Αθηνά Οικονομάκου: Αναμαλλιασμένος ο Φίλιππος Μιχόπουλος! Τι έπαθε;

Η φωτογραφία-ντοκουμέντο!

Αθηνά Οικονομάκου: Αναμαλλιασμένος ο Φίλιππος Μιχόπουλος! Τι έπαθε;

Ο σύζυγος της Αθηνάς Οικονομάκου, Φίλιππος Μιχόπουλος, ήταν αναμαλλιασμένος χθες το βράδυ!

Τι συνέβη; Η φωτογραφία που κυκλοφόρησε τα εξηγεί όλα για το περιστατικό και την εμφάνισή του!

Το Σαββατοκύριακο η Αθηνά Οικονομάκου και ο Φίλιππος Μιχόπουλος βρέθηκαν στη Νάξο, καθώς ήταν καλεσμένοι στο πάρτι του γάμου της Βάσως Λασκαράκη και του Λευτέρη Σουλτάτου.

Η Αθηνά ανέβασε στο προφίλ της στο instagram μία υπέροχη φωτογραφία, όπου βρίσκεται στην αγκαλιά του συζύγου της με τα likes και τα σχόλια να πέφτουν βροχή.

Και οι δυο τους ήταν πανέμορφοι, με τον Φίλιππο Μιχόπουλο να έχει πιο καλοκαιρινό και χαλαρό στιλ, εναρμονισμένος με το νησί, ενώ τα μαλλιά του ήταν εντελώς ανέμελα.

Δείτε τη φωτογραφία

Αθηνά Οικονομάκου: Αναμαλλιασμένος ο Φίλιππος Μιχόπουλος! Τι έπαθε;

Αθηνά Οικονομάκου: Έχασε την γη κάτω από τα πόδια της! Ο ρόλος του Μιχόπουλου και η στήριξη....

Έχασε την γη κάτω από τα πόδια της η Αθηνά Οικονομάκου! Ποιος είναι ο ρόλος του Φίλιππου Μιχόπουλου αλλά και η στήριξη; Αποκλειστικό ρεπορτάζ στο Vanda's blog του Υοuweekly.gr....

Η Αθηνά, όπως όλοι ξέρουμε είναι μια εξαιρετική επαγγελματίας αλλά και μια πολύ τρυφερή μανούλα. Η οικογένειά της είναι το παν για εκείνη, αλλά όπως όλοι μας, έχει και εκείνη τα δικά της όνειρα για την πορεία της στον χώρο της τηλεόρασης. Η ίδια, μετά από πολλή σκληρή δουλειά, έχει καθιερωθεί πλέον σαν ηθοποιός πρώτης γραμμής και μάλιστα το κασέ της, είναι αρκετά υψηλό.

Η συμμετοχή της στην σειρά του Alpha tv Έλα στη θέση μου, έπαιξε μεγάλο ρόλο στην επιτυχία της την φετινή σεζόν και οι υπεύθυνοι της έκαναν μια πρόταση βόμβα! Αν και φέτος, η ίδια είχε περιορίσει πολύ τα γυρίσματα που έκανε, λόγω του γιου της, της ζητήθηκε την επόμενη σεζόν, προκειμένου να παίρνει τα ίδια λεφτά να αυξήσει τις ώρες!

Η ηθοποιός Αθηνά Οικονομάκου μαζί με τον Φίλιππο Μιχόπουλο

Όπως καταλαβαίνετε, η Αθηνά έχασε την γη κάτω από τα πόδια της καθώς δεν είχε προγραμματίσει κάτι τέτοιο σε καμία περίπτωση! Βρέθηκε λοιπόν σε μεγάλο δίλημμα, προκειμένου να δει τι θα κάνει αφού ούτε να φύγει ήθελε από μια τόσο πετυχημένη σειρά, αλλά ούτε και να «αφήσει πίσω» την οικογένεια της!

Ο Φίλιππος Μιχόπουλος, στάθηκε από την πρώτη στιγμή δίπλα της και της τόνισε πως όποια απόφαση και να πάρει θα την στηρίξει και θα της προσφέρει ό,τι βοήθεια χρειάζεται. Εν τέλει, σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του Vanda's blog η Αθηνά μίλησε με τα στελέχη του Alpha tv και συμφώνησαν κάπου στο ενδιάμεσο: Ναι μεν δηλαδή θα μεγαλώσει ο ρόλος της στο Έλα στη θέση μου, αλλά η αύξηση στα γυρίσματα της θα είναι περίπου μία με δύο ώρες την εβδομάδα! Τέλος καλό, όλα καλά λοιπόν αφού η Αθηνά βρήκε την χρυσή τομή, Όχι, παίζουμε....