Σάλος με Οικονομόπουλο - Αραβανή: Άρχισαν να "πέφτουν" αντιδράσεις σε φωτογραφίες! Δείτε ντοκουμέντα!

Δεν παρατήρησε κανείς τι συνέβη στο instagram!

Σάλος με Οικονομόπουλο - Αραβανή: Άρχισαν να

Δείτε ντοκουμέντα από τον σάλο που προκλήθηκε με το Νίκο Οικονομόπουλο και την Ευαγγελία Αραβανή! Άρχισαν να "πέφτουν" αντιδράσεις σε φωτογραφίες!

Ένας κακός χαμός προκλήθηκε στο instagram και μόνο λίγοι ήταν αυτοί που το πήραν χαμπάρι!

Η παρουσιάστρια όπως φαίνεται προκάλεσε την αντίδραση του τραγουδιστή με μια φωτογραφία που δημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram και έχουμε και το αποδεικτικό! Ιδού:

Σάλος με Οικονομόπουλο - Αραβανή: Άρχισαν να 'πέφτουν' αντιδράσεις σε φωτογραφίες! Δείτε ντοκουμέντα!

Τι συνέβη ανάμεσά τους και ποια είναι η σχέση τους μετά τον χωρισμό; Θα επιστρέψουμε με όλες τις αποκαλύψεις μέσα από αποκλειστικό στο Vanda's blog! Συντονιστείτε...

Νίκος Οικονομόπουλος: Η γυναίκα που του πήρε το μυαλό μετά την Ευαγγελία Αραβανή! Δείτε το πρόσωπό της για πρώτη φορά

Αποκλειστικό ρεπορτάζ φωτιά έχει για ακόμα μια φορά το Youweekly.gr! Αυτή είναι η γυναίκα που πήρε το μυαλό του Νίκου Οικονομόπουλουμετά την Ευαγγελία Αραβανή! Δείτε το πρόσωπό της για πρώτη φορά μόνο εδώ...

Το Vanda's blog έχει για ακόμια μια φορά μια σούπερ αποκλειστικότητα! Είστε έτοιμοι να μάθετε με ποια ξεπερνάει τον χωρισμό του ο τραγουδιστής;

Σύμφωνα με τις πηγές μου, που είναι πάρα μα πάρα πολύ έγκυρες καθώς έρχονται από το κοντινό περιβάλλον του Νίκου, η συγκεκριμένη κοπέλα μπήκε στη ζωή του πριν από λίγο καιρό και το όλο "θέμα" είναι ακόμα στην αρχή! Αλλά για να μην σας κρατάω άλλο σε αγωνία!

Αποκλειστικές πληροφορίες του Youweekly.gr και του Vanda's blog αναφέρουν πως ο Νίκος Οικονομόπουλος είναι ερωτευμένος με την Σοφία Ζαχαριάδου... Μήπως σας θυμίζει κάτι το όνομα;

Ναι, ναι την ξέρετε, όλοι την ξερουμε! Είχε λάβει συμμετοχή στο GNTM και ήταν μια από τις πιο όμορφες κοπέλες με διαφορά, τόσο σε εμφάνιση όσο και σε ήθος και χαρακτήρα.

Νίκος Οικονομόπουλος: Η γυναίκα που του πήρε το μυαλό μετά την Ευαγγελία Αραβανή! Δείτε το πρόσωπό της για πρώτη φορά

Όπως μου ανέφερε άνθρωπος από το κοντινό περιβάλλον του Νίκου οι δυο τους γνωρίστηκαν στα γυρίσματα του νέου του βίντεο κλιπ που κυκλοφόρησε εδώ και λίγες ημέρες και η έλξη ήταν... αναπόφευκτη!

Νίκος Οικονομόπουλος: Σε ψυχολογική κατάρρευση ο τραγουδιστής!

Σε ψυχολογική κατάρρευση βρίσκεται ο τραγουδιστής Νίκος Οικονομόπουλος, σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του Youweekly.gr!

Τι συνέβη; Θα σας αποκαλύψω τα πάντα μέσα από το Vanda's blog!

Πριν από λίγες ημέρες έγινε γνωστό πως η σχέση του με την Ευαγγελία Αραβανή έληξε άδοξα! Βέβαια, όλα τελείωσαν μετά τον άγριο καυγά που είχαν την 25η Μαρτίου και σας το είχα γράψει μάλιστα πρώτη...

