Ραγδαίες εξελίξεις για τον γνωστό ράππερ που συνελήφθη για ναρκωτικά! Τι ζήτησε;

Η δημόσια έκκληση στο κοινό!

Ραγδαίες εξελίξεις για τον γνωστό ράππερ που συνελήφθη για ναρκωτικά! Τι ζήτησε;

Η δημόσια έκκληση στο κοινό! Ραγδαίες εξελίξεις για τον γνωστό ράππερ που συνελήφθη για ναρκωτικά! Τι ζήτησε;

Την περασμένη Τρίτη ο Χρήστος Καννελόπουλος ή αλλιώς ράππερ Bafman, αφέθηκε ελεύθερος με περιοριστικούς όρους και την προυπόθεση να παρουσιάζεται στο αστυνομικό τμήμα της περιοχής του, κάθε 15 μέρες!

Ο γνωστός ράππερ συνελήφθη για ναρκωτικά και υποστήριξε πως τα ναρκωτικά ήταν "μικροποσότητες" και τα είχε στην κατοχή του για προσωπική χρήση και ακτιβιστική δράση.

Ο ίδιο όμως αποφάσισε να ζητήσει χρήματα από τους διαδικτυακούς του φίλους έτσι ώστε να μπορέσει να γλυτώσει την φυλακή.

Δείτε την δημοσίευση του:

Ο γνωστός ραππερ που συνελήφθη για ναρκωτικά , ζητάει χρήματα!

Αυτός είναι ο ράπερ που έπιασαν για ναρκωτικά! Για πρώτη φορά το πρόσωπό του στη δημοσιότητα!

Για πρώτη φορά έρχεται στη δημοσιότητα το πρόσωπο του ράπερ, ο οποίος συνελήφθη για ναρκωτικά!

Ο γνωστός ράπερ μίλησε για την υπόθεση της σύλληψής τους από τις Αρχές, η οποία απασχόλησε τις τελευταίες ημέρες.

Συγκεκριμένα ο ράπερ Bafman είναι εκείνος που συνελήφθη το μεσημέρι του Σαββάτου στην Καλλιθέα, κατηγορώντας τον πως διακινούσε ναρκωτικά.

Το μεσημέρι της Τετάρτης (26/6) ο ράπερ μίλησε στην εκπομπή της Ζήνας Κουτσελίνη στο Star.

undefined

Μεταξύ άλλων παρότρυνε να μην δοκιμάσει κανείς ναρκωτικά και ιδιαίτερα τα ανήλικα παιδιά, ενώ υποστήριξε πως ο κόσμος θα πρέπει να ενημερωθεί για τις ευεργετικές ιδιότητες της κάνναβης ως θεραπεία.

undefined

Ραγδαίες εξελίξεις με την σύλληψη του Έλληνα ράπερ για ναρκωτικά!

Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις μετά την σύλληψη του ράπερ που συνελήφθη για ναρκωτικά στην Καλλιθέα. Σήμερα το πρωί ο 35χρονος με χειροπέδες στα χέρια κατέληξε στην Αστυνομία.

Σύμφωνα με πληροφορίες του Star, ο ράπερ παρακολουθούνταν για ένα μήνα από την Αστυνομία. Όταν οι Αρχές βρήκαν την σωστή στιγμή επενέβησαν και τον συνέλαβαν.

Λίγες ώρες αργότερα ωστόσο, αφέθηκε ελεύθερος με περιοριστικούς όρους. Η κάμερα του «Αλήθειες με τη Ζήνα» ήταν στο σημείο και απέσπασε τις πρώτες του δηλώσεις.

Ο ράπερ ανέφερε χαρακτηριστικά πως είναι «ακτιβιστής κάνναβης» και δόθηκε κάποια ψευδής πληροφορία για τον ίδιο.

Σύμφωνα με την επίσημη ανακοίνωση της ΕΛ.ΑΣ, στην κατοχή του διάσημου ράπερ βρέθηκαν και κατασχέθηκαν: “…160,7- γραμμάρια κάνναβης, 0,9- γραμμάρια κοκαΐνης, 2,4 γραμμάρια άγνωστης ουσίας, 2 αεροβόλα περίστροφα, αεροβόλο πιστόλι,συσκευή ηλεκτρικής εκκένωσης taser, φορητός ασύρματος, 6 τρίφτες κάνναβης, ηλεκτρονική ζυγαριά ακριβείας, 5 αμπούλες διοξειδίου του άνθρακα και 2 Δελτία Αστυνομικής Ταυτότητας για τα οποία είχε δηλωθεί απώλεια.

Συνέλαβαν Έλληνα ράπερ για εμπόριο ναρκωτικών!

Συνέλαβαν Έλληνα ράπερ για εμπόριο ναρκωτικών σύμφωνα με πληροφορίες του ΑΝΤ1.

Η σύλληψή του έγινε το μεσημέρι του Σαββάτου στην Καλλιθέα.

Σύμφωνα με την αστυνομία κατηγορείται ότι διακινούσε ναρκωτικά. Μάλιστα σε ένα από τα video που πρωταγωνιστεί εμφανίζεται να μιλάει για την κάνναβη και τις ευεργετικές της δυνατότητες.

«Το καλό με την κάνναβη είναι ότι είναι φυτική. Είναι κάτι που φυτρώνει και κάτι που είναι πιο ασφαλές στον οργανισμό από μία ένεση ή από κάποιο χάπι ή από κάποιο άλλο σκεύασμα» έλεγε χαρακτηριστικά.

Οι αστυνομικοί εντόπισαν στο σπίτι του 160 γραμμάρια κάνναβης, 0,9 γραμμάρια κοκαΐνη, τρία αεροβόλα, συσκευή ηλεκτρικής εκκένωσης, τρίφτες κάνναβης, φορητό ασύρματο. O 35χρονος οδηγήθηκε στον εισαγγελέα.