Επέτειος γάμου για τον αγαπημένο πρωταγωνιστή του Kara Sevda!

Οι γλυκιές στιγμές που μοιράστηκε δημόσια!

Επέτειος γάμου για τον αγαπημένο πρωταγωνιστή του Kara Sevda!

Οι γλυκιές στιγμές που μοιράστηκε δημόσια! Επέτειος γάμου για τον αγαπημένο πρωταγωνιστή του Kara Sevda!

Γνωρίσαμε τον Burak Ozcivit ως τον "Κεμάλ" της σειράς Kara Sevda και από τότε βρίσκεται στην καρδιά μας! Ο ηθοποιός είχε επέτειο γάμου μιας και παντρεύτηκε τα τέλη Ιουνίου του 2017, ενώ ήταν μαζί τρία χρόνια πριν το ιερό μυστήριο και αποφάσισε να κάνει ένα χλιδάτο γάμο πλάι στη θάλασσα.

Πριν λίγους μήνες μάλιστα η σύζυγος του, Fahriye Evcen έφερε στον κόσμο ένα πανέμορφο αγοράκι! Έκτοτε και οι δύο πλέουν σε πελάγη ευτυχίας και ο αγαπημένος ηθοποιός , το μοιράστηκε μαζί μας από τον προσωπικό του λογαριασμό στο instagram!

Δείτε την σχετική δημοσίευση:

Επέτειος γάμου για τον αγαπημένο πρωταγωνιστή του Kara Sevda!

Baby on board! Ηθοποιός από το «Kara Sevda» θα γίνει πατέρας!

Ο ηθοποιός που έγινε γνωστός στη χώρα μας μέσα από την προβολή της τουρκικής τηλεοπτικής σειράς «Kara Sevda« περιμένει το πρώτο του παιδάκι και είναι πανευτυχής!

Ο Burak Ozcivit, ο οποίος έχει στο ενεργητικό του αρκετές επιτυχημένες δουλειές στη μικρή οθόνη, διανύει την καλύτερη περίοδο της ζωής του και είναι πιο ευτυχισμένος από ποτέ.Διαβάστε παρακάτω....

Και πώς θα μπορούσε να μην είναι άλλωστε, αφού σε περίπου ένα μήνα η σύζυγός του, Fahriye Evcen, θα φέρει στον κόσμο τον γιο τους! Μάλιστα, η μητέρα της Fahriye, θα μετακομίσει για τρεις μήνες από τη Γερμανία στην Κωνσταντινούπολη, προκειμένου να προσφέρει τη βοήθειά της.

Πρόσφατα, ο Burak και η Fahriye έκαναν μια κοινή βραδινή εμφάνιση, με τα φλας των paparazzi να αστράφτουν πάνω στην πολύ φουσκωμένη κοιλίτσα της μέλλουσας μανούλας. Δείτε το βίντεο που έγινε viral στην Τουρκία:

Κορίτσια κρατηθείτε! Η φωτογραφία του Burak που συγκέντρωσε περίπου 1,400,000 likes!

O αγαπημένος ηθοποιός έχει πρωταγωνιστήσει σε πολύ επιτυχημένες παραγωγές και η αλήθεια είναι ότι "καίει" καρδιές!

Ωστόσο, μια γυναίκα έχει "κλέψει" την δική του καρδιά! Ο Μπουράκ Οζτσιβίτ και η Νιχάν μετρούν ένα χρόνο έγγαμου βίου και είναι πιο ερωτευμένοι από ποτέ!

Ο αγαπημένος ηθοποιός, μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς του φίλους το στιγμιότυπο με την γυναίκα του και τα likes, έπεσαν..."βροχή"!
Η φωτογραφία του πρωταγωνιστεί του Kara Sevda, συγκέντρωσε 1,382,351 likes!

Δείτε την ανάρτηση: