Δημήτρης Βλάχος: Ο ηθοποιός ανέβασε την θερμοκρασία, με το καλογυμνασμένο του κορμί!

Το instagram πήρε κυριολεκτικά φωτιά!

Δημήτρης Βλάχος: Ο ηθοποιός ανέβασε την θερμοκρασία, με το καλογυμνασμένο του κορμί!

Το instagram πήρε κυριολεκτικά φωτιά!! Ο ηθοποιός Δημήτρης Βλάχος ανέβασε την θερμοκρασία, με το καλογυμνασμένο του κορμί!

Διαθέτει σίγουρα, ένα από τα πιο καλογυμνασμένα κορμιά της Ελληνικής showbiz! Γι αυτό και δεν διστάζει να το δείξει! Με αφορμή τον ερχομό του Ιουλίου, ανέβασε στον προσωπικό του λογαριασμό στο instagram μια φωτογραφία που δείχνει τους κοιλιακούς του και μας ευχήθηκε "Καλό μήνα" !

Δείτε την σχετική φωτογραφία:

Δημήτρης Βλαχός: Ο ηθοποιός ανέβασε την θερμοκρασία, με το καλογυμνασμένο του κορμί!

Flashback: Όταν ο Δημήτρης Βλάχος φωτογραφιζόταν ολόγυμνος στο ΟΑΚΑ! Οι προκλητικές του δηλώσεις για το σ*ξ και τις γυναίκες!

Το όνομα του ακούστηκε πολύ για το Survivor 2 όμως τελευταία στιγμή αποφάσισε να μην πάει...

Μάλιστα σε ανάρτηση - φωτιά δεν δίστασε να κατακεραυνώσει τον Τούρκο παραγωγό και τα συμβόλαια των παικτών (Survivor 2: Η οργισμένη ανάρτηση του Δημήτρη Βλάχου μετά την ακύρωση της συμμετοχής του! Τα καρφιά του για τον Τούρκο παραγωγό και τα συμβόλαια!)! Διαβάστε παρακάτω....

Χρόνια πριν όμως ο Δημήτρης Βλάχος φωτογραφήθηκε γυμνός και μίλησε για το κρεβάτι και τις γυναίκες.

Ποιες είναι οι πιο ωραίες γυναίκες στην Αμερική;
Οι πιο ωραίες γυναίκες είναι οι Λατίνες, οι Βενεζουελάνες, οι Κολομβιανές. Αυτές ψηφίζω. Αλλά, σαν την Ελληνίδα, δεν υπάρχει καμία στον κόσμο!

Δηλαδή, ποιες είναι καλύτερες; Βενεζουελάνες ή Κολομβιανές;
Οι Κολομβιανές!

Ποιο είναι το χαρακτηριστικό εκείνο που σου πρόσφερε ο αθλητισμός και που «χρησιμεύει» στη ζωή σου;
Αυτό που μου έχει προσφέρει είναι πειθαρχία, ήθος και να βάζω στόχους. Αν επιμείνω σε αυτό που θέλω, στο τέλος θα το πετύχω. Και φυσικά, υπομονή – ο πρωταθλητισμός απαιτεί τρομερή υπομονή.

Αν η κοπέλα σου δεν είναι της γυμναστικής, τι γίνεται;
Το να έχω σχέση με μια κοπέλα που δεν είναι της γυμναστικής δεν γίνεται, γιατί αυτός είναι ο τρόπος ζωής μου. Οπότε, ξέρω ότι σίγουρα θα αντιμετωπίσω δυσκολίες. Νομίζω ότι δένεται πολύ το ζευγάρι όταν έχει κοινά ενδιαφέροντα, κοινό τρόπο ζωής.

Η άσκηση σε έχει βοηθήσει στην αντοχή; Ο Sting είχε πει ότι έχει εντρυφήσει στο ταντρικό και μπορεί να κάνει έρωτα μέχρι και πέντε ώρες.
Μα και το κρεβάτι είναι σαν γυμναστική άλλωστε: όσο πιο καλή μηχανή έχεις, τόσο πιο αποδοτικός είσαι!

Είναι πιο εύκολο, όταν έχεις τέτοιο κορμί;
Δεν πιστεύω ότι οι γυναίκες πέφτουν τόσο με το σώμα. Ναι, ξέρω πως θα μου πεις ότι ακούγεται τετριμμένο, αλλά αλήθεια, νομίζω πως θα «υποκύψουν» στην προσωπικότητα και στο χιούμορ. Μπορεί να είναι η πρώτη προσέγγιση, αλλά δεν νομίζω ότι θα παραμείνει κοντά σου. Φυσικά, για όσες θέλουν κοιλιακό, τότε κοιλιακό! Δεν είναι κακό!

Όταν είσαι σε σχέση, είσαι πιστός;
Θέλω να είμαι. Παλιότερα δεν ήμουν πολύ πιστός. Πλέον, δεν κάνω σχέση αν δεν είμαι πιστός. Κάνουμε σχέση όχι για να έχουμε νέα προβλήματα, αλλά για να ηρεμήσουμε. Αυτό λέω και στους φίλους μου: «αν είναι να τσακώνεστε συνέχεια, χωρίστε!».

Δηλαδή, δεν έχεις απατήσει ποτέ κοπέλα σου;
Έχει τύχει και το έμαθε. Είμαι πολύ καλός σε αυτό, στο ψέμα, στο να τα μπαλώνω, το ομολογώ (σκύβει το κεφάλι σαν να ντρέπεται). Τότε το μπάλωσα κάπως, αλλά όταν χωρίσαμε της το παραδέχτηκα ότι την είχα κάνει τάρανδο. Ξέρω ότι δεν είναι πολύ ηθικό, αλλά θες η ηλικία, οι ορμές…

Αν μάθαινες ότι η σύντροφός σου σε έχει απατήσει, ποια θα ήταν η αντίδρασή σου;
Είμαι λίγο πουριτανός! Αν μάθω ότι έχει κάνει κάτι, νιώθω ότι δεν θα μπορώ να είμαστε μαζί. Καλύτερα να μην το μάθω. Μέχρι τώρα, δεν το έχω μάθει ποτέ! Είμαι χαλαρός στη σχέση μου, δεν θα κάτσω να δω κινητά, να κάνω έλεγχο, δεν είμαι παθολογικά ζηλιάρης. Γιατί, αν θέλει η άλλη να στο κάνει, θα το κάνει, είχε πει στο down town!