Power of Love: Ραγίζει καρδιές η Ραφαέλα! «Γεννήθηκα με μια ευθύνη πάνω μου»! (Βίντεο)

«Νιώθω πως είμαι εγώ η μαμά και οι γονείς μου είναι τα παιδιά»

Power of Love: Ραγίζει καρδιές η Ραφαέλα! «Γεννήθηκα με μια ευθύνη πάνω μου»! (Βίντεο)

Ραγίζει καρδιές η Ραφαέλα που γνωρίσαμε μέσα από το Power of Love! Η ίδια δηλώνει: «Γεννήθηκα με μια ευθύνη πάνω μου»!

Η 26χρονη Ραφαέλα δεν έμεινε πολύ μέσα στο παιχνίδι! Σήμερα κάνει μια εξομολόγηση που συγκινεί τους πάντες!

Μίλησε με ειλικρινή λόγια που βγήκαν μέσα από την καρδιά της και διηγείται την δική της ιστορία αγάπης...Όχι τέτοιου είδους που προβάλλει το ριάλιτι του ΣΚΑΪ. Αγάπης μεταξύ παιδιού και γονέων!

Μίλησε στην εκπομπή της Τατιάνας Στεφανίδου και είπε μεταξύ άλλων:

«Οι γονείς μου είναι κωφοί. Δεν ακούνε. Έχουν γεννηθεί έτσι και οι δυο μου γονείς. Ο τρόπος επικοινωνίας μας είναι η νοηματική γλώσσα. Είμαι πάρα πολύ περήφανοι για τους γονείς μου. Μεγάλωσα όμορφα, δε μου έλειψε τίποτα. Είχα και στήριξη από τη γιαγιά μου και τον παππού μου. Δεν έχω αδέρφια. Γεννήθηκα με μια ευθύνη πάνω μου. Από το να σηκώνω το τηλέφωνο στο σπίτι, μέχρι να συνοδεύω τη μητέρα μου στο γιατρό. Το έκανα από 5 χρονών. Μεγάλωσα πολύ απότομα, αλλά έγινα πολύ δυνατή. Πρώτα έμαθα να κάνω νοήματα, να ζητάω το γάλα μου, παρά να μιλάω κανονικά. Νιώθω πως είμαι εγώ η μαμά και οι γονείς μου είναι τα παιδιά. Οπότε λίγο οι ρόλοι είναι διαφορετικοί. Όταν τους είπα πως θα πάω στο Power of Love δεν το πήραν με καλό μάτι. Το συζητήσαμε και τους είπα να με εμπιστευτούν και ότι δεν θα τους διαψεύσω»

Δείτε το σχετικό βίντεο:

Power of love: Αυτό είναι το πρόγραμμα που παίρνει την θέση του!

Αυτό είναι το πρόγραμμα που παίρνει την θέση του Power of love στον ΣΚΑΙ μετά τον μεγάλο τελικό! Αποκλειστικό ρεπορτάζ μόνο στο Youweekly.gr.

Τίτλοι τέλους θα πέσουν στο ριάλιτι αγάπης την Παρασκευή 21 Ιουνίου και οι ιθύνοντες του καναλιού του Φαλήρου έχουν ήδη βρει τον... αντικαταστάτη του! Στο Vanda's blog θα σας μεταφέρω όλα όσα έμαθα!

Σύμφωνα με τις πηγές μου μέσα από το κανάλι από την Δευτέρα 24 Ιουνίου ο σταθμός σκοπεύει να δώσει βάρος στην ενημέρωση λόγω εκλογών οπότε στο πρόγραμμά του θα προστεθεί μια εκπομπή τέτοιου περιεχομένου, η οποία θα προβάλλεται ακριβώς μετά το δελτίο ειδήσεων!

Στον ρόλο της παρουσιάστριας, σύμφωνα με τις ίδιες πάλι πηγές, θα είναι η Εύα Αντωνοπούλου!

Power of love: Αυτό είναι το πρόγραμμα που παίρνει την θέση του!