Καραβάτου - Κατσούλης: Μοιραία "σύγκρουση"! Τι συνέβη στο ζευγάρι;

Δεν το πιστεύουν ούτε οι ίδιοι!

Καραβάτου - Κατσούλης: Μοιραία

Μοιραία ήταν η... σύγκρουση για το αγαπημένο ζευγάρι, Κατερίνα Καραβάτου και Κρατερό Κατσούλη!

Οι δυο τους, ξαφνιάστηκαν αρκετά από αυτό που αντίκρυσαν σήμερα το πρωί, κοιτάζοντας τα νούμερα τηλεθέασης! Οι δυο τους, "συγκρούστηκαν", με τον ANΤ1 και μάλιστα με το σήριαλ "Παρθένα ζωή" και το χαμόγελο κάπου... πάγωσε!

Πρωινά lifestyle

ΑNT1: Παρθένα ζωή 15,9

ALPHA: Happy Day 18,9

OPEN: Studio Open, 4,9

STAR: Στην Φωλιά των Κου Κου 13,8

Η δύο παρουσιαστές, σημείωσαν χτες 13,8%, ενώ ο ΑΝΤ1, με το σήριαλ που επέλεξε να προβάλει εκείνη την ώρα, έκανε 15,9%, δείχνοντας πως τελικά υπερίσχυσε, κάνοντας τη "σύγκρουση" μοιραία για τα ποσοστά τηλεθέασης!

Κατερίνα Καραβάτου: Έγκυος η παρουσιάστρια; Τα πλάνα που "πρόδωσαν" τα πάντα!

Έγκυος η Κατερίνα Καραβάτου; Τα πλάνα της παρουσιάστριας που "πρόδωσαν" τα πάντα! Αποκάλυψη τώρα στο Youweekly.gr!

Όλη η αλήθεια...


Περιμένει το τρίτο της παιδί η Κατερίνα Καραβάτου; Σήμερα παρακολουθώντας την "Φωλιά των ΚουΚου" μας κέντρισε το ενδιαφέρον η εμφάνιση της παρουσιάστριας!

Συγκεκριμένα, άφησε στην άκρη τα στενά φορέματα και δοκίμασε ένα σε κρουαζέ στυλ! Αλλά δεν είναι αυτό, προφανώς που μας έκανε εντύπωση αλλά ένα ελαφρύ φούσκωμα που παρατηρήσαμε στην περιοχή της κοιλίτσας της!


Το φόρεμα, ειδικά την ώρα που καθόταν και κολλούσε πάνω της, ίσως πρόδωσε τα πρώτα σημάδια της τρίτης εγκυμοσύνης της και λέμε ίσως γιατί... τίποτα δεν ξέρουμε σίγουρα! Απλά μάτια έχουμε και βλέπουμε!

Επίσης, στο παρακάτω βίντεο θα την δείτε σε κάποια φάση να κοιτάει μόνιτορ απέναντί της και να προσπαθεί να στρώσει το φόρεμα που είχε κολλήσει πάνω στην κοιλιά της και στην συνέχεια να βάζει το χέρι της μπροστά! Μήπως κρύβει κάτι ή μήπως έφαγε λίγο παραπάνω;

Δείτε το βίντεο και τα συμπεράσματα δικά σας:

Μάλιστα, πριν από μια ημέρα δημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram μια φωτογραφία που φαίνεται ολοστρόγγυλη η κοιλίτσα της!

Μωρέ λέτε;