Γιώργος Λιάγκας: Το αποχαιρετιστήριο μήνυμα του παρουσιαστή! Στο πλευρό του η Φαίη Σκορδά!

Είπε το μεγάλο «αντίο»!

Γιώργος Λιάγκας: Το αποχαιρετιστήριο μήνυμα του παρουσιαστή! Στο πλευρό του η Φαίη Σκορδά!

Ο Γιώργος Λιάγκας έγραψε ένα μακροσκελές αποχαιρετιστήριο μήνυμα, ενώ στο πλευρό του βρίσκεται η Φαίη Σκορδά!

Ένας κύκλος έκλεισε, έπειτα από 6 όμορφα χρόνια για τον παρουσιαστή ο οποίος κάνει νέο ξεκίνημα!

Μετά από 6 χρόνια ο Γιώργος Λιάγκας αποχαιρετάει τον ΑΝΤ1, με τον παρουσιαστή να γράφει στο instagram ένα πολύ συγκινητικό μήνυμα θέλοντας να ευχαριστήσει όσους βρέθηκαν στο πλευρό του.

Ένας από αυτούς τους ανθρώπους ήταν και η πρώην σύζυγός του, Φαίη Σκορδά, με την οποία παρουσίαζαν το «Πρωινό».

Έτσι, λοιπόν, στις φωτογραφίες που πρόσθεσε στη δημοσίευσή του ο Γιώργος Λιάγκας βρίσκονται και δύο μαζί με την Φαίη Σκορδά! Σε ποιο κανάλι θα πάει; Έχουμε το ρεπορτάζ!

Αναλυτικά το μήνυμά του: «Ενας κύκλος κλείνει. Πέρασα 6 πολύ όμορφα χρόνια στον Αντ1, γεμάτα επιτυχίες και σημαντικές τηλεοπτικές στιγμές. Θέλω να ευχαριστήσω όλους τους ανθρωπους που δουλέψαμε μαζί, παλέψαμε, στεναχωρεθήκαμε, χαρήκαμε, προχωρήσαμε ενα βήμα μπροστά στο να ανακαλύψουμε νέους τηλεοπτικούς δρόμους. Καμεραμαν, τεχνικοί, παραγωγοί, σκηνοθέτες, δημοσιογράφοι, στελέχη.

Θελω να ευχαριστήσω ιδιαίτερα την ιδιοκτησία, που με επέλεξε και μου εδωσε τη μεγάλη ευκαιρία να κάνουμε μαζί όλες αυτές τις επιτυχίες. Θέλω τέλος να ευχαριστήσω και αυτούς που με τη "στάση" τους μου χάρησαν πολύ χρόνο να σκεφθώ, να επαναπροσδιορισθώ και να περάσω με τα παιδιά μου. Ηταν 6 πολυ δημιουργικά χρόνια για μένα.

Ο Αντ1 είναι ενας μεγάλος σταθμός, ενα μεγάλο σχολείο και ενα πεδίο που μπορείς να κάνεις σπουδαία πράγματα. Χαίρομαι που αφήνω πίσω κυρίως φιλους και ανθρώπους που θα μπορούμε να κοιταχτούμε ευθεία μέσα στα μάτια , γιατί μας εχουν ενώσει κοινά συναισθήματα. Σας ευχαριστώ μέσα απο την καρδιά μου ολους.

Καθε τέλος ειναι πάντα και μια νεα αρχή. Ενας νεος κυκλος σύντομα ανοίγει. Πάμε γι άλλα.»

Γιώργος Λιάγκας: Το αποχαιρετιστήριο μήνυμα του παρουσιαστή! Στο πλευρό του η Φαίη Σκορδά!
Γιώργος Λιάγκας: Το αποχαιρετιστήριο μήνυμα του παρουσιαστή! Στο πλευρό του η Φαίη Σκορδά!

Δείτε την ανάρτησή του

Γιώργος Λιάγκας: Η ξανθιά που του είπε το μεγάλο "ναι"! (Βίντεο)

Ποια είναι η ξανθιά που είπε το μεγάλο "ναι" στον Γιώργο Λιάγκα για να είναι στο πλευρό του;

Μάλιστα η απάντησή της ήταν άμεση στον παρουσιαστή, ωστόσο κάτι εκκρεμεί!

Συγκεκριμένα η εκπομπή Happy Day της Σταματίνας Τσιμτσιλή στον AlphaTV έγινε γνωστό πως η Κατερίνα Γκαγκάκη ήταν εκείνη που δέχθηκε την πρόταση να είναι στο πλευρό του Γιώργου Λιάγκα στον ΣΚΑΪ.

Η Γκαγκάκη είπε αμέσως, λέγοντας στο «Όλα Λάθος»: «Ο Γιώργος Λιάγκας είναι ότι καλύτερο σε άνδρα παρουσιαστή στην Ελλάδα.... Είπα «ναι» στον Λιάγκα να κάνουμε μαζί εκπομπή, αλλά δεν έχουμε πει πρακτικά πράγματα…»!

Δείτε το βίντεο