Μέγκαν Μαρκλ: Δείτε το σώμα της μετά την εγκυμοσύνη!

Έχασε τα κιλά;

Μέγκαν Μαρκλ: Δείτε το σώμα της μετά την εγκυμοσύνη!

Η Μέγκαν Μαρκλ έκανε νέα δημόσια εμφάνιση και είδαμε το σώμα της μετά την εγκυμοσύνη!

Μαζί με τον Πρίγκιπα Χάρι πήγαν στο γήπεδο, δίχως να έχουν φυσικά μαζί τους τον μικρό Άρτσι!

Η Μέγκαν Μαρκλ σε νέα δημόσια εμφάνιση, μαζί πάντα με τον Πρίγκιπα Χάρι.

Η Δούκισσα του Σάσεξ πήγε στο γήπεδο μαζί με τον σύζυγό της βλέποντας την ομάδα μπέιζμπολ των Νιου Γιορκ Γιάνκις οι οποίες της είχαν ετοιμάσει και ένα δώρο για τον μικρό Άρτσι. Δείτε το πρόσωπο του μικρούλη!

Όπως θα δείτε στις παρακάτω φωτογραφία η Μέγκαν κρατάει το φορμάκι του μικρού που της πήραν δώρο, ενώ φαίνεται πως κρατιέται καλά παρά τα κιλά της εγκυμοσύνης.

Μέγκαν Μαρκλ: Δείτε το σώμα της μετά την εγκυμοσύνη!
Μέγκαν Μαρκλ: Δείτε το σώμα της μετά την εγκυμοσύνη!

Φούσκωσαν οι λογαριασμοί της Βασιλικής οικογένειας με τον ερχομό της Μέγκαν Μαρκλ!

Φούσκωσαν πάρα πολύ οι λογαριασμοί της Βασιλικής οικογένειας μετά τον ερχομό της Μέγκαν Μαρκλ! Πόσα παραπάνω χρήματα πήρε η βασίλισσα;

Τα ερωτήματα με τον ερχομό την Δούκισσας του Σάσσεξ ήρθαν βροχή. Πότε και που γέννησε η Μέγκαν, γιατί ονόμασαν το παιδί Αρτσι, τι φορούσε σε εκείνη την εκδήλωση; Και άλλα τόσα που καθημερινά δημιουργούνται!

Κάθε ερώτημα και χρήματα που μπαίνουν στον λογαριασμό της Βασιλικής οικογένειας. Συγκεκριμένα, πολλοί τουρίστες έφθασαν στην Αγγλία για να πάρουν μία μικρή γεύση. Μόνο από τα έσοδα από τα εισιτήρια στις βασιλικές κατοικίες μπήκαν στα ταμεία της βασιλικής οικογένειας 6,9 εκατ. λίρες. Τον προηγούμενο χρόνο τα έσοδα έφθασαν τα 6 εκατ. λίρες. Αυτό το 1 εκατ. λίρες κατά το οποίο αυξήθηκαν τα έσοδα της βασιλικής οικογένειας της Βρετανίας τον περασμένο χρόνο πιστώνονται στην Μέγκαν Μαρκλ!

Μέγκαν Μαρκλ - Πρίγκιπας Χάρι: Έξαλλοι οι Βρετανοί με το βασιλικό ζευγάρι! Βγήκε στη φόρα ότι...

Τους γύρισαν όλοι την πλάτη!

Έξαλλοι έχουν γίνει οι Βρετανού με την Μέγκαν Μαρκλ και τον Πρίγκιπα Χάρι. Βγήκε στη φόρα μια αποκάλυψη που τους έκαναν να γυρίσουν την πλάτη στο βασιλικό ζευγάρι.

Τι και αν έγιναν αγαπητοί στους πολίτες, αφού η Μέγκαν είναι ένας απλός άνθρωπος που θέλει να βοηθάει τους συμπολίτες της και είναι καλόκαρδοι, φαίνεται όμως πως έκανε κάτι που ξίνισε τους Βρετανούς πολίτες και άρχισαν να σκέφτονται διαφορετικά.

Βέβαια, δεν έχει να κάνει με την Μέγκαν όμως, αλλά και με τον Χάρι. Σύμφωνα με στοιχεία που είδαν το φως της δημοσιότητας το Frogmore στο οποίο κατοικεί το ζευγάρι στοίχισε 2.4 εκατομμύρια λίρες στο βρετανικό κράτος. Λεφτά που έδωσαν οι πολίτες.

Όπως φαίνεται το βασιλικό ζευγάρι δεν τσιγκουνεύτηκε ούτε μια λίρα. Αφού κατεδάφισαν και ανακαίνισαν το σπίτι τους από την αρχή.