Χριστίνα Μπόμπα: Θα πάθετε πλάκα με την θέα από το ξενοδοχείο της στην Τουρκία!

Μέσα στην χλιδή για να παρακολουθήσει τον τελικό του Survivor!

Χριστίνα Μπόμπα: Θα πάθετε πλάκα με την θέα από το ξενοδοχείο της στην Τουρκία!

Θα πάθετε σίγουρα την πλάκα σας με το ξενοδοχείο στο οποίο μένει η Χριστίνα Μπόμπα στην Τουρκία! Η θέα είναι απίστευτη!

Σήμερα θα γυριστεί ο τελικός του Survivor και εννοείται πως ο Σάκης Τανιμανίδης φεύγοντας από Ελλάδα πήρε μαζί του και την Χριστίνα!

Όλοι οι ιθύνοντες είναι εκεί και μαζί και η Μπόμπα η οποία φρόντισε να κάνει τους διαδικτυακούς της φίλους να ζηλέψουν αφού μέσα από instastory που δημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram έδειξε την θέα και την χλιδή που έχει το δωμάτιο του ξενοδοχείο στο οποίο και βρίσκεται!

Πάρτε ανάσα και δείτε την παρακάτω φωτογραφία:

Χριστίνα Μπόμπα: Θα πάθετε πλάκα με την θέα από το ξενοδοχείο της στην Τουρκία!

Σάκης Τανιμανίδης: Τον έβρισαν άσχημα για την Χριστίνα Μπόμπα! «Πόσο κωλ@@@ είσαι ρε πού@@@;» (Βίντεο)

Άσχημα έβρισαν τον Σάκη Τανιμανίδης, με εκφράσεις όπως κωλ@@ και πού@@@! Αφορμή ήταν η Χριστίνα Μπόμπα που έμεινε άφωνη!

Ποιος ήταν εκείνος που έριξε τα... γαλλικά στον παρουσιαστή του Survivor και για ποιο λόγο;

Μην πάει το μυαλό σας στο κακό. Ο πατέρας του ήταν εκείνος που χαριτολογώντας έβρισε τον γιο του και αφορμή ήταν η Χριστίνα Μπόμπα!

Συγκεκριμένα ο Σάκης και η Χριστίνα βρέθηκαν στη Θεσσαλονίκη και στους γονείς του παρουσιαστή, με τον πατέρα του να αγκαλιάζει τη νύφη του, να την φιλάει και να λέει «πόσο κωλ@@@ είσαι ρε πού@@@».

Δείτε το βίντεο

Σάκης Τανιμανίδης: Τα προβλήματα που "χτύπησαν" τον παρουσιαστή! Δίπλα του η Χριστίνα Μπόμπα

Μέσα από ένα αποκλειστικό ρεπορτάζ του Youweekly.gr θα ενημερωθείτε αναλυτικά για τα προβλήματα που "χτύπησαν" την πόρτα του Σάκη Τανιμανίδη! Δίπλα στον παρουσιαστή στέκεται η Χριστίνα Μπόμπα...

Μέσα από το Vanda's blog θα σας αποκαλύψω πράγματα που δεν έχουν γραφτεί ακόμα πουθενά...

Σύμφωνα με αποκλειστικές μου πληροφορίες από πολύ κοντινό πρόσωπο του περιβάλλοντος του Σάκη Τανιμανίδη ενημερώθηκε πως ο ίδιος είναι πολύ αγχωμένος το τελευταίο διάστημα και όσο πλησιάζει το τέλος του Survivor...

Για την ακρίβεια, όπως σας έχω αποκαλύψει πρώτη καιρό τώρα το ριάλιτι του ΣΚΑΙ δεν θα πάρει το πράσινο φως για την επόμενη τηλεοπτική χρονιά και ο Ατζούν τους πρότεινε κάτι άλλο για να τους "κρατήσει". Ωστόσο, επειδή βλέπει πως τα πράγματα δυσκολεύουν έχει ξεκινήσει να μιλάει ήδη με άλλο κανάλια για να πάρει τα... προγράμματά του από το Φάληρο και να φύγει...

Ωστόσο, να τονίσω πως ο Σάκης Τανιμανίδης τόσο καιρό δεν έχει συμβόλαιο με τον ΣΚΑΙ αλλά με τον Τούρκο παραγωγό και την Acyan Media. Οπότε, υπάρχει ένα μεγάλο ενδεχόμενο να μείνει χωρίς τηλεοπτική στέγη!

Για αρχή έχει κάνει μια πρόταση στο κανάλι να ξεκινήσει μια ταξιδιωτική εκπομπή με την Χριστίνα Μπόμπα να κάνει κάποια guest αλλά δεν υπάρχει απάντηση ακόμα...

Οπότε, όπως καταλαβαίνετε οι σκέψεις του είναι πολλές! Όταν μάθω περισσότερα θα επανέλθω...