Γιάννης Χαρούλης: Δείτε για πρώτη φορά τον πατέρα του!

Εσείς τι λέτε; Μοιάζουν;

Γιάννης Χαρούλης: Δείτε για πρώτη φορά τον πατέρα του!

Ο Γιάννης Χαρούλης, μας παρουσιάζει για πρώτη φορά τον πατέρα του!

Ο αγαπημένος καλλιτέχνης, βρίσκεται αρκετά χρόνια στο καλλιτεχνικό στερέωμα, αλλά πάντα κρατά χαμηλό προφίλ στην προσωπική του ζωή!
Ο τραγουδοποιός, όπως μπορούμε να δούμε μοιάζει πολύ στον πατέρα του, ενώ φαίνεται πως έχουν μεγάλη αδυναμία ο ένας στον άλλον!

Ο Γιάννης Χαρούλης βρέθηκε στο Ηρώδειο, όπου τραγούδησε στη συναυλία για τα 80 χρόνια του Γιάννη Μαρκόπουλου.

Ο συνθέτης προσκάλεσε με πολλή αγάπη την κατάλληλη ερμηνεύτρια για να επικοινωνήσει το έργο του, Ελεωνόρα Ζουγανέλη και τον Γιάννη Χαρούλη, συντοπίτη του στη ψυχή και στη καταγωγή!

Ο φωτογραφικός φακός του Youweekly.gr, βρέθηκε στα παρασκήνια, όπου απαθανάτισε τον Γιάννη Χαρούλη με τον πατέρα του, ο οποίος δεν θα μπορούσε να λείπει από το πλευρό του! Πόζαραν χαμογελαστοί και αγκαλιασμένοι!

Αυτός είναι ο πατέρας του Γιάννη Χαρούλη

Αυτός είναι ο πατέρας του Γιάννη Χαρούλη

Αυτή είναι η γυναίκα του Γιάννη Χαρούλη! Γλυκιά και παραμυθένια...

Αυτή είναι η γυναίκα του Γιάννη Χαρούλη και η αποκάλυψη, μάλιστα, ήρθε από την κόρη του με τον πιο γλυκό τρόπο. Δείτε τη φωτογραφία.

Μια ζωγραφιά της κόρης του Γιάννη Χαρούλη λειτούργησε ως αφορμή για ν’ αποκαλυφθεί στο ευρύ κοινό η ταυτότητα της μητέρας της!

Πρόκειται για τη βραβευμένη φωτορεπόρτερ Μάρω Κουρή, με την οποία ο δημοφιλής καλλιτέχνης απέκτησε ένα παιδί εκτός γάμου, τη Τζένη.

Γυναίκα Γιάννη Χαρούλη

Η Τζένη μάλιστα, φαίνεται ν’ ακολουθεί τα καλλιτεχνικά χνάρια των γονιών της, καθώς φιλοτέχνησε μια ζωγραφιά, η οποία χρησιμοποιήθηκε ως αφίσα για πρόσφατη συναυλία του πατέρα της. Το γεγονός γνωστοποίησε η μητέρα της, Μάρω Κουρή μέσα από μια τρυφερή ανάρτηση της στη σελίδα της στο facebook δηλώντας περήφανη για την κόρη τους.

Γυναίκα Γιάννη Χαρούλη

Τόσο η Μάρω Κουρή όσο και ο Γιάννης Χαρούλης έχουν επιλέξει να κρατούν την προσωπική ζωή τους μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας, προστατεύοντας έτσι το παιδί τους.