει πως τα αποτελέσματα μπορεί να ανατραπούν ανά πάσα ώρα και στιγμή, άρα περιμένουμε και εμείς μαζί σας για να δούμε ποιος θα τα καταφέρει!

Survivor spoiler: Αυτός είναι ο Έλληνας που περνάει τελικό μαζί με την Κατερίνα Δαλάκα; Αποκάλυψη τώρα!

Βέβαια το Youweekly.gr όλο αυτό τον καιρό που σας μετέφερε τα spoiler να σας θυμίσουμε ότι είχε πέσει μέσα σε όλα!