Τώρα ο Νίκος είναι πάλι μόνος, εδώ και περίπου 4 εβδομάδες και όπως μου αποκάλυψε ένας πολύ καλός του φίλος έχει πάρει κατάκαρδα τον χωρισμό!

Μάλιστα, πριν από λίγες ημέρες, όπως μου μετέφερε η ίδια πηγή, οτραγουδιστής σκεφτόταν να πάει να βρει την παρουσιάστρια αλλά τελευταία στιγμή συνειδητοποίησε πως αυτό είναι λάθος!

Ακόμα, αποκλειστικές πληροφορίες του Youweekly.gr στην πρεμιέρα που έκανε στο Fix στην Θεσσαλονική στα παρασκήνια, από πίσω δεν είχε καθόλου όρεξη! Μπορεί στην πίστα να ήταν με το χαμόγελο στα χείλη αλλά κανονικά..

Καταγγελία για το ξύλο με το Νίκο Οικονομόπουλου: "Η Αραβανή έπινε το ποτό της κι εκείνος όρμησε!"

"Η Αραβανή έπινε το ποτό της κι εκείνος όρμησε!" - Καταγγελία βόμβα για το ξύλο με το Νίκο Οικονομόπουλο! Βγήκαν όλα τα άπλυτα στη φόρα!

Αδιανόητο περιστατικό σημειώθηκε με πρωταγωνιστή τον... "βίαιο" τραγουδιστή! Καταγγελία φωτιά για ξύλο και το σοκ της Ευαγγελίας Αραβανή!

Το Youweekly.gr θα σας μεταφέρει όλο το καυτό ρεπορτάζ!

Αφορμή γι αυτό στάθηκε η Ευαγγελία Αραβανή! Μπορεί η σχέση της με τον τραγουδιστή να είναι γεμάτη σκαμπανεβάσματα όμως αυτό δεν σημαίνει πως έχουν σταματήσει να είναι μαζί!

Ένα άλλο γεγονός είναι πως η παρουσία της παρουσιάστριας δεν περνάει προφανώς απαρατήρητη και... όλο αυτό προκάλεσε ένα απίστευτο μπέρδεμα μεταξύ του Νίκου και του Γιώργου Μπόγρη, όπως αναφέρει δημοσίευμα του περιοδικού ciao!

Όπως αναφέρει το δημοσίευμα η Ευαγγελία Αραβανή έπινε ένα βράδυ το ποτό της με τις φίλες της στο μαγαζί που τραγουδάει ο αγαπημένος της και λίγα τραπέζια πιο δίπλα καθόταν ο γνωστός μπασκετμπολίστας με δικούς τους φίλους! Καταγγελίες που έγιναν στο συγκεκριμένο περιοδικό αναφέρουν πως κάποια βλέμματα του Μπόγρη στην Αραβανή παραλίγο να κάνουν το Νίκο Οικονομόπουλο να πιαστεί στα χέρια μαζί του και να παίξει ξύλο...

Ωστόσο, όπως αναφέρουν αποκλειστικές πληροφορίες του Youweekly.gr κάτι τέτοιο δεν έγινε ποτέ καθώς η Ευαγγελία Αραβανή με το που συνειδητοποίησε πως όλο αυτό επηρεάζει το Νίκο, έφυγε από το τραπέζι και πήγε στο καμαρίνι να τον βρει και όλα καλά...

Νίκος Οικονομόπουλος: Σε πελάγη ευτυχίας ο τραγουδιστής! Αγκαλιά στο καμαρίνι με την Ευαγγελία Αραβανή!

Σε πελάγη ευτυχίας ο Νίκος Οικονομόπουλος στην αγκαλιά της Ευαγγελίας Αραβανή!

Φωτογραφία - φωτιά μέσα από το καμαρίνι του στο Αθηνών Αρένα!

Το βράδυ του Σαββάτου η Ευαγγελία Αραβανή βρέθηκε για ακόμα μια φορά στο κέντρο που τραγουδάει ο αγαπημένος της και ο φίλος τους, Χάρης Σιανίδης, δημοσίευσε ένα σπάνιο και τρυφερό στιγμιότυπο του ζευγαριού!

Νίκος Οικονομόπουλος: Σε πελάγη ευτυχίας ο τραγουδιστής! Αγκαλιά στο καμαρίνι με την Ευαγγελία Αραβανή!